Toyota reže planove proizvodnje za 15-20% sljedeći kvartal
kupujete li dip ili pad?
kupujete li dip ili pad?
kupujete li dip ili pad?
Ne režu planove proizvodnje jer nema potražnje... Znamo sve. Već si napisao svoje mišljenje, ne moraš stalno drukati.
kupujete li dip ili pad?
Ne režu planove proizvodnje jer nema potražnje... Znamo sve. Već si napisao svoje mišljenje, ne moraš stalno drukati.
micek, ja te spašavam od tebe samog
mislim da ipak imam više utakmica u nogama
ovo u EU i US zovu cyclical stock
5. HPB -5558
Neumorni su raprodajom, ovim tempom mogli bi za mjesec dana izaci.
nemislim da će prodavati do kraja , al trecinu prometa su oni napravili u utorak. Sutra će biti zanimljivo vidjeti koliko su iskrcali u srijedu na prometu od 25k komada , nebih se iznenadio da njihova količina bude respektabilna .
Mene više zanima tko kupuje , nije valjda da su ovolike količine zavrsile u rukama trejdera, al zaista je neobično
Trošak stanja u Rusiji za hrvatske kompanije.
spominje se mogučnost kompezacijskih programa iz fondova eu
5. HPB -5600
PBZ ispao iz prvih 10, znaci min 4600 kom je otpustio
Skoro pola prometa su oni napravili.
strašno kolike količine iskrcaju .... i sad recite da ovo prošli tjedan nije bio pump&dump... na prvu lošu vijest opet će ovo testirati 90kn , zapamtite što vam kažem
tu nemreš biti pametan.... puno previše je tu još nepoznanica. vjerovtatno je sada odlična trejderima.
svatko od nas drugačije razmišlja, ali ja još ne bih ulazio. vrijeme će pokazati kao i uvijek.
tu nemreš biti pametan.... puno previše je tu još nepoznanica. vjerovtatno je sada odlična trejderima.
svatko od nas drugačije razmišlja, ali ja još ne bih ulazio. vrijeme će pokazati kao i uvijek.
Nije problem kupiti, nikad bilo. Nego zašto baš ADPL? Zašto sad?
Ruske prihode gube (bar neko vrijeme), svi režu proizvodne linije. Plaće rastu, sirovine, logistika.
Pa ni jedne vijesti nisam vidio koja bi išla u prilog.
Pa i ako si trejder, u padu dione se hvata bounce i ulazi u šort jer je vjerojatnije da će još padati nego rasti - na temelju čega?
strašno kolike količine iskrcaju .... i sad recite da ovo prošli tjedan nije bio pump&dump... na prvu lošu vijest opet će ovo testirati 90kn , zapamtite što vam kažem
Ne brinite, čekat ćemo na 90😉
ne zvuci nimalo dobro....
ovi ostaju .
ostaju oni ali fondovi odlaze, mislim da se opet aktivirala jača prodaja. Oprez.
Sankcije Rusiji, kikiriki, kokice, usna zanimacija....
ostaju oni ali fondovi odlaze, mislim da se opet aktivirala jača prodaja. Oprez.
I dobro, što se Renault vratio, jedan je od najvećih kupaca ADPL-ovih proizvoda. A od tih fondova samo je prodavao Kapitalni fond ostalo se u odnosu na otprilike pola godine nije u prvih 10 mijenjalo ništa bitno, a što je moguće baš potvrda da se ADPL-ova dionica smatra sigurnom. (1. slika od prije pola godine, druga na današnji dan prikazana na Internet stranici Zagrebačke burze)
I dobro, što se Renault vratio, jedan je od najvećih kupaca ADPL-ovih proizvoda. A od tih fondova samo je prodavao Kapitalni fond ostalo se u odnosu na otprilike pola godine nije u prvih 10 mijenjalo ništa bitno, a što je moguće baš potvrda da se ADPL-ova dionica smatra sigurnom. (1. slika od prije pola godine, druga na današnji dan prikazana na Internet stranici Zagrebačke burze)
pa nema ti ni pbz skrbnickog na donjem popisu ...koji isto prodaje.. tak da ne izlazi samo fond..
pa nema ti ni pbz skrbnickog na donjem popisu ...koji isto prodaje.. tak da ne izlazi samo fond..
Pa, svi ovi mirovinski fondovi valjda vrijede više od nečijeg skrbničkog računa za koji se ne zna ni čiji je. A možda je prodao tek da nije u prvih 10. Ti na dnu su napravili samo neku zamjenu, neki su ušli neki izašli. Sveukupno dok se zbroji na gornjem Top 10 je 57%, a na donjem 56,5%.
Malo mi je smiješno što na vijest da reno ostaje u rusiji adpl ode dolje. Mislim da je to itekako bitna informacija...