To je istina , ovdje ne možeš ni ući ni izaći da ne zaljuljaš cijenu
Iako bi ja te sve kriptovalute samo rudario i prodavao, ne kupovao i kockao se sa svojim $$$
To je istina , ovdje ne možeš ni ući ni izaći da ne zaljuljaš cijenu
Iako bi ja te sve kriptovalute samo rudario i prodavao, ne kupovao i kockao se sa svojim $$$
Prodaju se brodari a kupuju građevinari.
Da uskoro nebi suprotno.
Na Ingri i Dlkv bi mogli svjetiliti kao božićno drvce
Prošla ja to puno puta, a poslije je kasno plakati
https://www.poslovni.hr/hrvatska/domac…odavaca-4272043
Ponajvise turistickih djelatnika.
ne bi htio kvariti raspoloženje za pripreme toliko potrebnog i očekivanog GO, ali bih skrenuo pažnju da u vremenima covid ludila najmanje štete imaju ove djelatnosti, građevina, poljoprivreda i prehrambena industrija, jer im u većini slučajeva virus nije prepreka za obavljanje djelatnosti i nema tog Caperoša koji može zabraniti proizvodnju hrane, jer bi prosvjednici pojeli najprije njih a netko od građevinara im razbio glavu ciglom, stoga bih uz dužno štovanje svakoga zanimanja trebalo ugostiteljske djelatnike prekvalificirati u nasušno potrebne "zidarske konobare" jer će uslijed potresa i redovne izgradnje taj sektor vapiti za radnom snagom, a ni poljoprivreda nam ne stoji najbolje, svi koji vole tu proizvodnju i zelenu prirodu ošli u Irsku
A šta bi radili ti "zidarski konobari"? Dijelili zidarske pive drugim zidarima, to bi bilo dobro
Slažem s kolegom zm1, treba ustrajati na zanimanju za koje si se prvotno školovao pa makar pao na prosjački štap. Ponos treba bit na prvom mjestu.
Slažem s kolegom zm1, treba ustrajati na zanimanju za koje si se prvotno školovao pa makar pao na prosjački štap. Ponos treba bit na prvom mjestu.
Ne shvaćate zezanciju
Kako je samo krenulo žestoko, od prve minute...
Pada li danas kota 7,00 kn na OPTE, pitanje je sad..?
Cesto prodajem prerano, Vlen, Dlkv.. ali neka i dr. zarade.
Sve je bolje nego prekasno
Jučer je Hajduk pobjedio u gostima, znači danas može bit svašta.
najbolje je ujutro pokupiti vrhnje dok su ulagači još pospani i bunovni, uhvatilo ih na spavanje i sada dok skontaju što se događa odoše dionice
već je bilo svašta
Dip na HPB
Provjeriti cost/incom koji je ostavila bivša uprava i dodatne troškove zadnje godine!
Do not miss the opportunity!
Cesto prodajem prerano, Vlen, Dlkv.. ali neka i dr. zarade.
Sve je bolje nego prekasno
također i ja kolega, zato uvijek na kraju ostavljam poruku sretno novim vlasnicima
Izgleda ide izlaz iz DLKV i ulazak U OPTE..
Izgleda ide izlaz iz DLKV i ulazak U OPTE..
Iz kladionice u kockarnicu ? baš lijepo
Glavno da se vrti...
Tko je ovo prosuja po bidu 170 dionica HPB-a i prodao ih za džabe...lik/ica je popušija/la najmanje 5k kuna, jer mu se nije prodavalo dan,dva hahah
Glavno da se vrti...
što brže to bolje
Žuri mu se u Optimu... . Čekam kolegicu Zločku sa kometarima. Nadam se da je dobro i da joj ne treba vode i šećera. A Kolegica Ivana je danas mislim zaradila jedan mali autić. Molim kolege da najave dolazak u audi salone zbog mjera koje su na snazi...
Pa što nije kazala, bija bi joj ja otkupija sve ovo što je dala ispod 450kn za 450kn , nije velika razlika,ali šta je tu je
kolegica Zločka je još možda jednom preokrenula čarapice naglavačke i lupila po asku njene Opte perjanice ..