1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • January 8, 2021 at 11:52 PM
    • #6,241
    Quote from hugh

Forum i služi, barem po mom mišljenju tome da svako kaže svoje mišljenje.......i svak ima pravo da ga kaže......iskrenost je očito vaša vrlina i ljepo ste reki da ste u kešu......ja isto ovdje uvijek napišem svoje mišljenje......neko misli drugačije i neka......ni ne možemo svi imati isto mišljenje.....ja također nisam očekivao neki veliki rast početkom ove godine i to sam i rekao ali isto tako sam rekao da je i rast moguć i on se događa, jak je i ide dalje mada u njega nisam vjerovao ali tu je......ali kad čovjek stalno prati burzu ipak relativno brzo skuži kad pogriješi u procjeni , prilagodi se okolnostima i to je to.......hoču reći, zašto ići protiv trenda.....trend je naš frend......kad se lova nudi uzmi je..... rijetko tko nije bio ranjen nakon 3 mj prošle godine i strah je nakon toga velik .....i sam zbog toga zaradim manje al kažu da je strah dobar za onog tko ga ima......ali opet nesmije nas paralizirati da samo promatramo rast.....možda je ludo ali što će biti ako crobex za 2-3 tjedna bude bio na 2000?.....možda balončić ali nikako balončina......uglavnom, mislim da protiv trenda ne treba ići pogotovo kad je tako jak ali naravno treba imat sreče malo i znaja i iskustva i odabrat najbolje balončiće.......

:thumbup: Svak cast za post. Iskljucivost u pozitivi kao i u negativi nikad nije dobra . Ak nesto raste i i vidis da ce i dalje rast ne vidim razlog bacat crnjake koji se nece dogodit u doglednoj buducnosti. Sve na kraju i raste i pada i svi smo mi na kraju u jednom momentu u pravu a u drugom momentu potpuno u krivu.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,011
    • January 8, 2021 at 11:54 PM
    • #6,242

za bitcoin neznam što da kažem.....nek raste dokle hoće.....neznam kako nešto što nema i ne predatavlja ništa može vrijedit išta.....lud smo svijet i dobro je to imati na umu......isto pratit trend i to je to.....ko voli nek izvoli i uzme lovu ako se nudi.....

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • January 8, 2021 at 11:57 PM
    • #6,243

ma btc je tu samo kao extremni primjer stavljen-i tesla i americki indexi su spomenuti uz btc kao baloncine...

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • #6,244
    Quote from komot

Ma Nasdaq je balon, to je jasno. Evo gledam Tesla na 880 dolara. Tržišna kapitalizacija vrijedi više nego Toyota, Volkswagen, BYD, NIO, Daimler, GM, BMW, Ferrari, Volvo) – zajedno! Bitcoin je isto balon, mada bi za mene bio i da je na 10 dolara. A i ostali indeksi u Americi su u balonu. Vjerojatno će još to sve rasti, ali puknut će, to je sigurno. Uvijek je tako bilo. Trgovanje je po principu kupi pa prodaj većoj budali. Ne vidim razlog za diskreditaciju kolege ramba.

Kolega, kad imam dijametralno suprotne stavove likovima tipa Emil, to držim kao dokaz da mislim svojom glavom i da sam nekog vraga postigao u životu. Takvima je Index.hr Biblija, posebno tekstovi Petra Stošića (Jihadi Perica od milja) i Duhačeka (njegov nadimak ne smijem napisati javno :)) Lako li je u životu kad ti takve intelektualne veličine svaki dan serviraju što je danas istina i što moraš misliti. Taj će živjeti 200 godina i nikad se neće nervirati - osim kad pogubi lovu na burzi, ali za to nije dobio uputu na Indexu ili Jutarnjem...

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • #6,245

Mozda je bitcoin napravljen kao štit od inflacije, te je to nova ekonomija 21. stoljeca. U jednom trenutku ce ponistiti sve dolare/eure koji su u ogromnim kolicinama printani i koji su unutra u BTC, pa time nece biti inflacije realne valute, tko zna ;). Mutna prica, ali ima nesto u pozadini kada ga Vlade velikih drzava nisu zabranile do sada. Mislim ima svjezi primjer u Americi raznoraznih teorija zavjere, ali BTC-a se nisu ni dotaknuli. Inace je idealan za raznorazne mutne radnje, ali to nekome ocito odgovara tako.

