1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• harpun
  • February 13, 2020 at 6:27 PM
    goranlagea
    Student
    Reakcija primljeno
    30
    • July 15, 2025 at 8:42 AM
    Quote from umalo

https://www.novilist.hr/novosti/gospod…mio-667-vozila/

Ro ro za Rijeku , a višak robe za lkpc

Idemo up

Vidiš, imao sam LKRI na nišanu. Nisam ušao, nije mi se svidjela bilanca. Greška, nije ni prva ni zadnja.

umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    44
    • July 15, 2025 at 8:54 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

https://www.novilist.hr/novosti/gospod…mio-667-vozila/

Ro ro za Rijeku , a višak robe za lkpc

Idemo up

Vidiš, imao sam LKRI na nišanu. Nisam ušao, nije mi se svidjela bilanca. Greška, nije ni prva ni zadnja.

Ja sam dugoročni , i prije ovog porasta san bio 250 posto u plusu

goranlagea
    Student
    Reakcija primljeno
    30
    • July 15, 2025 at 9:28 AM
    Quote from umalo
    Quote from goranlagea

Ja sam dugoročni , i prije ovog porasta san bio 250 posto u plusu

I ja sam dugoročni, ali za sada nisam bio unutra. Pripremao sam se, pa sam se predomislio, kako sam gore napisao.

umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    44
    • July 15, 2025 at 9:59 AM

Ma i ja san se promišlja dali da prodam lkri i lkpc i pređe u Končar dok je kodt bio oko 1000kuna ali san se bojao da tada nebi rasla 😡😡 i ostao u lukama u kojima sam bio u one preko 200 posto u plusu , bija sam tad prezadovoljan sa tim , a nadao sam se dividendi i dan danas joj se nadam 😡😡 u tim dionicama , valjda ću ih dočekati u ovom životu

goranlagea
    Student
    Reakcija primljeno
    30
    • July 15, 2025 at 10:21 AM
    Quote from umalo

Ma i ja san se promišlja dali da prodam lkri i lkpc i pređe u Končar dok je kodt bio oko 1000kuna ali san se bojao da tada nebi rasla 😡😡 i ostao u lukama u kojima sam bio u one preko 200 posto u plusu , bija sam tad prezadovoljan sa tim , a nadao sam se dividendi i dan danas joj se nadam 😡😡 u tim dionicama , valjda ću ih dočekati u ovom životu

Ja sam bio u lkpc i to duboko. Ušao sam baš tada kad su bile blokirane luke u Crnom moru i promet se je preselio u Mediteran. U lkpc su se ubili od posla, dionica se je katapultirala. Onda su došle poplave u BiH, ali, pošto sam dugoročni uvijek sam spreman na ono"shit happens" i naravno ostao sam. Izašao sam sa lijepom zaradom kad su objavili da prestaju s trgovinom. Nisam mogao vjerovati, pisao sam im, odgovor je bio da. Trgovina im je predstavljala skoro 50% prihoda. Meni se baš ta diverzifikacija u poslovnom modelu svidjela. Mislim da je to bila greška.

umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    44
    • July 15, 2025 at 10:31 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Ja sam bio u lkpc i to duboko. Ušao sam baš tada kad su bile blokirane luke u Crnom moru i promet se je preselio u Mediteran. U lkpc su se ubili od posla, dionica se je katapultirala. Onda su došle poplave u BiH, ali, pošto sam dugoročni uvijek sam spreman na ono"shit happens" i naravno ostao sam. Izašao sam sa lijepom zaradom kad su objavili da prestaju s trgovinom. Nisam mogao vjerovati, pisao sam im, odgovor je bio da. Trgovina im je predstavljala skoro 50% prihoda. Meni se baš ta diverzifikacija u poslovnom modelu svidjela. Mislim da je to bila greška.

Nepredvidivost je odlika ulaganje u dionice danas si u plusu sutra u minusu , idemo dalje bez obzira na sve

• bluelionZG
    Student
    Reakcija primljeno
    34
    • July 15, 2025 at 12:49 PM

Umalo da nisam i ja kupio tu LKRI prije jedno godinu dana..jbg...sve to tada mi je izgledalo presporo i nepredvidljivo :)

umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    44
    • July 15, 2025 at 1:07 PM
    Quote from bluelionZG

Umalo da nisam i ja kupio tu LKRI prije jedno godinu dana..jbg...sve to tada mi je izgledalo presporo i nepredvidljivo :)

Lkri i lkpc je prije tri godine su imali veliki rast , Rijeka sa nekih 20 kuna kad sam kupovao i lkpc (u čijoj sam dokapitalizaciji sudjelovao , a to mi je bila velika greška ) koju sam nadokupljivao ispod 300 kuna ,nakon dokapa , a onda je slijedio uzlet na 160 EU a Rijeka je imala uzlet na 9eu , poslom tog izleta cjena je varirala između 9 i 6 eu i lkpc između 160 i 90 EU u par navrata

Sada su izgleda nova očekivanja vezana uz ro ro brodova koji će pozitivno utjecati i na lkpc , a očito da su trumpove carine pozitivno utjecale na promet u našim lukama

goranlagea
    Student
    Reakcija primljeno
    30
    • July 15, 2025 at 1:11 PM
    Quote from umalo

Sada su izgleda nova očekivanja vezana uz ro ro brodova koji će pozitivno utjecati i na lkpc , a očito da su trumpove carine pozitivno utjecale na promet u našim lukama

