Kolega tollway tvoj novac, tvoj pravila..
Samo zaboravljate na fondovsku industriju na ZSE koja dominira burzom, i koja im presudni utjecaj pri ublažavanju pada i održanju cijene stabilnom.
Kolega tollway tvoj novac, tvoj pravila..
Samo zaboravljate na fondovsku industriju na ZSE koja dominira burzom, i koja im presudni utjecaj pri ublažavanju pada i održanju cijene stabilnom.
točno kolegice
ali po meni je na našoj burzi najvažniji faktor psihološki momentum. i po mogućnosti iskoristiti ga!
točno kolegice
ali po meni je na našoj burzi najvažniji faktor psihološki momentum. i po mogućnosti iskoristiti ga!
Da, ali onda trebate znati na vrijeme izletjeti van. Po mogucnosti brzinom zeca.
To opet znaci kontrolirati vlastite emocije, a to je najteze.
Hint:Djuro, Viro😅
Ali mozda je onda bolji i bitcoin🤔
apsolutno marine,
to sam i mislio svatko po svome! samo mi nije jasno zašto si prodavao sunce i končar (veliš dosada...vjerovatno znaš da je na burzi potrebno strpljenje) ako si uvjeren u njihovu vrijednost. onda sam ih ja od tebe kupovao!! osobno, nije mi nikakav problem ( ako treba ) biti duži niz g unutra ako se stvari dobro odvijaju. duže od 5 g sam u podravci, ikba, ht....već sam i zaboravio na njih.
kolegice
nisam mislio na predstečajuše i stečajuše.
Tollway...Za SUKC I KOEI, zašto što je sve oko mene raslo ta 2-3 mjeseca, a ove dvi dionice su stagnirale, tj imale su minimalni rast...uhvatila me bila pomalo panika da ću propustit momentum jakog rasta burze..izlaziš iz njih ,a znaš da ćeš zažalit...
kažem nikad više, trebam slušati svoj unutarnji glas, ne vara me nikad, njega sam slušao i na VIRO, ušao u njega na 49kn, izletio 3-4 dana poslin na 48kn. Za VIRO mi je taj unutarnji glas cijeli vikend govorio da idem van i izašao sam čim se burza otvorila u pon. Dalje je sve povijest, od predstečaja do pada cijene na 22kn.
apsolutno marine,
to sam i mislio svatko po svome! samo mi nije jasno zašto si prodavao sunce i končar (veliš dosada...vjerovatno znaš da je na burzi potrebno strpljenje) ako si uvjeren u njihovu vrijednost. onda sam ih ja od tebe kupovao!! osobno, nije mi nikakav problem ( ako treba ) biti duži niz g unutra ako se stvari dobro odvijaju. duže od 5 g sam u podravci, ikba, ht....već sam i zaboravio na njih.
kolegice
nisam mislio na predstečajuše i stečajuše.
Eh, upravo na dionicama tipa Djuro se moze zaraditi prava lova
ZaBa je opet uskocila u Twilight Zone. To je ona surealna zona kad sve izgleda da radi a zapravo podaci prikazuju veseli petak. AVR sustav im je takodjer u banani. Ima lijepu stucavicu, taman za novi rep hit Albine.
ZaBa - banka za one kojima IT sluzi samo za igranje Fortnite-a.
ZaBa je opet uskocila u Twilight Zone. To je ona surealna zona kad sve izgleda da radi a zapravo podaci prikazuju veseli petak. AVR sustav im je takodjer u banani. Ima lijepu stucavicu, taman za novi rep hit Albine.
ZaBa - banka za one kojima IT sluzi samo za igranje Fortnite-a.
Baš i ja gledam......zablokiralo i vide se nalozi još od petka.......jel ste im prijavili?....jel oni to kao nikad sami ne vide, kod njih je uvijek sve u redu
Baš i ja gledam......zablokiralo i vide se nalozi još od petka.......jel ste im prijavili?....jel oni to kao nikad sami ne vide, kod njih je uvijek sve u redu
Kome da javim kad je AVR u banani a studentarija na chatu ne razumije ni sto je to. Ako imas broj od sefa brokera javi pa zovem.
zvao sam na zaba kontakt s neta i prijavio kvar......napisao mail.....sad slijedi daljnja svađa....... i dogodit će se ništa...... al bar ću im reći šta imam, olakšat dušu a možda i promjenit brokeraj........
čitam kako je jedan mladi momak iz turske pokupio 2milijarde dolara a kriptu i nestao a ulagači ostali bez svoji para
sad me silno zanima kakva je razlika između tok turčina i našeg anemičnog govneta lopovskog hdz ovog osim što je ovaj nestao a ovo govno se šepuri i dalje pod mantrom kako je spasio tisuće radnih mjesta i još bi ga trebalo proglasit herojem a istu pljačku je napravio i fondovi i ulagači ostali bez para
dali je to moguće ista stvar jedan lopov drugi heroj spasitelj
čitam kako je jedan mladi momak iz turske pokupio 2milijarde dolara a kriptu i nestao a ulagači ostali bez svoji para
sad me silno zanima kakva je razlika između tok turčina i našeg anemičnog govneta lopovskog hdz ovog osim što je ovaj nestao a ovo govno se šepuri i dalje pod mantrom kako je spasio tisuće radnih mjesta i još bi ga trebalo proglasit herojem a istu pljačku je napravio i fondovi i ulagači ostali bez para
dali je to moguće ista stvar jedan lopov drugi heroj spasitelj
Hrvati sami glasaju za HDZ. Mazohizam, što ćete.
U Hrvatskoj su pokrali 100% Leda, Jamnice, itd., a u Sloveniji otkupljuju udjele malih dioničara. Je li slovenski mali dioničar pametnijih od hrvatkog ? Zašto je hrvatski nulovan ??
Ocito da je..
Ne ulaze na ZSE.
neki dan je bilo priče kako to da slovenski ETF raste više nego hrvatski.
evo kako.
ista firma, isti slučaj.
samo kod nas otimačina, a tamo otkup
Razlika je mala, samo 3 slova.
Kod nas....Uzimanje
Kod njih....Pre-uzimanje
Baltic Dry Index Rises 0.72% to 2,808
Capesize +1.68% to $35,347
Panamax -1.77% to $21,935
Supramax 58k tons +1.13% to $23,190
Handysize +1.26% to $17,910
ma samo hrabro svi skupa.
čak sam i ja skinuo medvjeđe krzno i navukao bikovske rogove.
do rujna smo definitivno mirni, a do tada je još uvijek daleko.
Ameri rade sve što je moguće da oslabe dollar, infacija će biti prolazna.
sve što je evenualno moglo biti rizično je prošlo.
vidim da nas je dosta parkirano u brodare, šta je odličan potez (napokon smo svi počeli puhati u isti rog), jer je hard data neumoljiv.
uskoro izlaze sva ključna izvješća.
još samo da se i Optima napokon riješi, i onda, plovi miško.
all hands on deck!
Display Morema samo hrabro svi skupa.
čak sam i ja skinuo medvjeđe krzno i navukao bikovske rogove.
do rujna smo definitivno mirni, a do tada je još uvijek daleko.
Ameri rade sve što je moguće da oslabe dollar, infacija će biti prolazna.
sve što je evenualno moglo biti rizično je prošlo.
vidim da nas je dosta parkirano u brodare, šta je odličan potez (napokon smo svi počeli puhati u isti rog), jer je hard data neumoljiv.
uskoro izlaze sva ključna izvješća.
još samo da se i Optima napokon riješi, i onda, plovi miško.
all hands on deck!
nek si i ti došao nama na palubu a prije 2 mjeseca si se smijao u emotikonima kada sam mittka tražio da nam "opali" one malo "žešće" grafove prema gore........ ......bio je i vlad1111 ovdje i evo nas do popunjavnaja prvog gapa na 260-280 , a drugog na cca 320 a za ostalo se nadamo da če biti povijest.....nemojte samo da nas ureknete jel do rujna su planovi veliki ili kako bi zločkica rekla ne stanu ni u ekran......
prodaja optike bi pogurala zse, slažem se . To bi bio sjajan impuls u idealno vrijeme globalnoga oporavka
O da. To bi bio savrsen detonator.
nek si i ti došao nama na palubu a prije 2 mjeseca si se smijao u emotikonima kada sam mittka tražio da nam "opali" one malo "žešće" grafove prema gore........ ......bio je i vlad1111 ovdje i evo nas do popunjavnaja prvog gapa na 260-280 , a drugog na cca 320 a za ostalo se nadamo da če biti povijest.....nemojte samo da nas ureknete jel do rujna su planovi veliki ili kako bi zločkica rekla ne stanu ni u ekran......
ako si pratio temu TA, ja sam prvi stavio grafove sa potporama i otporima, a onda je mitkko napravio "fine tuning" i tek onda ste svi nagrnuli na palube, molim lijepo