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • January 9, 2021 at 12:04 AM
    • #6,246
    Quote from rambo_5
    Quote from komot

Ma Nasdaq je balon, to je jasno. Evo gledam Tesla na 880 dolara. Tržišna kapitalizacija vrijedi više nego Toyota, Volkswagen, BYD, NIO, Daimler, GM, BMW, Ferrari, Volvo) – zajedno! Bitcoin je isto balon, mada bi za mene bio i da je na 10 dolara. A i ostali indeksi u Americi su u balonu. Vjerojatno će još to sve rasti, ali puknut će, to je sigurno. Uvijek je tako bilo. Trgovanje je po principu kupi pa prodaj većoj budali. Ne vidim razlog za diskreditaciju kolege ramba.

Kolega, kad imam dijametralno suprotne stavove likovima tipa Emil, to držim kao dokaz da mislim svojom glavom i da sam nekog vraga postigao u životu. Takvima je Index.hr Biblija, posebno tekstovi Petra Stošića (Jihadi Perica od milja) i Duhačeka (njegov nadimak ne smijem napisati javno :)) Lako li je u životu kad ti takve intelektualne veličine svaki dan serviraju što je danas istina i što moraš misliti. Taj će živjeti 200 godina i nikad se neće nervirati - osim kad pogubi lovu na burzi, ali za to nije dobio uputu na Indexu ili Jutarnjem...

a vidi se ko je ispao intelektualna "velicina"...a Bujica mu je glavni izvor informiranja.

Ja ovdje nijednim postom nisam velicao btc ili neku dionicu(do vase provokacije sve ja balon) za razliku od vas koji jeste pljuvali po svemu tako da se odite poklopit usima i vi i vas uspjeh u zivotu jer ocito je nikakav kad ste sljepi kraj ociju...

Prvo sebe preispitajte pa onda dodjite pljuckat oko sebe...

Najcesce ljudi koji su tako uspjesni kako Vi kazete se jako uvrijede i ponosni su na svoj uspjeh i to iskazuju pljuvacinom po forumima.. To su najcesce najuspjesniji ljudi....Zato Vi i jeste tako uspjesni u zivotu....

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,011
    • January 9, 2021 at 12:06 AM
    • #6,247

evo kad svo več kod mišljenja i promjene u razmišljanju.......alpl je bila i još je uvjek u banani ili nekoj vrsti te banane......ali kad vozarine ovako rastu i idu prema razinama gdje ima love i zarade banane više za cijenu dionice nema......dok vozarine putuju (za panamaxe) prema 20000 i cijena može otputovati gdje god hoće........naravno prema gore jel razloga za pad više nema.....može do 200, 250, 300 il ko zna kud jel tko pita kad bdi raste ko lud......

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 9, 2021 at 12:13 AM
    • #6,248

meni je jako zanimljivo kako se stvara priča da Bitcoin smeta zločestim Amerikancima koji ga, zamislite, žele regulirati, a ne smeta npr. Putinu i Xi-u, iako bi netko preko njega, ako je stvarno anoniman, lako mogao financirati rušenje takvih režima, nego ga se, dapače, na svu silu reklamira na Ruskim i Kineskim televizijama u Americi.

s druge strane, najviše Bitcoin računa nalazi se baš u te dvije zemlje kojima nasušno fali dolara za robnu razmjenu, pa kupuju sve živo što mogu zamijeniti za dolar ili vezati za dolar.

al glavno da se priča i trend pumpaju.

bitno je samo ne ostati zadnji kad se sve razotkrije.

kao i sa svim ostalim wc papir dionicama i shit coinima.

inače, sa svakim tuđim mišljenjem ja sam sve sigurniji di ću svoje novce parkirati :)

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,011
    • January 9, 2021 at 12:14 AM
    • #6,249
    Quote from emil
    Quote from rambo_5

a vidi se ko je ispao intelektualna "velicina"...

Ja ovdje nijednim postom nisam velicao btc ili neku dionicu(do vase provokacije sve ja balon) za razliku od vas koji jeste pljuvali po svemu tako da se odite poklopit usima i vi i vas uspjeh u zivotu jer ocito je nikakav kad ste sljepi kraj ociju...

Prvo sebe preispitajte pa onda dodjite pljuckat oko sebe...

ima firmi naravno koje nisu u balonu a zašto bi i bile........vratimo se na naše tržište.....vlen, podr, sapn, koei ima ih još, zašto bi i padale kad zarađuju više nego prije krize.....gledam taj napačeni koei koji je oduvjek podcijenjen, imat će bolje razultae nego 2019 a knjiga narudžbi i očekivani prihod za 2021 debelo veča nego za 2020.....mogu i bolje sa profitabilnosti ali opet rade bolje a dionca nije izmad razna od prije........dok opet ima i dosta onih kojima se "šenka" a i prošla im je bila loša a ni ova neće biti puno bolja a cijema dionice rastura.....

