Bio sam veliki zagovornik adpl ali sam danas izašao sa cijelim portfeljom.Ovih dana sam došao do informacija potvrdnih što su pisali Marin83 i Roki .Nisam vjerovao ali je istina da je Revoz podbacija sa prodajom da su svi radnici na određeno dobili otkaze i sad izgleda da ce se smanjiti plaće radnicima.Definitivno nije dobra situacija i izvješće mislim neće biti kako smo očekivali.Možda griješim sa izlaskom ali vidit cemo.
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Je nisam izaša,a znam i drugi i treći kvartal kakav ce bit....drugi ce podbacit nešto, a treci se već sad zna da ce bit iznad očekivanja...dividenda u prvi misec opet...sretno
-
Je nisam izaša,a znam i drugi i treći kvartal kakav ce bit....drugi ce podbacit nešto, a treci se već sad zna da ce bit iznad očekivanja...dividenda u prvi misec opet...sretno
Vec se zna kako, kad statisticki 3 kvartal je uvik najgori
-
svaki put kad sam izlazio sa konkretnim informacijama pa tako vezano i za divku kad nitko nije vjerovao bile su provjerene informacije,moje misljenje da je situacija sjajna potvrđuje i to jer sam bio u dionici sad sa ovim informacijama se mijenja situacija,info su točne i sad idem vani.Nije tu bilo druka nego sam bio uvjerenju da je situacija dobra.Sad sam dobija potvrdu da nije dobra situacija i izašao sam vani.Ako info nije dobar onda sam ja pogriješio.Prilagođavam se informacijama ane kristalnoj kugli.
-
Vec se zna kako, kad statisticki 3 kvartal je uvik najgori
Kolega, ja imam info da ce ovaj kvartal podbacit očekivanja, da su krivi najviše čipiovi...ali da već znaju da će treći prebacit očekivanja, jer već se može vidjeti po naružbama i isporukama.Ja osbno necu izlaziti zbog jedno lošijeg kvartala, jer ne znam u koju bi bolju firmu uša...Dividenda ce bit samo je pitanje koliko, jer tako paše rusima...
-
Svako bira svoj put,ali činjenicu takve želili mi ili ne.10%svim radnicima adpl je smanjena plaća i rade 4 dana u tjednu.Slovenci ne rade sad jeli zbog ćipova ili slabe prodaje ne znam.Provjereno !
-
Da li čip ili ćip, ali sve dok ima automobila, bit će i ADPL-a.
-
ak je danas skinuta cijena onda nije 22.7..zadnji dan nego jučer
-
Ako netko dvoji oko ex dividend day neka pročita odluku Ad 6 stavak II ovog dokumenta.
Sve će vam odmah postati kristalno jasno.https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ADPL/GS-ADPL-74f9d34d22d4a74b7620d960409007cb.pdf
-
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/auto-mo…omobila-1114647 toliko je dobra da bi je mogao i ja vozit😀
-
-
Malo detaljnije ono o cemu se pricalo
Revoz u velikim problemima zbog nedostatka dijelovaNOVO MESTO - Zbog nedostatka elektroničkih dijelova koji se ugrađuju u modele automobila, novomeški Revoz morao je zaustaviti proizvodnju u srpnju na tri…www.seebiz.eu -
Opet će na kraju godine bit 10kn dividende, meni dovoljno.Dobit će sigurno bit, u Rusiji rade dobro...znam da će ovaj kvartal podbacit, ali sad ide dosta dobro, tako da se očekuje treći kvartal odličan...
-
Neznam šta će biti do kraja godine ali adpl radnici rade 4 dana u tjednu i svima je plaća smanjena za 10% i po tom mislim da situacija nije dobra!
-
Fiat Scudo light commercial vehicles will be produced in Russia by the end of 2022, multinational automobile manufacturer Stellantis has announced.
The plan is to turn the Kaluga plant into an export hub, producing engines and cars for export to Europe, Latin America, and North Africa.
“I am pleased to announce that, in addition to the Peugeot, Citroën, and Opel brands produced in Kaluga, Fiat Professional cars will also be added next year,” Stellantis’ Senior Vice President for Eurasia Xavier Duchemann said, as cited by Reuters.
Fiat To Produce Vehicles For Emerging Export Markets In Russia - Russia Briefing NewsFiat Scudo light commercial vehicles will be produced in Russia by the end of 2022, multinational automobile manufacturer Stellantis has announced. Stellantis…www.russia-briefing.com -
eto i dividenda je sjela!
-
eto i dividenda je sjela!
i to drugi put ove godine, iznad 8 % , pa neka se nađe bolja dionica na zse !!
-
Odmah mi je uljepšala dan (s obzirom na protekla događanja na burzi )
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ADPL/FI-ADPL-a554ebca3c9bf92e70167469657e25f6.pdf
Unatoč vrlo zahtjevnim i izazovnim tržišnim okolnostima, u prvih smo šest mjeseci ostvarili poslovne prihode od 622,43 milijuna kuna i time ostvarili njihov rast od 13,4 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Svi pokazatelji na razini Grupe bilježe rast pa je ostvarena EBITDA od 82,50 milijuna kuna, a neto dobit iznosi 32,43 milijuna kuna, što je 87,4 posto više nego u istom razdoblju 2020. godine.
-
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/auto-mo…upaniji-1115538 ipak, se po malo vraćamo u normalu...
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…469657e25f6.pdf
Unatoč vrlo zahtjevnim i izazovnim tržišnim okolnostima, u prvih smo šest mjeseci ostvarili poslovne prihode od 622,43 milijuna kuna i time ostvarili njihov rast od 13,4 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Svi pokazatelji na razini Grupe bilježe rast pa je ostvarena EBITDA od 82,50 milijuna kuna, a neto dobit iznosi 32,43 milijuna kuna, što je 87,4 posto više nego u istom razdoblju 2020. godine.
Nakon prvog kvartala je dobit bila 25,84 milijuna kuna, znači samo 7 milijuna kuna dobiti u drugom kvartalu, ukupno 32,43 milijuna kuna za ovo polugodište, nije nešto, ali idemo dalje. Doći će i bolje tržišne okolnosti, ovu godinu stvarno ne očekujem neku veliku dobit, možda čak bude i manje nego sam prognozirao prije mjesec dana.
Prošlo prvo polugodište je bilo katastrofalno zbog zatvaranja pogona, pa ove pluseve treba uzeti s rezervom.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k
- zlocesti