To je istina
, ovdje ne možeš ni ući ni izaći da ne zaljuljaš cijenu
Iako bi ja te sve kriptovalute samo rudario i prodavao, ne kupovao i kockao se sa svojim $$$
To je istina
, ovdje ne možeš ni ući ni izaći da ne zaljuljaš cijenu
Iako bi ja te sve kriptovalute samo rudario i prodavao, ne kupovao i kockao se sa svojim $$$
Prodaju se brodari a kupuju građevinari.
Da uskoro nebi suprotno.
Na Ingri i Dlkv bi mogli svjetiliti kao božićno drvce
Prošla ja to puno puta, a poslije je kasno plakati
https://www.poslovni.hr/hrvatska/domac…odavaca-4272043
Ponajvise turistickih djelatnika.
ne bi htio kvariti raspoloženje za pripreme toliko potrebnog i očekivanog GO, ali bih skrenuo pažnju da u vremenima covid ludila najmanje štete imaju ove djelatnosti, građevina, poljoprivreda i prehrambena industrija, jer im u većini slučajeva virus nije prepreka za obavljanje djelatnosti i nema tog Caperoša koji može zabraniti proizvodnju hrane, jer bi prosvjednici pojeli najprije njih a netko od građevinara im razbio glavu ciglom, stoga bih uz dužno štovanje svakoga zanimanja trebalo ugostiteljske djelatnike prekvalificirati u nasušno potrebne "zidarske konobare" jer će uslijed potresa i redovne izgradnje taj sektor vapiti za radnom snagom, a ni poljoprivreda nam ne stoji najbolje, svi koji vole tu proizvodnju i zelenu prirodu ošli u Irsku
A šta bi radili ti "zidarski konobari"? Dijelili zidarske pive drugim zidarima, to bi bilo dobro
Slažem s kolegom zm1, treba ustrajati na zanimanju za koje si se prvotno školovao pa makar pao na prosjački štap. Ponos treba bit na prvom mjestu.
Slažem s kolegom zm1, treba ustrajati na zanimanju za koje si se prvotno školovao pa makar pao na prosjački štap. Ponos treba bit na prvom mjestu.
Ne shvaćate zezanciju ![]()
Kako je samo krenulo žestoko, od prve minute... ![]()
Pada li danas kota 7,00 kn na OPTE, pitanje je sad..?
Cesto prodajem prerano, Vlen, Dlkv.. ali neka i dr. zarade. ![]()
Sve je bolje nego prekasno
Kako je samo krenulo žestoko, od prve minute...
Jučer je Hajduk pobjedio u gostima, znači danas može bit svašta. ![]()
Kako je samo krenulo žestoko, od prve minute...
najbolje je ujutro pokupiti vrhnje dok su ulagači još pospani i bunovni, uhvatilo ih na spavanje i sada dok skontaju što se događa odoše dionice
već je bilo svašta ![]()
Dip na HPB
Provjeriti cost/incom koji je ostavila bivša uprava i dodatne troškove zadnje godine!
Do not miss the opportunity!
Cesto prodajem prerano, Vlen, Dlkv.. ali neka i dr. zarade.
Sve je bolje nego prekasno
također i ja kolega, zato uvijek na kraju ostavljam poruku sretno novim vlasnicima
Izgleda ide izlaz iz DLKV i ulazak U OPTE.. ![]()
Izgleda ide izlaz iz DLKV i ulazak U OPTE..
Iz kladionice u kockarnicu ? baš lijepo ![]()
Glavno da se vrti... ![]()
Tko je ovo prosuja po bidu 170 dionica HPB-a i prodao ih za džabe...lik/ica je popušija/la najmanje 5k kuna, jer mu se nije prodavalo dan,dva hahah
Glavno da se vrti...
što brže to bolje ![]()
Žuri mu se u Optimu...
. Čekam kolegicu Zločku sa kometarima. Nadam se da je dobro i da joj ne treba vode i šećera. A Kolegica Ivana je danas mislim zaradila jedan mali autić. Molim kolege da najave dolazak u audi salone zbog mjera koje su na snazi... ![]()
Pa što nije kazala, bija bi joj ja otkupija sve ovo što je dala ispod 450kn za 450kn , nije velika razlika,ali šta je tu je ![]()
kolegica Zločka je još možda jednom preokrenula čarapice naglavačke i lupila po asku njene Opte perjanice ..