Trgujem na pricipu x2 pa vadim svoje... a neki si mi vec sad na x10 tipa link,dot,inj.... love ka pijeska... ako se kojim slucajem odigra kao i 2017 alt sezone... ajme ajme...
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
PA jesi li izišao iz kripta? Ili misliš da će se prinos od x2 za manje od mjesec dana nastaviti?
on žali za kripto prilikom, rekao bih
bit će još prilike, sad se malo konsolidira
a onda prema $150k
Točno to ja govorim.
Bitcoin može ići samo u jednom smjeru i to je naravno, potpuno drugačije od 2018-e, UP!
-
Ovaj sa askom od 2500 dionica na 140kn na SUKC mogao bi lijepo srušiti cijenu ove dionice...treba ovo pratiti i postavit mamce nisko.
-
on žali za kripto prilikom, rekao bih
bit će još prilike, sad se malo konsolidira
a onda prema $150k
Točno to ja govorim.
Bitcoin može ići samo u jednom smjeru i to je naravno, potpuno drugačije od 2018-e, UP!
Ma koji btc .... ako se btc dominance spusti jos malo bit ce na altovima love na lopate 😁😁😁
-
Ovaj sa askom od 2500 dionica na 140kn na SUKC mogao bi lijepo srušiti cijenu ove dionice...treba ovo pratiti i postavit mamce nisko.
samo da hoće opet dijeliti po 100, ajjoj što bi bilo zanimljivo
-
samo da hoće opet dijeliti po 100, ajjoj što bi bilo zanimljivo
U toj sam dionici lani 7-8 puta ulazija izlazija...kupuješ između 100-105, a prodaješ između 110-115kn...ova dionica mi je lani bila ko oročena štednja u najboljim vrimenima. I što je najbolje mogao si lipe cifre okretati, a nikad nije bila u fokusu.
U jednom trenutku sam toliko naloga zadava na nju, da sam jednom umisto buy, stisinija sell, i to mi je bio jedini gubitak u toj dionici, sreća nije bija veliki nalog.
-
ne da treba bježat sa zse kolko noge nose već iz ove predivne zelje a pune govana lopovskog političkog hdz-ovog
potjerat će i zadnjeg mladog čovjeka
-
kolega delboy vi samo črnilo pišete,pa da ste kupili Kraš na vrijeme i prodali mogli ste voziti majbeka umjesto keruma i fetu pršuta kao povećalo za bolji izbor dionica
-
Evo malo intelektualnog proljeva: Nekako sve više u medijima se provlači teza da ovo sa cjepivom šteka, pogotovo u europi gdje je cijepljeno tek ~1,5% populacije. Do sad ukupno u svijetu ukupno ~60 milijuna cijepljenih. Ajmo baciti samo grubu računicu, 30 dana = 1,5% cijepljenih u EU --> 300 dana = 15% cijepljenih. Brojke drže tu tezu, ovim tempom cijepljenje će trajati bog te pitaj koliko što znači da je vrlo vjerojatno da je lockdown i kočenje gospodarstva još uvijek vrlo vjerojatan scenario i to do daljnjeg. Kontam da dođe do jačih popuštanja mjera da bi nas opet poplavio neki novi val i/ili soj korone. E sad, šta mislite kako će burze reagirati na ovo? Digle su se u nebesa na temelju odobravanja cjepiva i početka cijepljenja ali ako to stvarno nastavi ići ovako kilavo onda bi to mogao biti trigger za neku ozbiljniju korekciju. kako vi kolege gledate na to sve?
-
kad bi se to gledalo tako onda bi morali uzeti u obzir da li su cijepljeni ljudi u new york-u, londonu, frankfurtu ili npr. nairobiu ili teheranu. pa onda da li su cijepljeni radnici u nekom ogromnom kineskom pogonu ili stočari u mongoliji. sve u svemu nigdje veze sa ničim ali je dovoljan povod da burze zakotrljaju priču prema gore ili dole. kad se to potroši izmisliti će se nešto drugo.
-
-
@ Roki
Stvar je u tome što su Pfizer i Moderna američki proizvođači i da je očito na snazi politika zadržavanja što veće količine tih cijepiva na američkom tlu tako da će se ameri procijepiti puno brže nego EU sa Oxfordskom AstraZenecom. Teško da će uskoro dostići Izrael koji je dosad procijepio 40 posto stanovnišva, ali ipak.
Procjepljivanje što većeg broja stanovništva je jedini put ka otključavanju ekonomije i oporavku. Ameri, Kina i Rusija će se očito procijepiti puno brže nego EU koja je zapela na zasad premalim postocima procijepljenosti.
Ali realno je očekivati da će do kraja godine procijepljenost svuda biti u zadovoljavajućim postocima. Mada, tko zna.
