ne kažem da uz cerp još neko ne prodaje, ali je moguće da se vrte iste dionice više puta. trebala bi kompletna knjiga dioničara ali to mi nije ni bitno. u glavnom kad cerp dijeli može biti dobra kupnja samo da je još i dno pogoditi. i onda pitaj boga kako izaći iz pozicije. imam htpk nešto sitno pa znam od prilike kako diše.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Jutros na N1 Todorić govori o Agrokora i Borg grupi, tužio RH na sudu u NY. Konačno rješenje za godinu dana, možda je prerano otpisivati ZSE TODEX, a možda i Adris svoju milijardu dobije nazad.
-
Koji cirkus od burze, sa 50 kn na Dalekovodu cijena ode + 10% ahahahhaha, jel taj dalekovod uopce živ, odradili smanjenje kapitala i ono djeljenje 1:100 da operusaju dionicare, dokap i daljnje korake jos nista? A i dalje se kao nesto trguje, ono kao nesto rade?? Hebe lud, zbunjenog
-
dlkv pokušavaju reanimirati da nas još jednom navuku. to je više problem za državno odvjetništvo nego za tržište kapitala.
-
Koji cirkus od burze, sa 50 kn na Dalekovodu cijena ode + 10% ahahahhaha, jel taj dalekovod uopce živ, odradili smanjenje kapitala i ono djeljenje 1:100 da operusaju dionicare, dokap i daljnje korake jos nista? A i dalje se kao nesto trguje, ono kao nesto rade?? Hebe lud, zbunjenog
S obzirom na sve činjenice koje znamo...cijena dionice ne bi trebala biti viša od 15-20kn...
-
a kad bi znao sve činjenice koje ne znaš, ne bi pisao ovakve postove sa trkeljanjem o cijeni bez svih info.
Osim toga, tko je to "znamo" (množina)?
Jesi ti siguran da znaš sve što ja znam?
-
a kad bi znao sve činjenice koje ne znaš, ne bi pisao ovakve postove sa trkeljanjem o cijeni bez svih info.
Nisma znao da je podbacila dokapitalizacija.
-
Nisma znao da je podbacila dokapitalizacija.
Pogledajte malo tko je sve kupovao u zadnje vrijeme. Rast će to još puno očigledno.
-
ajme mrtvila, jedino ERNT i TPNG danas dali znak života, sve drugo na aparatima.
-
ajme mrtvila, jedino ERNT i TPNG danas dali znak života, sve drugo na aparatima.
I naša Ivanica je živa.
-
-
Je li dokap uopce proveden? Koliko Dlkv sada ima dionica? Kolika je trzisna kapitalizacija na 100 kuna?
-
I naša Ivanica je živa.
da, žena je teški voajer
-
Opet promet kao u pekari.
Malo na odmor dok ne krenu izvjesca
-
Mogli bi turisti malo porasti poslije izvješća, imamo čak i najave divke.
Mislim da to nitko nije očekivao, čak i u najluđim snovima
-
Na burzi zatišje pred izvješća. Produženi vikend je već počeo, bez obzira na vremensku prognozu...
-
Na burzi zatišje pred izvješća. Produženi vikend je već počeo, bez obzira na vremensku prognozu...
To je dobro,barem ljudi mogu pratiti što radi,gdje je,što jede,koji je poklon dobio,naravno riječ je o Bloomu.
-
petak k'o petak
i Crobi odmara
nije ni Vlatka svaki petak bila sretne ruke
-
Jel živ? da mu ne trebaju elektrošokovi da zovemo hitnu
-
Evergrandeu propao posao od 2.6 milijardi dolara, čeka se reakcija burzePROPALA je hitna prodaja imovine koja bi ublažila financijsku krizu kineskog nekretninskog giganta Evergrandea, gurnuvši tako problematičnu kompaniju prema…www.index.hr
Ima li na stranim portalima što o ovome?.....na finance yahoo i investing ne vidim ništa......
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…ijesti_ostalo_m
Ima li na stranim portalima što o ovome?.....na finance yahoo i investing ne vidim ništa......
ovi ti kasne dva dana za svima
evo imaš ovdje pretragu 'Evergrande' na cnbc.com pa vidi: 'Evergrande' search results
ova gore 'vijest' na Index.hr je od mislim srijede, a nakon toga ima još jedna da su bar podmirili kamate
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun