20.4.2020 | 522,00 | 522,00 | 520,00 | 520,00 | 520,01 | 0,00 | 9 | 1.486 | 772.738,00 |
Bilo je i dosta nize prije manje od 3 tjedna.
I to poprilične količine.
Očito da neki imaju posebne privilegije sto nema nikakve veze s cijenom na burzi.
20.4.2020 | 522,00 | 522,00 | 520,00 | 520,00 | 520,01 | 0,00 | 9 | 1.486 | 772.738,00 |
Bilo je i dosta nize prije manje od 3 tjedna.
I to poprilične količine.
Očito da neki imaju posebne privilegije sto nema nikakve veze s cijenom na burzi.
Marija Carić (a ne Crnić) je očito osoba od osobitog povjerenja uprave i novih vlasnika. Ona je prodala po cijeni slicnoj onoj u javnoj ponudi jer očito tada nije mogla skinuti zalog ili plombu sa dionica. Kad je skinula, prodala je.
Tajanstveni Zabin račun koji je kupovao dionice kad Pivci nisu smjeli kupovati, a sve da pomrsi račune Kappi, sad se pridružio Pivčevom portfelju.
A sto reći i napisati na ovakav intervju koji pokazuje da novi vlasnici ne donose novi zaokret u kompaniji, ni novo ponašanje.
Kao ni dodanu vrijednost.... Pričam ti priču.
A sto reći i napisati na ovakav intervju koji pokazuje da novi vlasnici ne donose novi zaokret u kompaniji, ni novo ponašanje.
Kao ni dodanu vrijednost.... Pričam ti priču.
slažem se!
a i pisao sam nekoliko puta kako:
a) preuzimanje, na način kako je izvedeno, je donijelo dioničarima puno manje od cijena koje su postizane na burzi i koje je Šaranović bio spreman, očito, platiti
b) sprega nekih iz uprave i braće Pivac ili 'dobrog duha Kraša' kako su ih nazivali, je za DORH: poslovne veze i odnosi kao i insajdersko trgovanje preko i mimo burze
c) poznata ksenofobija Hrvata, iako sam mislio kao i vjerujem svi drugi, da kapital barem ne poznaje granice i boje bilo koje vrste
no u Apsurdistanu je sve moguće pa je tako cijena preuzimanja Kraša s prvotnih 430 kn dignuta upravo zbog ponuđača na 861,20 kn iako je Kappa Star Ltd dao ponudu po 1.075 za dionicu; no strah (bauk) od neprijatelja s istoka je pomogao da se iz drhtavih ručica, bilo kroz ESOP ili pojedinačne ponude, istresu:
Srpski tajkun, sve je odavno isplanirano index.hr
dobro za Pivce, loše za sve druge
možda je prošla ispod radara izjava g. Hebranga kako 'pobjednici nakon rata dijele stanove, a ostali plaćaju': Pobjednici dijele stanove Hebrang telegram.hr
mislim da u toj izjavi ima jako puno istine koja svjedoči o tome da imamo državu i zakone samo na papiru
a u praksi... prosudite sami!
Evo nas ovdje lagano i do 620, sa stabilnom podrskom na 608-610.
Mali pogled unatrag na 20.04 kad smo imali veliki promet od cca 1500kom na 520, gdje se fino moglo natrpati i samo čekati, ali opet su mali (uključujući mene) na tome uzeli siću.
Eh, da je bilo malo više hrabrosti......
Kappa star na 30% kao 2.dionicar..
Zanima me da li ce i dalje biti na kupnji ili je ciljana količina dostignuta.
Zašto bi 30% bila relevantna količina za bilo sto?
Peovic o Krasu.....
Nakon 17 godina u Krašu, od toga 10 godina u upravi ... danas je ostavku dao Damir Bučić
Nadzorni odbor Kraš d.d. Zagreb je na današnjoj sjednici zaprimioostavku Damira Bulića na funkciju člana Uprave Društva s učinkom od 31.12.2020. godine. Damir Bulić nastavlja karijeru u Kraš d.d. Zagreb
Što ćiniti s ovin uffff
Nakon 17 godina u Krašu, od toga 10 godina u upravi ... danas je ostavku dao Damir Bučić
Nadzorni odbor Kraš d.d. Zagreb je na današnjoj sjednici zaprimioostavku Damira Bulića na funkciju člana Uprave Društva s učinkom od 31.12.2020. godine. Damir Bulić nastavlja karijeru u Kraš d.d. ZagrebŠto ćiniti s ovin uffff
čekati da Šaranu tih 35 bude presudno pa prodati po 10 000 kn/kom......😀
Ne znam je li ovo provjerena informacija, ali je svakako zanimljiva.
Pivci su ovo maestralno odigrali, a mali opet popusili.
do kada ga veže onaj rok i cijena po kojoj je sjecao na burzi?
možda za male i nije sve izgubljeno.
Rasprodaju li oni i Atpl? Misle li sve prodati na ZSE?
Ja mislim da je glupost od članka.
A gdje je to objavljeno?
Pošto sam iz kraja, ka i Pivci, mogu samo da su to gluposti.Oni se samo šire i ulažu.Mogu samo uskoro preuzeti još kojeg giganta....
Evo, vijest se širi ko korona
Evo, vijest se širi ko korona
Taj sam tekst pročitao na srpskim portalima. Tekst nema nikakve logike i potpuno je deplasiran. Bas totalna brljotina koja nema veze sa vezom. Zato me zanima gdje je izašao originalni tekst da vidimo sto u njemu sve piše.
Sama činjenica da KSL cijelo vrijeme kupuje pomalo daje naslutiti da nisu odustali od Kraša i da će pokušati postati većinski na ovaj ili onaj način.
Iskreno od početka sam vjerovao da će tako biti. Razmjeri gluposti koju su napravili esopovci su neopisivi čak i za naše potpuno nadrealne standarde.