nevjerovatno al na zse su ostali 90% uhljebi i nas nekih 10% -tak koji vjerujemo u bolje sutra al teško
samo uhljebima je dobro kao i u cjeloj državi
država uhljebistan
Kaj ti nemaš na tastaturi interpunkcijske znakove? Kakvo je to pisanje...
nevjerovatno al na zse su ostali 90% uhljebi i nas nekih 10% -tak koji vjerujemo u bolje sutra al teško
samo uhljebima je dobro kao i u cjeloj državi
država uhljebistan
Kaj ti nemaš na tastaturi interpunkcijske znakove? Kakvo je to pisanje...
Gospon moderator, zašto prebacuje te moj post, odgovor u svaštaru, kad se tiče rasprave o turizmu!?
Upravo tako kao sto velite, druze amerikanec. Pjevao je hvalospjeve na Pevecu pa kad su delistirali i prestrasio se pa prodao onda su grozni, netransparentni itd. A samo u divkama se dobilo vise od zadnje cijene. Toliko o tome. Nema mu.a za snositi rizike. A ulagac bez mu.a nije investitor nego ziheras. S tim da ziherastvo ne donosi velike povrate.
ma skroz je legitimno crnjaciti na dionici iz koje si izasao na nekoliko kuna jeftinije nego je sad, dok god u recenice stavljaš koronu
Trenutno ne vidim na našoj burzi perspektivniju i potentniju dionicu od IGH pa Vas pitam:
Koja je firma u zadnja tri mjeseca zaposlila stotinjak diplomiranih inžinjera i pritom povećala plaće za 25 – 30% uz sjajnu perspektivu??
Usput moram vam ispričati što mi se jučer dogodilo:
Idem ja ulicom i u ruci nosim komadić papira i sretnem šjor VLADa i počinje dijalog:
Mali dićeš? A nosim vam vo pokazat. A ča to mali. A ov' graf ča sam ga pren nacrta. Ala pokaži.
A lipo, lipo. A šjor VLAD vidite vi ovod štogod? A vidim, vidim, ovod doli imaš Morning star. Ma čini mi se šior VLAD da gledate na krivu bandu. Je ovod gori Year-old Star? Je mali, je, a kako si zna? A onako slučajno. Lipo lipo bit će od tebe neč.
(Hvala Admin)
Koji mirovinski fond štiti cijenu ?
Ajde, nemojte se pravit ludi
A koliko su trebali dobiti dioničari firme koja je završila u stečaju s dugovima višestruko većim od kapitala? I vjerovnici su gadno ošišani, a koliki bi onda vlasnici trebali dobit? Ovo s Dalićkom u podravci ćemo vidjet kako će završit. Da nije dionica tako skupa u odnosu na ove koje imam u portfelju Dalićka mi nebi bila prepreka za kupovinu istih. Ne čini mi se da su njezini politički imenovani prethodnici bili veći stručnjaci od nje same. Uostalom, to što su je fondovi potvrdili nakon epizode s Agrokorom nešto govori.
Ajde ne trolaj
Svaki kvartal porasat , uz nove sudionike .
Svaki kvartal porasat , uz nove sudionike .
Porast čega kolega ? Kakve nove sudionike ili janVas ne razumijem ?
Nakon novog vlasnika idu i nove povoljne ponude .
Do kraja godine , ja neću nagađat , a vi si zamislite multiple .
Kakva je to popunjenost sitnim poslovima gdje radnik jedva pokrije sebe. Da su sve iskusni inzenjeri pomislio bi zaradit ce. Al novi mladi nose gubitak i to kazem iz iskustva. Dobiti od malih poslica nema.
A opet pitam koliki je dug i kolike su mjesecne kamate? Ima li tko stvaran odgovor od vas koji ste se utrpali ovim papiricima?
Radim u bransi vec 20g i ono sto znam to je da inzenjer s iskustvom vrijedi bar 100% na svoj rad. A inzenjer bez iskustva radi poveci gubitak.
