Evo nakon 3Q BVPS za HTPK je 80,30 kn, cijena trgovanja danas 48,60kn po dionici, ludilo brale....ništa ajmo kupovati PTKM po 40 kn
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
A i petak je kod nas dan za rasprodaju😅
Takozvani crni petak. Mene upozoravaju već danima, iskače mi black friday na mobitelu svako malo.
-
SPAN objavio izvrsno izvješće, dionica miruje. Možda čeka druge da porastu
-
jel amerikanci nisu pomicali sat ovaj vikend?......oni to ni inače ne rade?.....nemogu se više sjetiti jel davno je bilo prolječe ove godine.......
-
Nisu pomicali, u dišparu smo u odnosu na ranije
-
jel amerikanci nisu pomicali sat ovaj vikend?......oni to ni inače ne rade?.....nemogu se više sjetiti jel davno je bilo prolječe ove godine.......
Ma bas njih briga za sat, evo skidaju po tko zna koji put svoj ATH, koliko je 2008. CROBEXov ATH bio 5.5??
Oni razvaljuju, a mi skupljamo na bankama jos 20 milijardi u zadnjoj godini 😅
-
Ma bas njih briga za sat, evo skidaju po tko na koji put svoj ATH, koliko je 2008. CROBEXov ATH bio 5.5??
Oni razvaljuju, a mi skupljamo na bankama jos 20 milijardi u zadnjoj godini 😅
Koji će normalan čovjek uložiti na ovoj burzi,doći će neki Borgovci i njima slični i sve ti oduzmu a ljudi ni krivi ni dužni.Za sada najsigurnije je čuvati novce doma u čarapi ili u podrumu ako nemaš petlje za ulaganje a ovi koji koji čuvaju u banci nemaju petlje.
-
Pošiljatelj:
Naslov poruke: Radno vrijeme američkih burzi 01.11.-05.11.2021
Datum: 01.11.2021 08:44:02Poštovani klijenti,
obzirom da SAD-u započinje zimsko računanje vremena sa 07.11.2021, radno vrijeme američkih tržišta kapitala od 01. do 05. studenog 2021. je od 14:30 do 21:00 prema CET.
S poštovanjem
FIMA VRIJEDNOSNICE -
Kad krene dole sve ide, bez obzira na izvješća...
-
Neka se ispucaju do podne, kasnije to okrene...
-
-
Neka se ispucaju do podne, kasnije to okrene...
ovo je prigodno za Dan mrtvih ..........valjda
-
Slažem se 100%, ide ovo u plus. Malo da otresemo suho lišće, ipak je jesen... .
Mala isprakva Dušni dan je, a po Biblije taj dan predstavlja vjerovanje u život i nakon smrti,
ili u prijevodu dižemo se iz pepela.
-
Tko je smislio hipotezu efikasnog tržišta bi se brzo predomislio pogledom na našu burzu 😂 izvješća dobra, pozitivne reakcije nigdje (osim KODT ajde, ali moglo je i to jače)
-
Tko je smislio hipotezu efikasnog tržišta bi se brzo predomislio pogledom na našu burzu 😂 izvješća dobra, pozitivne reakcije nigdje (osim KODT ajde, ali moglo je i to jače)
Kada jednom krene rast, predmnijevam da će rasti samo ono
što je izbacilo dobre brojke i čije brojke će u slijedećem izvješću
biti još i bolje, ako se to može predvidjeti na kratke i na duge staze.
A sad, tko zna šta će stvarno biti, ovisi o dosta varijabli i kod nas
i vani, od kojih su neke trenutno nepoznate?!!
-
Jako stresan dan za brodare..hvala bogu, berem masline pa ne razmišljam o tome...
-
Na tren -17 %. Zbog ovakvih dana drago mi je da nemam Atpl.
Sve se čini kao da je namješteno??? Lijepa naša...
-
Jako stresan dan za brodare..hvala bogu, berem masline pa ne razmišljam o tome...
ako ti je kao na burzi, imaš sreće, same otpadaju
-
je da su brodari najizloženiji ali ima li netko suvislo objašnjenje za ovaj pad tržišta, mislim, gledam globalne markete i ništa mi nije jasno zašto zse ima najveći pad na svijetu danas
-
Istina kolega, evo danas zadnje stablo, lipo staviš dole mrežu i ove na vrhu smo stapom tučeš ako ne ide štapom idem grabljicama...
-
Istina kolega, evo danas zadnje stablo, lipo staviš dole mrežu i ove na vrhu smo stapom tučeš ako ne ide štapom idem grabljicama...
Dakle, padaju čim nešto šušne.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 337