Bit ce bida kad oporavak bude jasna stvar, kad se digne index preko 650, zato i volim zse, jedino misto gdje nikad ne mogu zakasniti, a uvik inace kasnim. Sve reagira sa odmakom.
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
BCTI 569 +1
BDTI 743 + 6
-
Po meni je bitno, jer PBZ skrbnički stvara svima nervozu već 10 mjeseci...tko je lud kupovat dionicu u rasponu 44-48 kn,dok god ovaj može da krene rokat i zakuca je do 40kn... kada nesigurnost u vezi PBZ skrbničkog nestane, ljudi će slobodnije tuči po ASK-u.
Slazem se.
Jos ako ekipa iz otp-a nije bila dovoljno agresivna na okidacu i max iskoristila poklon oni ce ovo dignuti na 50.
Treba ovo krcati dok je jos na dnu sa svim raspolozivim,moze se dio zatrejdati i jos ostaje za idemo dalje... 😁
Bold, naravski, bio sam u pon izračuna pri cijeni 42-43kn treba im 55-60k dionica da imitiraju sastavnicu Crobexa.
-
Bold, naravski, bio sam u pon izračuna pri cijeni 42-43kn treba im 55-60k dionica da imitiraju sastavnicu Crobexa.
Poznavajuci nase fondove nisu oni pola toga ukrcali,nije njima presa😁
Po meni nekih 30k dionica su max kupili, jer da su kupovali jesi, prolazili su od cuga kupovni nalozi od 5000 dionica. Mali tako ne kupuju.
-
Poznavajuci nase fondove nisu oni pola toga ukrcali,nije njima presa😁
Po meni nekih 30k dionica su max kupili, jer da su kupovali jesi, prolazili su od cuga kupovni nalozi od 5000 dionica. Mali tako ne kupuju.
Vidjela sam jedan takav, nisam bas sve pratila. Koliko je bilo takvih 5k i vise ?
-
Vidjela sam jedan takav, nisam bas sve pratila. Koliko je bilo takvih 5k i vise ?
1 kupovni je tako prošao u cijelosti za 5000 dionica, tko zna koliko je takvih prošlo iz 2-3 puta, također 5-6 kupovnih sam ubrao po 3000 dionica, te nekoliko po 2000. Svi ti okrugli nalozi su sumnjivi.
-
Koliko vidim, iz TOP 10, ispao je skrbnički PBZ. Imali su cca 57000 dionica, prodali su barem pola.
Indexni OTP nije kupio niti 30000 jer su na 10. mjesto upale trezorske, 28319 komada.
-
I ovdje treba čestitati ekipi iz PBZ i vlasniku skrbničkog. Izašli su sa velikom količinom a cijenu nisu srušili iako u tjednima prije i dva dana poslije zapravo nije bilo prometa na ovoj dionici.
Ili je ovo bila dogovorena trgovina a ne znaju za blok transakcije pa su išli po malo?
-
Na dan 30. lipnja 2021. godine Društvo je imalo 28.319 vlastitih dionica koje čine 0,3243% temeljnog kapitala
Znači trezor nije kupovao ništa u Pon. Sad smo sigurni da je bio OTP.
-
Na dan 30. lipnja 2021. godine Društvo je imalo 28.319 vlastitih dionica koje čine 0,3243% temeljnog kapitala
Znači trezor nije kupovao ništa u Pon. Sad smo sigurni da je bio OTP.
Sada znamo I da OTP mora kupiti jos min 30k
To ce biti zanimljivo u novom normalnom modu trgovanja.
Nemoguca misija bez dizanja cijene.
Ako nece biti agresivni drugi ce im pokupiti i dignuti cijenu.
Strong BUY barem dok ne kupe jos 30k.
A to govori i J Mintz za tankerase da je ovo dno i pravi tajming.
Od 22. minute
-
-
Možda je više fondova kupovalo, jer iz novog poretka u top 10, PBZ skrbnički na 8. mjestu je ispao van iz top 10, a
ni jedan novi kupac nema više od 30 000 dionica, jer su trezorske dionice tj. Tankerska Next Genetarion ušle u
top 10 na 10. mjesto u vlasništvu firme sa 28 319 dionica, a to su dionice koje su imali i prije ovih pretumbavanja.
U ponedjeljak je prošlo 55 524 dionica, a mali su po meni kupili max 10 000 dionica, dok je PBZ skrbnički, ako je
samo on prodavao, već skroz vani ili je pri kraju sa izlaskom.
-
BCTI 571 +2
BDTI 755 +12
-
Jedna stvar što nitko nije ubrao u 3Q TPNG će imati oko 30 dana prihoda više, jer u ovom kvartalu nisu imali remont nijednog broda.
-
hmmmm.... bez promjena dioničara i za utorak!!?? pomalo neobično.
-
Kolega u utorak je bilo 16k kuna prometa...
-
Sjednica Uprave i Nadzornog odbora Tankerske Next Generation d.d. održat će se dana 28. listopada
2021. godine, a na njoj će se razmatrati program otkupa vlastitih dionica, te nerevidirani financijski
izvještaji za treće tromjesečje i prvih devet mjeseci 2021. godine. https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…fc027879d71.pdf -
Evo izašao i ovaj sa nalogom od 5000 dionica, što od ponediljka šeta po ASK-u.
-
PS
ima li netko link na stranicu gdje točno i ažurno objavljuju index clean tankera?......neki twitter račun?....
BCTI 566 -5
BDTI 768 +13 ................točno u 17:00 izlazi ovdje........... https://www.balticexchange.com/en/data-servic…s-services.html
-
PS
ima li netko link na stranicu gdje točno i ažurno objavljuju index clean tankera?......neki twitter račun?....
BCTI 566 -5
BDTI 768 +13 ................točno u 17:00 izlazi ovdje........... https://www.balticexchange.com/en/data-servic…s-services.html
Kolega, imate li link od onog PDFa sto stavi tjedne vozarine?
-
Kolega u utorak je bilo 16k kuna prometa...
da, ali je u ponedjeljak bilo skoro 3!! pa opet ništa.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner