Pošto rezultati ADPL zavise i od poslovanja ruskom tržištu evo jedna dobra vijest. NEW YORK - Međunarodna rejting agencija Fitch povećala je prognozu rasta ruske ekonomije za 2021. godini sa 3,0 na 3,3 posto.
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
ja sam kupio po 112...116 ...130 ...druže ......gledam godinama istu glupu foru ....a prodao bum iznad 200.... ..
Godinama uvijek isti pattern na svim dividendnim dionicama, prvi dan dionica padne za iznos dividende, a onda se kroz par dana opet vrati na iznos prije dividende. Osobno mi nije bitno gdje je cijena u ovom trenutku, ušao sam već dosta, prodavati neću, ulaziti dodatno isto neko vrijeme neću.
-
Dolje prodaja vozila u Evropi za prva dva mjeseca 2021.
Rusija ima za sada bolju prodaju nego prošle godine. Planovi Avtovaz-a za Q2 su na nivou Q1.
-
Danas je prvi dan trgovanja bez prava na divku prosao dosta dobro.Pad je zanemariv ,i mislim da danas na prodaji nije bilo Bobana bar mi se tako čini a ima i logike jer likvidnost i nije na nekoj razini.
-
neki prodaju
ADPL BOBAN JOSIP -2,200 -0.05% 50,399 -
ovo nije trgovanje od danas jer je danas protrgovano oko 1000 komada ,ovo je od srijede ili cetvrtka!
-
https://listed-sme.com/CMS/Documents/…bb3beb062cd.pdf
Po meni jedna dobra analiza, ali mislim da podcjenjuju prihode...
Svaki ozbiljni imaoc treba pročitati
Pozdrav!
-
rovovska bitka nitko da potegne već drugi dan nema transkacija ne pamtim da je tako što bilo.
-
mislim da Boban ceka drugu divku jer tada se poveca likvidnost i moze nesto iskrcati a da ne promjeni cijenu.Mislim da ce se likvidnost povecati nakon izvjesca 1.kvartala.Novih poslova netreba jer ih ima dovoljno,bitno da se ugovoreni poslovi ne otkazuju a oce li biti novih nije ni bitno.
-
Čekam da nekome zatreba nova kupaonica pa da me poklopi. Rule No.1. - uvijek postoji sutra.
-
-
Čekam divku, i optimu😂 pa ulazim još..
-
rovovska bitka nitko da potegne već drugi dan nema transkacija ne pamtim da je tako što bilo.
Onda jako slabo pamtiš ili si zelen u dionici.
-
sutra adpl isplaćuje dividendu,koliko će se miliona vratiti na zse
-
sutra adpl isplaćuje dividendu,koliko će se miliona vratiti na zse
Miljon. Moj neče.
-
Od mene cijelih 5 hiljada kuna XD
-
Sjela divka u PBZu!
-
Sjela divka u PBZu!
Sjela i na Erste maloprije
-
Jedino ovi u ZaBa-i spavaju... nije još proknjiženo.
-
Eto, idem najavit osobnom bankaru...sutra SVE🤑 dižem. Sve u carapu ili kupim tvornicu lokota, samo za ratu, 2 III stupa, za kavu i gorivo ostavim. Naravno, čekamo bar 160 za dokup plastike (Moja želja).
-
stigla divka.. srečom da je sutra subotu pa da ne lupimo odmah po asku
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-