Kako ovaj prodaje svaki dan čekam neku javnu objavu s nekim kosturom iz ormara.
Uvijek može i niže.
Sad je trzisna kapitalizacija 3X cash na racunu, a P/B ispod 0.4. No slazem se da moze i nize...
Uvijek može i niže.
Sad je trzisna kapitalizacija 3X cash na racunu, a P/B ispod 0.4. No slazem se da moze i nize...
Uvijek može i niže.2
Pošto je većina dionica poletila od NG, sada ekipa šeta po ZSE i traži podcijenjen dionice, jedna dan je to bio ADPL, drugi JDRN, treći KOTR2, četvrti ADRS2, peti ARNT, šesti HPB, danas je red na JDOS itd...
Ne znam što bi si mislio, prvo je prodavao Volarević i to ne dogovorene transakcije, sada prodaje Pavlović i to pomalo stihijski - daj što daš. Sve je to ekipa koja je od početaka bila sa Grgićem, a Pavlović mu je uz bezpogovornu poslušnost odrađivao najprljavije poslove...
Ne vidim razloga zašto ne bi prodavali ispod 500.
Žele vanka. Nema likvidnosti i potražnje, a prodavače boli ku*ac. Samo žele izaći.
Na NYSE bi kotirala 1000 EUR, na ZSE može 200-5000. Sve je moguće u ovoj bari od burze.
Žele vanka. Nema likvidnosti i potražnje, a prodavače boli ku*ac. Samo žele izaći.
Na NYSE bi kotirala 1000 EUR, na ZSE može 200-5000. Sve je moguće u ovoj bari od burze.
Ovo baš nije istina da prodaje po principu daj koliko daš....desetak dana prije objave Fi za 4Q lik se povukao iznad 600€, a pred sami Fi je prestao prodavati par dana...ova današnja prodaja nije njegov stil, možda netko želi van , jer market zeleni tjednima.
Bdw ovo je jedina dionica koja bilježi značajan pad ove godine...
Ovo baš nije istina da prodaje po principu daj koliko daš....desetak dana prije objave Fi za 4Q lik se povukao iznad 600€, a pred sami Fi je prestao prodavati par dana...ova današnja prodaja nije njegov stil, možda netko želi van , jer market zeleni tjednima.
Bdw ovo je jedina dionica koja bilježi značajan pad ove godine...
tako i ja mislim, da se bacaju ovakve sumnje i optužuje možda čovjeka ni krivog ni dužnog, nekome je možda dosadilo i želi se osigurati gotovinom,
inače ako se i radi o gospon Radi, ovakvim se postupcima ne stječe, niti gradi prijateljstvo, niti održava postojeće i sigurno je da on to jako dobro zna, ali opet tjera po svom, nadam se da nije on, jer onda bi valjda i dalje pokupio stotke do crte 505
Tko god da prodaje velik je igrač, jer je pljusnuo 100 komada odjednom. Ako prodaju 2 velika igrača ići će još niže. Za 2 dana vidjet ćemo je li Pavlović ili netko drugi.
pratim dionicu zadnjih godinu dana. na burzi sam preko 20 g, ali ovakovo nešto se ne viđa često.
tko god da je u igri, R ili ĐŽ igra vrlo čudno.
samo mi nije jasno kaj delaju ovi u upravi i/ili veliki dioničari-vlasnici? nikome nije atraktivna cijena po kojoj se izlazi, a upravu ne smeta pad cijene od cca 30% unutar <godinu dana?? sa solidnim izvještajima i rastom poslovanja. ili taj netko tko prodaje zna nešto što nitko drugi ne zna?
stvarno za zamisliti se.....
Uvijek može i niže.
Meni smrdi na delist, pa kao da si spuštaju prosjek da nas delistraju po što nižoj😢
Ali s vedrije strane🤔, na 400 je best buy, a na 300 je all in😁
-- | -- | -- | -- | |
JDOS | PAVLOVIĆ RADOSLAV | -13 | -0.01% | 2,962 |
pavloviću , pavloviću
Da mi je netko rekao da postoji taj scenarij , nebi vjerovao.
Ma Pavlović radi cjelogodišnji "IPO", želi da JDOS udje u Crobex10
Ma Pavlović radi cjelogodišnji "IPO", želi da JDOS udje u Crobex10
samo se ne bi smio "rodbini zamirit"
Jeli moguće da su u pitanju kosturi iz ormara još iz afere Agrokor?
Bio sam u pravu nije gospon Rade prodao u sridu 100 komada.
Gospon Rade već dugo vremena nije prodao ni jednu, jedinu dionicu, izgleda da je to , to od njega...ovo bi valjalo dokupit( a cijena već pobigla)...
U cilju jačanja kapitalne pozicije Društva Uprava Društva će predložiti da se ostvarena neto dobit prenese u zadržanu dobit.
Jel ovdje izašlo izvješće, čini mi se da nije ?
Nije još, a i Rade je počeo ponovno prodavati.
Iako se drži donjeg limita od 550€.
Nije još, a i Rade je počeo ponovno prodavati.
Iako se drži donjeg limita od 550€.
Da, u mjesec zadnjih dana prodao je 5 dionica u ovu srijedu po 580 , ne 550 €.