Shortam ja stalno svoje sa po 100 komada😂
Treba imati kolicinu da to ima smisla.
Shortam ja stalno svoje sa po 100 komada😂
Treba imati kolicinu da to ima smisla.
zadnji radni dan u šećerani viro.
U USA ce upumpati novu lovu u ekonomiju. Burza bi trebala jos neko vrijeme rasti.
A group of 10 centrist Republican senators on Sunday proposed a $600 billion stimulus package that would extend extra jobless aid through June and provide more vaccination funding. It would also include direct checks of up to $1,000, but with lower income limits. The group noted that a $900 billion stimulus bill just passed last month, while some funding remains from prior relief packages.
President Joe Biden has touted a $1.9 trillion stimulus package with $1,400 checks with higher income limits.
biti će još veselja neko vrijeme. a kada pipa presuši, onda će nam svima biti jako jako veselo!
zadnji radni dan u šećerani viro
Nije, eto sin ili unuk, ne znam, kupio dva "stančića", spojio u jedan, tu u centru Zagreba, od najskupljih, sve srušio i dugih mjeseci preuređivao.
A sve od teških gubitaša.
Ima li kakvih promjena na stranice eho.zse.hr. ?
Za danas ne vidim niti jednu obavijest....
Ima li kakvih promjena na stranice eho.zse.hr. ?Za danas ne vidim niti jednu obavijest....
ni ja ili krivo gledam...
Pozdrav, samo da pitam ako netko slučajno zna da li se može trgovati u premarketu i after marketu na Interactive brokers platformi?
Hvala
Saponija polako ali sigurno ide prema 500 kn...kupnja sve jača a prodaja sve tanja.
Ide i ekranizacija, tako da i skroz laici shvate što se zapravo i kako dogodilo. Možda to potakne neke ljude koji su skroz izvan toga da se okrenu dioničarenju i toj vrsti ulaganja. Taj film svakako neće štetiti investicijskoj zajednici, nego naprotiv.
Imate li problema sa pristupom Agram traderu ?
Da. Sad je već malo čudno.
Previse njih se zeli ukljuciti pa ne stigne stranica od gužve hahahaha
Ne javljaju se ni na telefon
proradili su bez brige
hm, gledalica radi, ali mi je stanje portfelja 0
barem nisam više u minusu
Ne vidi se portfelj i raspoloživa sredstva. kod vas?
Kod mene je sve ok na Agram Traderu.
Ja sam jučer imao neobičan bug na Agramu, Na računu sam imao karikiram 100kn, a kod zadavanja naloga za kupnju imao sam dostupno 500kn. Čak sam i probao zadati nalog sa više novca nego što stvarno imam i nije pocrvenio, ostane zelen, al naravno nisam potvrđivao...
Kasnije odradio 2 kupnje u skladu sa stvarnom količinom novca na računu.
Novi ne radi, stari da