Ako kupujemo dip, onda je prilika
Ako kupujemo pad, biti će i boljih.
Što kupujemo
Što kupujemo
izgleda je ispaljena signalna raketa tijekom vikenda, neki su možda i prespavali
ako sam dobro primjetio padaju najviše dionice koje za par dana ulaze u crobex! slučajno ili .....
Po meni pad tek počima...al naravno vrijeme će pokazati.
izgleda je ispaljena signalna raketa tijekom vikenda, neki su možda i prespavali
Kvakve veze oni imaju sa nama? (naprimjer:kakve veze oni imaju sa :ADRS, ADPL, ATGR, ARNT, AUHR, JDOS, JDGT, MDKA, PODR, RIVP, SAPN, ZABA, ERNT, HT, KODT, KOTR, LKPC, PVCM?
Što kupujemo
STFP (sell the fu..in peak) je novi BTFD.
Kvakve veze oni imaju sa nama? (naprimjer:kakve veze oni imaju sa :ADRS, ADPL, ATGR, ARNT, AUHR, JDOS, JDGT, MDKA, PODR, RIVP, SAPN, ZABA, ERNT, HT, KODT, KOTR, LKPC, PVCM?
isto kao i Wuhan sa Špičkovinom
eno naš Nevergrande čak i raste na 10,60
izgleda ipak Kinezi manipuliraju
Bojim se i ja da je tako...
Isto kao ni sekundarni hipotekarni krediti u SAD-u 2007. ...
Bojim se i ja da je tako...
Isto kao ni sekundarni hipotekarni krediti u SAD-u 2007. ...
Evergrande mora tražiti spas na tržištu, a ne u vladi, poručio je Hu Xijin na WeChatu.
Potencijalni bankrot Evergrandea vjerojatno neće izazvati oluju u financijskom sustavu kao što se dogodilo nakon propasti američkog Lehman Brothersa jer se radi o kompaniji za razvoj nekretnina a ne o banci, drži on.
IMO Kinezi neće dozvoliti preveliku financijsku ugrozu jer se iz njih vrlo često izrode i političke demonstracije ili krize što će htjeti izbjeći pod svaku cijenu...
sve skupa neodoljivo podsjeća na nedavni krah nekoć najvećeg hrvatskog poslovnog sustava
evo, g. mario gatara sa indexa si je dao truda i detaljano opisao situaciju oko svega toga u kini
naše dijonice za sada su uglavnom bezbidne
tako se osiguravaju od većega pada
sve skupa neodoljivo podsjeća na nedavni krah nekoć najvećeg hrvatskog poslovnog sustava
evo, g. mario gatara sa indexa si je dao truda i detaljano opisao situaciju oko svega toga u kini
Ne znam je li s indexa ali je o istoj temi pisao još prije dva mjeseca. Nekad je bolje vjerovati gatarama nego prorocima.
"a sve skupa neodoljivo podsjeća na nedavni krah nekoć najvećeg hrvatskog poslovnog sustava"
Mene je npr. odmah asociralo to što su u oba slučaja vlasnici bili ljubimci partije. Za jednog znamo da više nije. Sudbinu drugog tek ćemo vidjeti.
Možda od svega toga pojeftine nekretnine u Hrvatskoj.
Štrumfovi, ovo danas je strašljivo.
Promet je strašljiv.
A visilo je u zraku već desetak dana.
Zloćo je većim dijelom preventivno pobjegao u cash, ima otprilike isto toliko
Chicken je taj zloćo.
Ako je dip, danas je dobra prilika za kupnju na nekim papirima, Atpl ?
A ako je uvod u pad, tko se nije skrio magarac je bio.
Display MoreŠtrumfovi, ovo danas je strašljivo.
Promet je strašljiv.
Chicken je taj zloćo.
kažu, ako u skoku s padobranom ne uspijete od prvi puta, onda to nije sport za vas
Display MoreŠtrumfovi, ovo danas je strašljivo.
Promet je strašljiv.
Chicken je taj zloćo.
Ajmo sad paničari i drukeri....sad više nije važno ni što će dobit u Q3 biti rekordna u zadnjih 10 godina nije bitno ni štose Supre rentaju po 45 000 + usd/dan ni što handy ide po 35 000 usd /dan....ni što se vrijednost brodova udvostručila..sad je bitno srušit cijenu i gotovo bez obzira što se do kraja godine ne predviđa nikakav značajn pad vozarina dapače predviđa se rast....al ajmo prodat jeftino pa kupit skuplje.
Display MoreDisplay MoreŠtrumfovi, ovo danas je strašljivo.
Promet je strašljiv.
Chicken je taj zloćo.
kažu, ako u skoku s padobranom ne uspijete od prvi puta, onda to nije sport za vas
Meni su rekli da je u tom slučaju sljedeći skok besplatan
crobex se vratio u 45u