12 dionica s više od milijun kuna prometa, a još više od sat vremena do kraja.
Ovo jako dugo nije viđeno. Vjerojatno je dio i prelijevanja iz šupljeg u prazno, ali veseli svaki pomak.
12 dionica s više od milijun kuna prometa, a još više od sat vremena do kraja.
Ovo jako dugo nije viđeno. Vjerojatno je dio i prelijevanja iz šupljeg u prazno, ali veseli svaki pomak.
evo odbijanca na žalost
Izgleda se masa ljudi sad vraća u keš preko vikenda pa burza sad lagano pada, baš da vidimo kako će zatvoriti...
Izgleda se masa ljudi sad vraća u keš preko vikenda pa burza sad lagano pada, baš da vidimo kako će zatvoriti...
kao sto je bio neopravdan pad, tako je i ovaj rast. vijesti su losije nego ovih dana, zatvaraju se granice, skole, otkazuju utakmice... a sve raste.
ovih dana je bila panika da ce sve propasti, danas je da ce nam pobjeci prije ukrcaja. danas odradio 2 trejda i nazad u cash
moje je mišljenje da će u idučim danima pa i tjednima koji dolaze biti dosta loših vijesti..tipa rast broj oboljenih, moguća zatvaranja granica i slično..pa padovi indeksa EU i USA burzi (a mi to volimo pratiti i jače nego oni padnu)..uz pokoji rast i odbijanac tako da ovo današnje veselje koje trenutno traje neće biti dugog vijeka..i tak barem još dva -četri tjedna dok se malo situacija ne smiri..
Ja sam uvjeren da dno još nismo dotakli ali da je blizu. Sljedeći tjedan je vjerojatno ključan jer će po meni kroz par dana europa saznati u kakvom je točno stanju, a stanje ide na gore...
Podravka apsolutni pobjednik. + 18 posto ...nema labavo.
10 milijuna kn prometa.
Izgleda da se promijenila psihologija prema virusu.
Omraženi uljez postaje općeprihvaćen.
A neki će i dobro zaraditi na njemu o čemu svjedoče prometi nezapamćeni na ZSE.
Nezapamćeni, kažeš? 2007./8. pa čak i 2009., pa 2006. kad je Pliva prodana...
Jel to danas skoro 100 milijuna kn prometa sa blok transakcijama
Reći ću samo da je napokon nakon godina učmalosti, napokon zanimljivo na ZSE. I kako životne situacije mijenjaju ljude. Od povrijede ega do minusa u portfelju. Gledam sto da napisem a da me ne strpaju u smeće ili pače; stave u karantenu. Od kad sam ovdje, vise me strah admina nego krone. Imam rivp, dokupljujem rivp i gledam u budućnost. Tko neće riskirati neće ni profitirati. Ulazem samo ono sto ne trebam za život. I tako već 20 god...pozz svim kolegama sa špica Istre.😊🌞
čisti tehnički odbijanac, dobro sam na tome zarađivao 2008 ali imao sam pravilo preko vikenda u keš i to pravilo mi je dosta para sačuvalo...nešto malo zavrtio, ostatak kad ameri otvore...
Sjećaš li se možda tadašnjih prometa na tim tehničkim odbijanicima (mali volumen, veliki) ? Danas imamo već 43 milijuna prometa što govori da su se institucionalci uključili u kupovinu.
o...prometi su bili ko bog i preko 100M ali nije bilo MM da kontroliraju a koji su danas natukli, pa reko bi i trećinu prometa između sebe...isto ovako se govorilo, to je dno, nema to više kuda, i tako skroz od 3600bodova...u stvari, model je bio jednostavan, treći dan od jutra loviš padajuće noževe i prodaješ drugi dan rasta ujutro na otvaranju...koji puta i fulaš ali odma kontrola štete...ma prava kockarnica ali se zaradilo
Kao u stara poznata vremena .
Ne smiješ noćiti u papiru..
Dow O 21722 H 21873 L 21 688 C 21794
ponukan ovom volatilnošću, prekjučer navečer sam čvrsto odlučio trećinu portfelja prebaciti u keš.
ničim do pukom srećom (jučerašnja blokada) dobio sam priliku to uraditi danas.
tijekom dana prodao sam pola portfelja, mahom po bidu ili blizu njega.
zbirni mi je minus kao da sam kupovao euro po 7.5 a prodavao ga po 6 i niže, ne želim ni zbrajati.
ne znam što će biti narednih dana, tjedana ili mjeseci, jasno da sam možda potpuno pogriješio, ali ipak mi je drago (subjektivno) da sam barem napola sjeo za upravljač. vidjet ćemo, svima želim puno sreće s njihovim odlukama, ovo je bila moja.
jasno da nije nagovor ni na što.
jedna lasta ne čini proljeće
Display Moreponukan ovom volatilnošću, prekjučer navečer sam čvrsto odlučio trećinu portfelja prebaciti u keš.
zbirni mi je minus kao da sam kupovao euro po 7.5 a prodavao ga po 6 i niže, ne želim ni zbrajati.
ne znam što će biti narednih dana, tjedana ili mjeseci, jasno da sam možda potpuno pogriješio, ali ipak mi je drago (subjektivno) da sam barem napola sjeo za upravljač. vidjet ćemo, svima želim puno sreće s njihovim odlukama, ovo je bila moja.
Svatko pametan je trebao tako uraditi, za zaradit ce uvik biti prilika ako pri tom imate i novaca sada je bitno gledat da se upravlja s rizikom i novcem jer nitko ne moze procijenit situaciju, vjerovatnost da dodje negativna vijest je trenutno 99%, s vikendom jos i nezgodnije
Display MoreDisplay Moreponukan ovom volatilnošću, prekjučer navečer sam čvrsto odlučio trećinu portfelja prebaciti u keš.
Svatko pametan je trebao tako uraditi, za zaradit ce uvik biti prilika ako pri tom imate i novaca sada je bitno gledat da se upravlja s rizikom i novcem jer nitko ne moze procijenit situaciju, vjerovatnost da dodje negativna vijest je trenutno 99%, s vikendom jos i nezgodnije
Da je svatko pametan trebao tako napraviti onda to ne bi ni mogao napraviti jer ne bi imao tko kupiti. Ali budući da tvrtke i dalje imaju neku vrijednost, samo različitu za različite ljude, onda neki kupuju neki prodaju.
Današnji promet
Ukupni promet 106.055.144, 06
Redovni promet 52. 139.625,66
Blok promet 52.915.518,40
Da li se netko sjeća ovolikog prometa, ikada ?
Držim da pad tek slijedi, vikend je samo zatišje pred buru.
Današnji promet
Ukupni promet 106.055.144, 06
Redovni promet 52. 139.625,66
Blok promet 52.915.518,40
Da li se netko sjeća ovolikog prometa, ikada ?
Bilo je
194 trgovinska dana sa većim redovitim prometom,
27 trgovinska dana sa većim blok prometom te
61 trgovinski dan sa većim ukupnim prometom.
Samo u zadnjih 365 dana bilo je 4 dana sa većim redovitim prometom (18., 19., 23. i 27. rujna 2019) i 3 dana sa većim blok prometom (25.2, 9.10. i 22.11. 2019.)
https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rje…anaca/10087282/
Šta je drug htio reći al za motao u celofan