Ajde ne biti nerazumni, i nezahvalni
Cijena je odmakla sa 40 kn na 68 kn
Živo me zanima kakav će marifetluk izvesti Uprava , prilikom preuizimanja.
Jer to mi se čini da slijedi, delistiranje, istiskivanje
Ne pozivajte mi se na slovo Zakona, please.
Cijena je odmakla i jer se biznis zaokrenuo za 100 posto nakon korone.
Odmakla je ona bila i sa 58 na 40, pa i niže...pa što?
Ako je BVPS, na mojedionice.com, bio 70,74 kn na kraju Q2/2022 onda je cijena od 75 kn bila s nekakvom premijom od svega nekih 6%. ???? Negdje sam vidio da su kupovali dionice po 66 kn, to znaci da je premija oko 13,6%, sto opet ne izgleda kao nekakva zarada na ulozeno na par godina. Vidjet ćemo hoćeli cijena ići iznad 75 kn, ali TP se ocito zuri da skupi sta vise dionica.
Trenutni NAV je 94 kn. Na mojedionice BVPS ce vjerovatno na kraju godine biti preko 1000 kn. Tako da je ovo dosta velika premija
Kolegice površnost nije kvaliteta investitora koji ozbiljno ulaže. O kakvom točno marifetluku pišete i na čiju Upravi mislite. Hvala
Bilo bi čudno,da TPNG ne ode na 130-140kn !
Ako je BVPS, na mojedionice.com, bio 70,74 kn na kraju Q2/2022 onda je cijena od 75 kn bila s nekakvom premijom od svega nekih 6%. ???? Negdje sam vidio da su kupovali dionice po 66 kn, to znaci da je premija oko 13,6%, sto opet ne izgleda kao nekakva zarada na ulozeno na par godina. Vidjet ćemo hoćeli cijena ići iznad 75 kn, ali TP se ocito zuri da skupi sta vise dionica.
Trenutni NAV je 94 kn. Na mojedionice BVPS ce vjerovatno na kraju godine biti preko 1000 kn. Tako da je ovo dosta velika premija
preko 100 kn
Opet blokić po 75 kn. Jedan maaali blokić.
Opet blokić po 75 kn. Jedan maaali blokić.
Evo ima se, koliko hoćeš
13.09.2022
Obavještavamo vas da je SKDD d.d. (dalje SKDD) 13. rujna 2022. godine provelo isplatu dividende u novcu dioničarima izdavatelja TANKERSKA PLOVIDBA d.d.
Pravo na isplatu dividende ostvarili su dioničari na čijim su računima u SKDD-u na dan 25. kolovoza 2022. godine bile upisane dionice oznake TNPL-R-A.
Bruto iznos za isplatu iznosio je 51,63 HRK po dionici.
Ja ne znam planira li TP delistirati Tpng ili ne. Ne znam planiraju li isplatiti dividendu ili ne. Ne znam misle li isplatiti ostale fondove ili ne. To može znati samo netko tko ima inside info u TP.
Ja mogu pisati što mislim, pretpostavljam itd. Sve bez ikakvog značenja i važnosti. Koga briga što ja mislim.
Najsmješnije mi je kada netko tko očito barata sa inside info piše jesam li vam rekao. A očito oni koji imaju inside info pišu i po forumima.
Nažalost, upravo zbog trgovanja sa inside info i sl stvarima naša mala burza ostaje bez novih investitora i svježeg kapitala.
11.2% dionica je danas promijenilo vlasnika. Znači da su već negdje oko 65% vlasništva.
Display MoreOpet blokić po 75 kn. Jedan maaali blokić.
Evo ima se, koliko hoćeš
TANKERSKA PLOVIDBA d.d. - provedena isplata neoporezive dividende
13.09.2022
Obavještavamo vas da je SKDD d.d. (dalje SKDD) 13. rujna 2022. godine provelo isplatu dividende u novcu dioničarima izdavatelja TANKERSKA PLOVIDBA d.d.
Pravo na isplatu dividende ostvarili su dioničari na čijim su računima u SKDD-u na dan 25. kolovoza 2022. godine bile upisane dionice oznake TNPL-R-A.
Kako to misle… “neoporezive dividende” ?? Na koju foru je neoporeziva?
Display MoreEvo ima se, koliko hoćeš
TANKERSKA PLOVIDBA d.d. - provedena isplata neoporezive dividende
13.09.2022
Kako to misle… “neoporezive dividende” ?? Na koju foru je neoporeziva?
Zadržana dobit iz ranijeg razdoblja pretpostavljam. Iz vremena dok poreza još nije bilo.
Zanimljivo za ovu dionicu ne postoji ono famozno očitovanje zbog promjene cijene.
Izgleda da se ovdje sve podrazumijeva samo po sebi.
Ili će možda uskoro objaviti nešto drugo.
neki i kupuju
neki i kupuju
On je i prije kupovao. Nisam jučer htio ništa napisati da ne ispadne da drukam, al mi se činilo od onog prvog većeg trženja da još netko kupuje (petstotke i dvjestopedestice su mi bile neobične). Nije to loše.
neki i kupuju
On je i prije kupovao. Nisam jučer htio ništa napisati da ne ispadne da drukam, al mi se činilo od onog prvog većeg trženja da još netko kupuje (petstotke i dvjestopedestice su mi bile neobične). Nije to loše.
Taj OTP je kupovao i kad je cijena bila 50 kn, kao da je znao da će TP otkupljivati po znatno visoj cijeni.
Taj OTP je kupovao i kad je cijena bila 50 kn, kao da je znao da će TP otkupljivati po znatno visoj cijeni.
Sumnjam, prije mi se čini da su procijenili da je jako podcijenjeno. Al imamo i na 9. poziciji novi ulaz.
Evo još jednog velikog bloka na 75 kn.
Nitko ništa ne komentira, jel ima itko ovo ili ste svi prodali? Jel kupuje netko?
Ja imam dobru kolicinu, prosjek kupovina 55 kuna, poceo na 50, dobrano zaradio u kratko vrijeme. Ide se na delist po meni, prosjek 3 miseca ce biti 75 kuna koliko ce vjerujem i ponuditi, jer nize ne mogu.