Vidiš ova info mi je nova. Ispašće da sam požurio s izlazom iz lkpc kad su ukinuli trgovinu. Možeš malo pojasniti? Možda se i vratim

umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    44
    • July 15, 2025 at 1:35 PM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Vidiš ova info mi je nova. Ispašće da sam požurio s izlazom iz lkpc kad su ukinuli trgovinu. Možeš malo pojasniti? Možda se i vratim

Ma, neman nikakve spoznaje o tom ali razmišljam zbog čega netko kupuje lkpc već neko duže vrijeme ,duže od 12 mjeseci i to po 120 kom , i čim na baju netko pokupi 120 kom za dan dva pojavi se novi blok dionica od 120 kom , s obzirom da broj dionica lkpc iznosi nekih 500k taj broj od 120 kom nije zanemariv , ako uzmemo u obzir da se počeo pojavljivati pretovar novih vozila u lkri , vjerojatno će jedan dio tereta preusmjeriti u lkpc zbog preopterećenja lkri a i uzeo sam u obzir carine između Kine i USA , očito će kina onaj dio proizvoda namijenjenih USA zbog novih carina preusmjeriti prema EU , a tu mogu naći priliku luke triju mora , a to je sredozemlje i jadranske luke

To su moja osobna razmišljanja , a ne očitovanja iz lkpc ili lkri

Sve je to moja mašta , tko zna možda pogodnim a možda ne

goranlagea
    Student
    Reakcija primljeno
    30
    • July 15, 2025 at 1:47 PM
    Quote from umalo
    Quote from goranlagea

Na takvoj mašti sam ja dobro zaradio na lkpc i vlen. Moja razmišljanja su bila da, kad je sve počelo u Ukrajini, logično je da će se pomorski promet premjestiti u Mediteran. Što se je i dogodilo. Nisu mi bliske luke u Turskoj, Rumuniji, Grčkoj...pa sam kupio onu najbližu izlazu iz Jadrana, lkpc. To je bilo 2022. Iza toga se je raketirala. Druga logika je bila da svi ti brodovi se moraju negdje blizu servisirati, a i pojavila se vijest da je dio 6.flote u Jadranu. Odlučio sam kupiti vlen što sam isto tako pogodio. Inače, već dugo Reiffeisen za nekoga ustrajno skuplja lkpc. Tiskaju cijenu na dolje, lkpc je ušla u situaciju da s poslom,dobiti zadnje vrijeme ne parira. Ne daju dividendu da bar s nečim privuku investitore, uz to što sam prije rekao, izlazom iz trgovine, sveli su se na špekulacijsku dionicu što je po mom mišljenju loše. Zato sam izašao.

umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    44
    • July 15, 2025 at 1:56 PM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Na takvoj mašti sam ja dobro zaradio na lkpc i vlen. Moja razmišljanja su bila da, kad je sve počelo u Ukrajini, logično je da će se pomorski promet premjestiti u Mediteran. Što se je i dogodilo. Nisu mi bliske luke u Turskoj, Rumuniji, Grčkoj...pa sam kupio onu najbližu izlazu iz Jadrana, lkpc. To je bilo 2022. Iza toga se je raketirala. Druga logika je bila da svi ti brodovi se moraju negdje blizu servisirati, a i pojavila se vijest da je dio 6.flote u Jadranu. Odlučio sam kupiti vlen što sam isto tako pogodio. Inače, već dugo Reiffeisen za nekoga ustrajno skuplja lkpc. Tiskaju cijenu na dolje, lkpc je ušla u situaciju da s poslom,dobiti zadnje vrijeme ne parira. Ne daju dividendu da bar s nečim privuku investitore, uz to što sam prije rekao, izlazom iz trgovine, sveli su se na špekulacijsku dionicu što je po mom mišljenju loše. Zato sam izašao.

A vidjet ću što će me snaći , za sad ćućim gdje jesam , pa gdje me voda odnese !!

Za sad idem ispuniti jedan listić sa 27 parova ulog 0 ,25 EU , pa možda dobijem materijala za koju MOĆNU dionicu 🤣🤣

Edited once, last by umalo: Merged a post created by umalo into this post. (July 15, 2025 at 2:00 PM).

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • July 16, 2025 at 9:58 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      863k
      1.9k
    3. SILVIO2024

July 16, 2025 at 9:58 AM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 509

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • July 16, 2025 at 9:48 AM
    2. Odgovora
      509
      Pregleda
      222k
      509
    3. tute

July 16, 2025 at 9:48 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • July 16, 2025 at 9:47 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      951k
      2.1k
    3. goranlagea

July 16, 2025 at 9:47 AM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • July 16, 2025 at 6:38 AM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. deny_09

July 16, 2025 at 6:38 AM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • July 15, 2025 at 6:53 PM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. LeoNT

July 15, 2025 at 6:53 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 July 16, 2025 at 9:58 AM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

tute July 16, 2025 at 9:48 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

goranlagea July 16, 2025 at 9:47 AM
  • Što smo danas tržili

deny_09 July 16, 2025 at 6:38 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

LeoNT July 15, 2025 at 6:53 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

Vule July 15, 2025 at 3:23 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo July 15, 2025 at 1:56 PM
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

SILVIO2024 July 15, 2025 at 1:27 PM
  • JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)