jeff bezos , a sada i bill...koja redistribucija bogatstva na pravdi Boga. Kod nas su se osigurale i vanbračnom zajednicom, ako je ne oženiš, oženi te država na silu.
Zato ih drug Elon minja ko na traci, a i osigura se lijepo prenup-om.
jeff bezos , a sada i bill...koja redistribucija bogatstva na pravdi Boga. Kod nas su se osigurale i vanbračnom zajednicom, ako je ne oženiš, oženi te država na silu.
jeff bezos , a sada i bill...koja redistribucija bogatstva na pravi Boga. Kod nas su se osigurale i vanbračnom zajednicom, ako je ne oženiš, oženi te država na silu.
meni se čini da prije njegove žene inzistiraju na prenup-u.
kako mu firme posluju, još će on njima na kraju sjest na grbaču 😅
Pusti ti to , lik je pametan, s ovom zadnjom živi 3 godine i ima dite s njom, a nije je ni oženija. Također za svu dicu iz prijašnjih brakova je dobio joint custody, tako da nije dužan ni alimentaciju plaćata ženama za tu dicu.
A ne ko ove dvi tetkice Jeff i Bill, da im gaće skinu po kratkom postupku.
Pusti ti to , lik je pametan, s ovom zadnjom živi 3 godine i ima dite s njom, a nije je ni oženija. Također za svu dicu iz prijašnjih brakova je dobio joint custody, tako da nije dužan ni alimentaciju plaćata ženama za tu dicu.
A ne ko ove dvi tetkice Jeff i Bill, da im gaće skinu po kratkom postupku.
A dobro, pa djecu mora uzdrzavati. Zenu ne.
Pa to ti je i došlo iz Amerike. Tamo se smatra ako si određeni broj godina u vezi da je to isto kao brak. Tako je Peta Samprasa cura oženila za dobru lovu. BTW, bila je studentica prava
je li 1900 psihološka granica ili je to sada 2100
trenutno smo u Austro-Ugarskoj, kao i naše zemljišne knjige.
prvo moramo ući u kraljevinu SHS, pa Banovinu Hrvatsku, NDH i SFRJ, pa tek onda u "novi milenij"
trenutno smo u Austro-Ugarskoj, kao i naše zemljišne knjige.
prvo moramo ući u kraljevinu SHS, pa Banovinu Hrvatsku, NDH i SFRJ, pa tek onda u "novi milenij"
znači 1945-46 je kritično, tu bi nam mogli oteti dionice
Pa to ti je i došlo iz Amerike. Tamo se smatra ako si određeni broj godina u vezi da je to isto kao brak. Tako je Peta Samprasa cura oženila za dobru lovu. BTW, bila je studentica prava
Takva institucija postoji u samo 7 od 50 američkih saveznih država.
Valjda je i diplomirala u medjuvremenu.
Valjda je i diplomirala u medjuvremenu.
Ne vjerujem, što će joj diploma ?😂
meni je najbolje od svega kak su napisali, u tobož' zajedničkom obraćanju, da se raduju sljedećoj fazi u njihovim životima
izgleda da je Bill osim na cjepivu protiv Covid-19 radio i na eliksiru mladosti (ako već nema gotov koktel za besmrtnost)
meni je najbolje od svega kak su napisali, u tobož' zajedničkom obraćanju, da se raduju sljedećoj fazi u njihovim životima
izgleda da je Bill osim na cjepivu protiv Covid-19 radio i na eliksiru mladosti (ako već nema gotov koktel za besmrtnost)
Evo još jednog razloga da se cijepimo, nije on škrtica pa je možda stavio i malo tog eliksira u cjepivo kojim nas je čipirao. Ja se već nekako bolje osjećam i ljepše izgledam , a i na burzi me krenulo
Molio bih moderator da ukloni oglase druga Tomaševića i 7 sekretara skoja
Nešto sam bio u gužvi jutros pa tek sad vidim stanje na gledalici.
Ima se što vidjeti... povlačenje streljiva iz SAPN i VLEN i namještanje topova na ATPL.
Očito se računa da za prve dvije još ima vremena za povratak, a ATPL je povratak u budućnost.
Molio bih moderator da ukloni oglase druga Tomaševića i 7 sekretara skoja
Kolega, ne škrtarite , uplatite malu donaciju za financijsku podršku foruma i oslobođeni ste i oglasa. Ja sam već duže vremena bez tih dosadnih i bizarnih oglasa, a i dobila sam značku VIP. Mada su se neki na to žalili
a da malo proučiš materiju gdje su i od koga i kad su ubijeni 7 sekretara skoja ne bi tako palamudio. Taj tvoj škoro vjerojatno ne bi da je onda živio bio ubijen. Snašao bi čoek.
a da malo proučiš materiju gdje su i od koga i kad su ubijeni 7 sekretara skoja ne bi tako palamudio. Taj tvoj škoro vjerojatno ne bi da je onda živio bio ubijen. Snašao bi čoek.
i da još dodam ovo ti govori čovjek koji je bio 3 godine u rovu za razliku od tebe i od onog.
Ne kaže se sedam sekretara već sedam tajnika skoja.
i da još dodam ovo ti govori čovjek koji je bio 3 godine u rovu za razliku od tebe i od onog.
Jel Vas ima dvojica ili ti to o sebi u trećem licu?