Ameri će se oporaviti vjerojatno do kraja godine, a Kina već sada ima gospodarski rast. Usto, Kina značajno pomaže u procijepljivanju siromašnih zemalja i zemalja u svojem okruženju, što je također vrlo važno.
A burze? Ovisit će o tome kako se brzo budu otključale zapadne ekonomije.
Prema meni, vjerojatno zbog Covida ove godine neće biti većih padova.
Ali to je samo moje mišljenje.
Ameri i jučer završili zeleno, a jutros EU također zelen.
A kao, zapinje se sa cijepljenjem.
-
Mislim da su cijene na burzi vec u ozujku pale zbog covida, a da su vec narasle zbog optimizma oko cjepiva.
Sve u svemu, mislim da ce za pad ili rast u buducnosti biti zasluzni neki drugi faktori.
-
Usto, mogući problemi sa AstraZenecom, a još nije ni došla na tržište.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ju/2249526.aspx
I ovo je dobro pročitati.
-
prijatelju sa foruma nepišem ja crnilo bože sačuvaj ja boga molim možda više već iko da moja dionica dodje na neke pristojne razine da mogu prodat i pobjeći od ovih govana lopovskih hdz-ovih
eto vidi ovog govneta tušeka pa to je robija isti čas
kako je bilo sa onim gradonačelnikom vukovara sjeti se jedini on na robiji završio a zašto
samo zato što nije bio hdz
evo šeks se napije i ZAPIŠA u otoku tad selendra i čovjek ode u varteks po odjelo u pola 2 noći i kao zaslugu tom šeks obeća da će selo otok proglasit gradom otok
to je živa istina to svi znaju
zato mladi ljudi od tih govana pobjegoše
samo pogledajte svako u svom mjestu koliko kuća praznih
-
Evo malo intelektualnog proljeva: Nekako sve više u medijima se provlači teza da ovo sa cjepivom šteka, pogotovo u europi gdje je cijepljeno tek ~1,5% populacije. Do sad ukupno u svijetu ukupno ~60 milijuna cijepljenih. Ajmo baciti samo grubu računicu, 30 dana = 1,5% cijepljenih u EU --> 300 dana = 15% cijepljenih. Brojke drže tu tezu, ovim tempom cijepljenje će trajati bog te pitaj koliko što znači da je vrlo vjerojatno da je lockdown i kočenje gospodarstva još uvijek vrlo vjerojatan scenario i to do daljnjeg. Kontam da dođe do jačih popuštanja mjera da bi nas opet poplavio neki novi val i/ili soj korone. E sad, šta mislite kako će burze reagirati na ovo? Digle su se u nebesa na temelju odobravanja cjepiva i početka cijepljenja ali ako to stvarno nastavi ići ovako kilavo onda bi to mogao biti trigger za neku ozbiljniju korekciju. kako vi kolege gledate na to sve?
Proizvodnja cjepiva je tek krenula. Za mjesec dana, isporuke će se značajno povećati. EU je tek prije 10ak dana odobrila drugo cjepivo, ovaj tjedan vjerojatno treće dobija odobrenje,... Uzimajući u obzir osobe koje su već preboljele (vjerojatno je 2-3 puta više zaraženih, od detektiranih) i osobe koje će se cijepiti, vjerujem da će već 01.05. oko 50% stanovništva EU biti imuno na Covid.
-
01.05? 50% po provedenim seriološkim testiranjima na 1700 ljudi u bosni je prije nove godine bilo cca 30% prokuženih, a da cijepivo još nisu ni vidjeli. u srbiji je cijepljeno 280 000. koliko je to % na broj stanovnika? toliko je dezimformacija i nestručnosti na tu temu da mi se ne da o tome. da nije bilo potresa i stvarnih problema pristalice represije iz stožera bi nam već krv popili.
-
Stvari idu nabolje, nemože brzo koliko hoćeš ali ako pogodi lijepo vrijeme za Uskrs eto nam mala invazija turista. Čudi me da nam burza ne raste i jače, možda se osluškuje sa previše straha stanje preko velike bare.
-
Ovo sa cijepljenjem u EU sve neveselije.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…m-ratu-15045668
A burze rastu. Njih se to ne tiče.
-
Sukladno čl. 260. st. 1. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Sunce hoteli d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o prodaji Društva američkom investicijskom fondu.
da li netko zna gdje je izašao ovaj članak?
-
Sukladno čl. 260. st. 1. Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Sunce hoteli d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o prodaji Društva američkom investicijskom fondu.
da li netko zna gdje je izašao ovaj članak?
nema još nigdje ništa, zato i jeste neprovjeren napis, možda je netko stopirao članak dok se provjeri ili je Jako u Americi pustio kakav probni balon u nekom lokalnom tjedniku, uglavnom se onaj veći nalog maknuo
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun