Lome i HT. Hoće li uspjeti?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
A kod njih je ENI roknul 19 posto, da je naša INA tolko pala valjda bi se probili svi rekordi. A da smo barem precijenjeni nebi niš rekel.
-
Napokon manje od -10%, ovo je bilo gadno za gledati...
Strah me i pomisliti šta ćemo doživjeti ovaj tjedan...
-
Kako tko.
Na RIVPu 25,40% minusa.
Dugoročnui ulagači su se i ovdje lijepo proveli.
Ode prinos kroz posljednje četiri godine
-
Najvjerojatnije odbijanac u plus od 10-15%
-
sve osim corone je pozitivno, ja prelazim na konzerve i nakon ispražnjenog sadžaja u njih idu dionice, pa neka čekaju
-
Najvjerojatnije odbijanac u plus od 10-15%
Mislim da taj film necemo gledati jos neko vrijeme...
-
Baš panika i histerija. Raspad 2009 nisam uopće doživio, bio sam na faksu, tak da mi je ovo nešto novo i na neki uvrnuti način i zanimljivo..
Malo bumo zaliječili rane, popili koju ljutu i to je to...život ide dalje. Šteta da Badel ide sa burze, sad je baš njihovo vrijeme.
Za prognoze oporavka neću ni pitati!?
Ne treba ti prognoza. Pogledaš samo koliko je išao oporavak od 2008. Nismo se još ni oporavili a opet raspad.
Ma na niskim pozicijama smo pa ne mozemo puno ni pasti 🤣 , al gadno za gledati kad na malim prometima zabiju -10-20%
-
Kako tko.
Na RIVPu 25,40% minusa.
Dugoročnui ulagači su se i ovdje lijepo proveli.
Ode prinos kroz posljednje četiri godine
procjene važnih faca su bile oko 48, skroz fulali
-
sve osim corone je pozitivno, ja prelazim na konzerve i nakon ispražnjenog sadžaja u njih idu dionice, pa neka čekaju
Samo se pripazite Rusije i devalvacije njenog rublja...
-
-
Blokirano je trgovanje svim dionicama na burzi zbog pada vrijednosti indeksa Crobex većeg od 10%.
Lijepo sam ujutro napisao da su trebali blokirati trgovanje odmah na mjesec,dva dok se sve ne rijesi jer ova histerija je komedija, sad treba zadnji kes prebaciti
-
pa da vidimo šta ide sutra, uzeo nešto robe na popustu, za svaki slučaj. Volatilno, volatilno.
-
Kad panika zavlada svaka logika je suvisna
-
Na Wall Streetu kod pada od 7% ide automatska blokada trgovanja:
-
Samo se pripazite Rusije i devalvacije njenog rublja...
I onih četiri milijuna na grčko- turskoj granici sa škarama u rukama pred žicom.
Pa kad probiju i krene val.....tko će to zaustaviti dok smo svi zauzeti koronom.
-
Na Wall Streetu kod pada od 7% ide automatska blokada trgovanja:
a logično, moraju postojati neki primjeri, slučajevi kad se sve obustavlja i ne na dan ili par sati, nego na tjedan, mjesec... ako je karantena i nekoj državi, pa logično je da je sve zatvoreno, pa i trziste kapitala... iako dobro, nedao bog veceg zla, bar ce se moci nesto za sitniš uzeti,
-
Dobar članak vrijedan čitanja:
-
kolega Neo je pogodio target br1 od 1710 pa onda i target br2 od 1620 u svega 8 sati trgovanja......nema šta, mogu mu samo čestitati......isto tako i targete 220-230 za sapn i atpl.....što reći......vjerujem kako je uživao u shoppingu danas.....
-
smak svijeta, kopajte bunkere kupujte konzerve gotovi smo. Dignite gotovinu trebat ce se grijat na nesto.
-
kolega Neo je pogodio target br1 od 1710 pa onda i target br2 od 1620 u svega 8 sati trgovanja......nema šta, mogu mu samo čestitati......isto tako i targete 220-230 za sapn i atpl.....što reći......vjerujem kako je uživao u shoppingu danas.....
Bome, jes ga pogodio,mislim da ni sam nije vjerovao u to,, onaj u + nije se ostvario, pa je morao ovaj drugi
Nego čime se ekipa sa foruma bavi kad ste toliko na forumu u realno radno vrijeme ??
Baš gledam naloge na ZSE, kupnje u tragovima na svim izdanjima, od super kompanija sa OK divkama do ovih koji su tu di jesu ... a LKRI i LRH, najbolje prošli, nitko nije niš prodao ni kuoio i ostali na 0% .. jest da ukupno ni nema 10 naloga na kupnji/prodaji
-
-