https://www.seebiz.eu/ekonomija/ocek…-razine/256821/
popravljamo se i rastemo
https://www.seebiz.eu/ekonomija/ocek…-razine/256821/
popravljamo se i rastemo
još ima ovih paketa od 69 komada na HTU nakon svih tih godina...
jesu to oni paketi iz IPOa ?
ljudima trebaju pare... ako su ostali bez posla u koroni.... pa prodaju i ispod plačene cijene..
sjetite se redova a HTjom kada je bio IPO 2007...
jesu to oni paketi iz IPOa ?
ljudima trebaju pare... ako su ostali bez posla u koroni.... pa prodaju i ispod plačene cijene..
sjetite se redova a HTjom kada je bio IPO 2007...
Cijena u IPO-u je bila 243 kn ako se ne varam. Al je u međuvremenu isplaćeno dosta dividende. Ipak govorimo o periodu od 13 godina.
265, prvi dan je otišla na 400 kn
Ne mogu vjerovati da je prošlo 13 godina
Erste Broker ima tko ptoblema sa njim..uopće ne mogu ući u aplikaciju javlja mi "Trenutno nije moguća prijava za rad"
Erste Broker ima tko ptoblema sa njim..uopće ne mogu ući u aplikaciju javlja mi "Trenutno nije moguća prijava za rad"
Također. Poslao sam im mail. Nisu mogu izabrati gori trenutak za ovakve probleme...
Isto
Također. Poslao sam im mail. Nisu mogu izabrati gori trenutak za ovakve probleme...
Isto
Čudno s obzirom da se radi o aplikaciji koja nije sklona bugovima.
Imao sam isti problem prije koji dan...
Odgovorili su da su javili i da će ispraviti u najbržem mogućem roku.
Evo radi,stvarno su ažurni 5 minuta i riješeno.
Evo radi,stvarno su ažurni 5 minuta i riješeno.
mislim da je problem s internetom, ja se već drugi puta spajam preko mobitela i neće ni preko njega, a nisam kod erstea
Jako dobre vijesti na koje praktički i nije bilo reakcije tržišta.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/rekor…e-prati-4284813
Državni zavod za statistiku (DZS) objavio je u petak izvješće o prometu u trgovini na malo, a prema kalendarski prilagođenim podacima, potrošnja je u ožujku realno pala za 2,4 posto u odnosu na prethodni mjesec, dok je u odnosu na ožujak 2020. skočila 14,3 posto.
To je drugi mjesec zaredom kako potrošnja raste na godišnjoj razini, nakon što je pod utjecajem koronakrize padala 11 mjeseci zaredom.
A skok za 14,3 posto najveći je od 2006. godine, od kada DZS prati te podatke po postojećoj metodologiji.
Smak svijeta ide .
Flight crta, a dečki se bave fundamentalnom analizom
Još da zloćo i pročita izvješća i tko je zadnji, nek' ugasi svjetlo.
Tko je izbacio najbolje izviješće ?
Na Opte cijepaju mačju dlaku, na Igi zastava na pola koplja, na Atlantskoj je samo manje dobro od očekivanog, na Dlkv za gurnuti prste u utičnicu,pozitivno iznenađenje je Uljanik plovidba i .......?
Display MoreSmak svijeta ide .
Na Opte cijepaju mačju dlaku, na Igi zastava na pola koplja, na Atlantskoj je samo manje dobro od očekivanog, na Dlkv za gurnuti prste u utičnicu,pozitivno iznenađenje je Uljanik plovidba i .......?
Znam samo da je Zaba “malo podbacila”.... od banaka je HPB dosta dobro radio.Al on je dosta manja banka od Zabe. To je sve od financijskih Surprise!
Display MoreSmak svijeta ide .
Čateks iz Čakovca.
Jel tko čuo za njih ?
Pogledajte malčice FI.
I današnje trgovanje.
I višegodišnji Graf kretanja cijene dionice.
Ne može loše kad se radi za vojsku.
Nadam se da se ne sprema koji rat.
Dosta nam je rata s koronom
Ddjh je perjanica ovog kvartala
Display MoreDisplay MoreSmak svijeta ide .
Čateks iz Čakovca.
Jel tko čuo za njih ?
Pogledajte malčice FI.
I današnje trgovanje.
I višegodišnji Graf kretanja cijene dionice.
Ne može loše kad se radi za vojsku.
Nadam se da se ne sprema koji rat.
Dosta nam je rata s koronom
Nije loše...ali je neko s malim prometom u dva dana digao dionicu 100%...ako nastave u pozitivi mogla bi iznenaditi....ali jako nelikvidna za sada.
Corona je i ovo uništila......vjerovatno se nisu mogli dogovorit hoće li u nas putem cjepiva ubacit Melindu ili Billa.....šteta.....
https://www.index.hr/mobile/clanak.…azin&id=2273462
bit će love za damu.....ajmo slobodni igraći......treba ubacit bubu da u hrv postoji jedan brodar i da dry bulk raste a dnevni će joj džeparac bit dovoljan da uđe u top ten i jednog dana nadmaši Billa.......
Corona je i ovo uništila......vjerovatno se nisu mogli dogovorit hoće li u nas putem cjepiva ubacit Melindu ili Billa.....šteta.....
https://www.index.hr/mobile/clanak.…azin&id=2273462
bit će love za damu.....ajmo slobodni igraći......treba ubacit bubu da u hrv postoji jedan brodar i da dry bulk raste a dnevni će joj džeparac bit dovoljan da uđe u top ten i jednog dana nadmaši Billa.......
sad kad Melinda postane neka teška Tea Party republikanka i stavi sve chipove na naftu i ugljen