Krivoo šunje krivoo reka bi Matan u seriji. Investiras visak novca
Da u pravu ste , ali poanta je da ja radim SMRDLJIVI posao u SMRDLJIVOJ manduri koji je slabo plaćen, i želja mi je da se maknem od tog posla, plan koji sam ja imao je štednjom si stvorit portifeljij dionica koji će mi donosit dividendu koja će biti veća od plače pa da mogu od dividende živjet (nisam lijen samo ne da mi se po cijelu godinu radit svaku subotu bez godišnjeg, i stalno je presing, taman kada pomisliš da si gotov eto novog)
I da sam ja živio normalno (trošio normalno) od moje plače mi ne bi ostalo viška novaca! (vrlo vjerojatno bi još u dug otišao kao cca 95% osoba koje rade ono što ja radim). Osim gazdi njima je lijepo.
Kolega nemojte gledati sve tako crno, nisu tvrtke odjednom izgublike 50% svoje vrijednosti samo cijena na burzi je kakava je zbog panike. Mislite da će Adris propasti? Sad vam je najbolje ne gledati nikakve cijene dionica i ako nemate nikakve izvanredne troškove koji vas prisile da prodate bit ce sve ok.
Evo ja isto razmišljam da je vrijeme ipak se pokupiti iz ove zemlje kad vidim koje mjere za pomoć gospodarstvu spremaju. Nema niti riječ o nekim rezovima u javnom sektoru. A ako na jesen do izbora opet ne bude nikakvih planova i nastave po starom onda je vrijeme da se gleda druge zemlje. Jednostavno kod nas ak je zadnja kriza trajala 6 god ova će još toliko (ako pandemija i karantena potraju i uniste sezonu).
Za živce od djede Collinsa. Cijeli blog ima puno primjera kriza koje je on prebrodio i što ga je izvuklo i vi ste na istom putu kao i on. Glavu gore!
Hvala što ste podijelili priču.