Burza jos ne reagira, ali pomalo. Lijepa nagrada za sve koji su vjerovali u vrijednost ove kompanije.
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Burza jos ne reagira, ali pomalo. Lijepa nagrada za sve koji su vjerovali u vrijednost ove kompanije.
Reagirala je cijena prije par dana kad su oni na vrhu već znali kolika će biti dividenda. Već sam pisao o tome. Ista stvar se dogodila i prije najave prošle dividende početkom godine...
-
meni je na ovoj dionici div prinos oko 10 posto.. što je vrhunski.. ako poslovanje bude stabilno i prema planovima.. svake god reinvestirati dividendu i vrh!!!!
-
Eto, pogodio sam divku točno...i drago mi je.I vidit ćete da će nas iznenadit pozitivno sa idućim kvartalom...firma je top!!
-
Eto, pogodio sam divku točno...i drago mi je.I vidit ćete da će nas iznenadit pozitivno sa idućim kvartalom...firma je top!!
...
bravo za sve ,za stare i nove dionike.
-
i nije bilo teško za pogodit, kolega ... trebalo je samo pogledati povijest dividendi ... a nemojte se iznenaditi ako odmah početkom 2022 nadoknade još 3-4 kn razlike za 2021 godinu ... i da, da je plastika u nekim problemima, sigurno ne bi isplaćivali divku .... tako da ne sumnjam u dobar drugi i slijedeće kvartale ....
-
eto. prebijem taj miljon u optimi pa uzmem plastiku. pošteno i bez krzmanja🤑🤑🤑
-
Dividendni prinos 8%,prešišala Mediku sa 7%
Obje su kraljice dividendi.
-
,,, da Juraj, ADPL 8,22%, MDKA 6,67% je jako fino za ZSE, dodao bih još osim njih JDGT koji je ove godine isplatio 4,67% nešto manje nego uobičajeno. ADPL je po mom mišljenu uz RIVP ( RIVP više nemam ) najtransparentnija dionica koja uvažava male dioničare. ADRS je jako loš po pitanju transparentnosti, više sam puta od 2014 godine ulazio i bio po par godina u njemu i napokon sam ga otkinuo do promjene njihovog ponašanja prema malim dioničarima na bolje. Moj portfelj se sastoji isključivo od gore navedenih dividendnih dionica a njima sam u studenom lani pridodao interkapitalov 7SLO ( SBI TOP UCITS ETF ) koji je jednako izvaredan po dividendnom prinosu dividendnih Slovenskih kompanija ,,,
-
7 SLO kao da je na dopingu, a CRO 8 još na grahu, a grah nekad čuda radi
-
-
7SLO je imao izvarednu izvedbu za sada iako su im objavljene isplate dividendi kroz 6,7 i 8 mjesec,,, a grah ako proradi Bog mu pomoga,,, mislim da ima više faktora koji kontroliraju grah ,,, kupio sam nešto i graha sitno, u omjeru 1:10
-
Passenger car registrations: +24.4% four months into 2021; +218.6% in April
-
Danas sam još dokupio, mislim da je ova razina još prihvatljiva za dokup.I nadam se kroz dva mjeseca, da se gledamo na višoj razini...
-
milo
ti si postao nešto kao zločka!!! stalno nešto nadokupljuješ! kaj imaš domaj štampariju?
-
Ja sam si kupila dvije Medike , pa se ne hvalim
Bože od burze, tebi se molim..... daj da ne izgubim, ako već ne zaradim
Lijepi veliki papiri još uvijek izgledaju privlačno za kupiti, prinos dividenda 5%, jednako prihodu od najma nekretnine.
Nitko se ne hvali da je kupio Opte, sram vas je, a ?
Nije lako biti sucker. Isprobano.
-
Imam kolega, svaki dan radim 15sati.Evo sad sam iz polja.I šta zaradim, pokušavam na tome ponovo zaraditi samo na lakši način...Imam ciljeve, koje želim ostavariti, da bi možda jednog dana radio samo 8 sati..Inače radim dva posla, i dva hektara zemlje...eto ukratko...
-
Imam kolega, svaki dan radim 15sati.Evo sad sam iz polja.I šta zaradim, pokušavam na tome ponovo zaraditi samo na lakši način...Imam ciljeve, koje želim ostavariti, da bi možda jednog dana radio samo 8 sati..Inače radim dva posla, i dva hektara zemlje...eto ukratko...
Znači da si još uvijek mlad, zdrav i jak.
Ali pametno zboriš, Milo moje, jer starost, bolest i nemoć brzo pokucaju na vrata i pojave se kad im se najmanje nadaš.
-
-
Mislim da će ovdje uskoro bit veselo😃
-
Mislim da će ovdje uskoro bit veselo😃
Ne očekuj tu neki spektakl, iako dionica objektivno vrijedi više, ali najbolja je stvar u ADPL dividenda, transparentna Uprava i stabilnost poslovanja. Mir i tišina.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner