Tatina princeza, tko bi se ljutio na malog misa
nek ostane tako pa joj ispostavi racun za 15 godina
ili joj onda pokloni te stare a sebi kupis nove
Odlican!
suptilan nacin da se pohvalimo skupim zvucnicima...😎
na kraju to su samo stvari (tatine igracke)
who cares? nobody cares.
hehe, da, nisu loši zvučnici
hehe, da, nisu loši zvučnici
dajte to na servis.
da su neki jeftini, moglo bi se možda izvući na vakuum sa usisivačem.
al očito ste ljubitelj dobrog zvuka, pa bolje ne riskirati.
vakum, može ustima ili oprezno sa usisivačom, ili se poigrati ljepljivom trakom, selotejpom, kaugumom u kombiaciji sa nekim štapićom, iglom, ili da selotejp prije probodeš čavlićom i tada zaljepiš na membranu pa lagano izvlačiš, ako ostane ljepila očistiš štapićom za uši i alkoholom ili obićnim benzinom nikako ženinim acetonom ili skidačom laka za nokte ...kreative malo, ova oštećenja laka na kućištu riješavaš sa crnom pastom za cipele
Mogli su umjesto dividende ( a love ima ) uplatiti svakom dioničaru novce na CRO karticu neoporezivo
@mittko
Svakako usisivačem, ali na najmanjoj snazi, ekstremno oprezno da ne iščupa membranu. Dobro je preko otvora cijevi usisavača staviti neku ne pregustu krpu koja će spriječiti uvlačenje i kidanje kalote.
Ili oba nova. https://www.dobar-zvuk.hr/proizvod/1640/…10-n-8-ohm.html
sharelord vidim da vas je neisplata taknula u samo srce. Vama je lakše jer ste primili puno dividendi na ERNT, što bih ja trebao reći kao novi dioničar znajući da je dividenda ovdje do sada bila običajena. donijeti odluku o dividendi u bilo koje vrijeme u 2020.g. je vrlo moguća opcija, kao i jeftiniji dokup. Jedino bitno je poslovanje i brojke u FI. Razumijem vas i očekujem dividendu ako poslovanje u 2020. bude očekivano.
Bome bas nam je Kirin malo nervozan
Ja bih ulozio nesto u ove dionice. Rast cijene mi je skrenuo pozornost.
Ali,osim promjene vlasnicke strukture, nisam vidio vijest koja bi me ohrabrila.Kupio ovaj,stekao onaj, a gdje je izvjesce?
Kupuje se budućnost.:)
Zašto je Ingra zanimljiva: Ulaganja u ovu dionicu nadzornika i menadžera ‘teška’ 6,3 mil. kn
tako jei bakic ulagao u ptkm,dlkv, ddjhi varteks, niste me uvjerili, ima kaj bolje?
i najnovije vijesti
Nije prvi puta!
Kad Suzana članak sroči, suze mi skoče na oči
Kolega, ja sam platio 6 digits u kunama.
Zena u poreznoj je blenula kad sam donio papir, izracun i uplatnicu. I dosao u tenesicama, kao s basketa na skolskom. U tome je vic. Nitko ne zna tko ste i sto ste. I nikog nije briga. Osim vas samog.
A jedino sto je bitno je buduci rezultat.
Sretno!
kupoprodajnik : kolega, moze jedno pitanje?
prije svega svaka Vam cast na toliko zaradi na ZSE. ( mozda sveukupna zarada i na ostalim burzama)
No mene bi zanimalo odakle Vam toliki poöetni kapital za ulaganje?
prije svega svaka Vam cast na toliko zaradi na ZSE. ( mozda sveukupna zarada i na ostalim burzama)
Pa vi kolega kao da ne znate da se o Prvom Milijunu nikad ne pita...a o drugom, trecem....etc. vec bi mogli razgovarati😂
Pa ulozio sam u Opte malo jaci auto vise srednje klase. Znaci nisu milijuni. Kad sam prodao vidio sam da se za te pare prodaju 3-sobni stanovi u Novom Zagrebu. Znaci opet se lako potrosi na dugove, kartice, uredjenje stana, auto itd.
Pa vi kolega kao da ne znate da se o Prvom Milijunu nikad ne pita...a o drugom, trecem....etc. vec bi mogli razgovarati😂
upravo tako, inače bi uskoro netko morao kolektivno odgovarati već danas, od kuda nama još malo taj milijun danas uloženih
zbog cijelogodišnjeg redizajna nije mi jednostavno doći do original postova, ali evo copy paste naslova, dovoljno se vidi, datumi i početak posta, pa vi sada dalje sami zaključujte, kupujte, prodajte, iznajmite, unajmite..............
Ja linkove ne mogu otvoriti uvijek odvedu na pocetnu stranicu
zbog cijelogodišnjeg redizajna nije mi jednostavno doći do original postova, ali evo copy paste naslova, dovoljno se vidi, datumi i početak posta, pa vi sada dalje sami zaključujte, kupujte, prodajte, iznajmite, unajmite..............
Ja linkove ne mogu otvoriti uvijek odvedu na pocetnu stranicu
a što sam ja napisao,
"zbog cijelogodišnjeg redizajna nije mi jednostavno doći do original postova"
nema više u povijest direktno do cilja, nego ajde polako stranicu po stranicu do određenog datuma, pa to ti je sada taj novi redizajn, kak si staromodan