Dakle mladi inzenjeri rade gubitak od 20-25milja na godisnjoj bazi .A ako su povecane place kako tvrdite i više.
Kolega Neo
Vi kao da ste u predizbornoj kampanji...držite se svojih dionica-ulaganja...poanta na ovim stranicama je pokazati da si bolji, jači, brži od drugih, da si vrsni znalac ... jeste li iline, to me ne zanima, smirite strasti!!!
a jebote koja uvek prozirna fora ..to spuštanje za vrednost dividende ..jeste moroni ....fondovi i ini ....nabijem vas ...
a jebote koja uvek prozirna fora ..to spuštanje za vrednost dividende ..jeste moroni ....fondovi i ini ....nabijem vas ...
A ti bi kupio u petak, bio upisan za dividendu i prodao odma u ponedjeljak po istoj cijeni?
ja sam kupio po 112...116 ...130 ...druže ......gledam godinama istu glupu foru ....a prodao bum iznad 200.... ..
Samo sam uredno htio pojasniti neke stvari kolegi Didianakondi.
Jer isti očito želi odgovor na svoje post-ove pa je korektno i odgovoriti.
Neka nam kolege alias i Flight objasne kako nije zlato sve što sja... 😁
Ja da sam fulao mogu jos uci u ATPL po istoj cijeni. A pogledaj koliko je meni portfelj, najvise zbog NMM-a, narastao u zadnjih godinu dana. U usporedbi s S&P-em. Generali prošlosti su u banani. Zaista placem sto nisam u ATPL-u. Jos dolazim sebi zbog propustene prilike. Dodaj tu jos danas + oko 4%
migra
ne zazivaj vraga!!! bude on i sam došel! morti se već zutra rastepe po bidu i zacementira!
Ja da sam fulao mogu jos uci u ATPL po istoj cijeni. A pogledaj koliko je meni portfelj, najvise zbog NMM-a, narastao u zadnjih godinu dana. U usporedbi s S&P-em. Generali prošlosti su u banani. Zaista placem sto nisam u ATPL-u. Jos dolazim sebi zbog propustene prilike. Dodaj tu jos danas + oko 4%
Pa eto sada zaradjeno u nmm uloži u Atpl. Mozda bude prometa
migra
ne zazivaj vraga!!! bude on i sam došel! morti se već zutra rastepe po bidu i zacementira!
a to bi bilo nešto loše?
za nas investitore ne,dokaz i rezime po investitorski.
mogao je on i danas po bidu prodati još koju tisućicu ili i puno više ali čini se da mu se srce teško odvaja od njih,razumijem ga...
može otezati malo duže ili malo kraće ali ostat će bez njih.
danas neki novi duh na bidu?možda se prodavačima skrate muke i prije od nadanja.
ponavljam da prodavač stvarno želi prodati postavio bi sveukupnu količinu na ask po razumnoj cijeni
ali zna on što i mi da bi ta igra brzo svršila pa...
i opet je sve jasno,i sve je predvidivo,neizbježno...
čak bi napisao za mene nedovoljno neizvjesno,čak pomalo dosadno previdljivo.
ono što je malo iznenađujuće da se još nije našao netko da to pokupi,izgledno da je razlog da se očito ne može pokupiti kada prodavač ne želi izložiti veliki nalog iz čega se zaključuje da bi u slučaju opasnosti pobjegao ili i odustao od prodaje,baš kako bježi već mjesec dana čim bid ojača ali i danas zar ne?
meni to prije svega izgleda kao fake prodaja sa nekim motivima,ciljevima,zadacima?
vrag bi ga znao sa kojim
p.s.
ako,kada su iluzije,performansi u pitanju nakon svršetka predstave sljedi poučak o katapultu u praktičnom obliku.
biti ću ovdje da ispratim i prokomentiram taj dan