• komot
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,346
    • January 9, 2021 at 9:18 AM
    • #6,250
    Quote from emil
    Quote from st-brajo

....s druge strane, najviše Bitcoin računa nalazi se baš u te dvije zemlje kojima nasušno fali dolara za robnu razmjenu, pa kupuju sve živo što mogu zamijeniti za dolar ili vezati za dolar.

al glavno da se priča i trend pumpaju.

bitno je samo ne ostati zadnji kad se sve razotkrije.

kao i sa svim ostalim wc papir dionicama i shit coinima.

inače, sa svakim tuđim mišljenjem ja sam sve sigurniji di ću svoje novce parkirati :)

Pa sta nije tako u svakom papiru? Zadnji ugasi svjetlo i to je to.. Pa prosli ste Agrokor :)

i usput:

Morgan Stanley usao u MicroStrategy

to su oni sto su prebacili svoje dolare u BTC (cirka 2,5B$ ili ti ga po naski receno 70000BTC-a :) )

to inace rade ovi kaj se ne kuze u P/E 7 i koji citaju index a ne gledaju Bujicu :)

Display More

Vidim kolega Emil da vas je krenulo u btc i da dobro zarađujete. Poznat mi je taj osječaj iz 2006. i 2007. na našoj burzi kad je sve raslo, i ja sam tada mislio da sam popio svu pamet i ego mi je bio kao i vaš jer sam imao potvrdu u prinosima. I mnogi su bili takvi pa su se na kraju ostavili dionica. Želim vam sreću i dalje, ja nisam takav tip investitora i ne mogu se svama raspravljat jer imamo dijametralno suprotne stavove i dokle god ste uspješni nitko vas neće razuvjerit da npr. btc vrijedi 40 000 dolara ili tesla 800. Jasno je da se visoko tehnološki startup ne gleda jednako kao etablirane firme ali tesla više nije startup. Koliko bi oni auta trebali prodati da opravdaju ove valuacije? A ne spavaju ni ostali, nije toyota zaboravila radit aute.

• jocaAMsterdam
    Student
    Reakcija primljeno
    73
    • January 9, 2021 at 10:27 AM
    • #6,251

Ja sam oduvijek mislio da je p/e omjer recimo veći od 30 već neka indikacija da je nešto overvalued. Ali čini se da ipak nije, imamo genijalne investitore koji kad pogledaju fundamente koji izgledaju ovako https://finance.yahoo.com/quote/TSLA/key-statistics?p=TSLA kažu sami sebi: Wow, pa ovo se čini kao odlična investicija. Idem baš ovdje uložiti svoj teško zarađeni novac!

• komot
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,346
    • January 9, 2021 at 11:03 AM
    • #6,252

Evo sada zbog kakti odlaska na Mars rasprodaje sve da ne bi ispalo da je sad dobra prilika za utržit Teslu. Hitno mu treba lova pa možda da 10 % popusta,

https://www.tportal.hr/tehno/clanak/e…a-mars-20210108

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • January 9, 2021 at 11:20 AM
    • #6,253
    Quote from komot

Vidim kolega Emil da vas je krenulo u btc i da dobro zarađujete. Poznat mi je taj osječaj iz 2006. i 2007. na našoj burzi kad je sve raslo, i ja sam tada mislio da sam popio svu pamet i ego mi je bio kao i vaš jer sam imao potvrdu u prinosima. I mnogi su bili takvi pa su se na kraju ostavili dionica. Želim vam sreću i dalje, ja nisam takav tip investitora i ne mogu se svama raspravljat jer imamo dijametralno suprotne stavove i dokle god ste uspješni nitko vas neće razuvjerit da npr. btc vrijedi 40 000 dolara ili tesla 800. Jasno je da se visoko tehnološki startup ne gleda jednako kao etablirane firme ali tesla više nije startup. Koliko bi oni auta trebali prodati da opravdaju ove valuacije? A ne spavaju ni ostali, nije toyota zaboravila radit aute.

grijesite. ako malo procitate moje postove rekao sam da sam od kupnje kripta (BTC-ETH-LTC) odustao i naveo razloge za to. do kripta dolazim na drugi nacin pa samo zato i pratim sto se desava. a u diskusiju sam se ubacio jer eto neki pocnu pretjerivat u vikanju . balon balon eno ga balon.. tako su bili glasni i na temi Covid i na temi americki izbori.. i onda su im na kraju svi podkapacitirani i neinformirani a vidimo da su im price pred konzumom i Bujica glavni izvori informacija (ok mozda i trumpov twiter). cesto se susrecem s tom vrstom ljudi koji na kraju i oruzje zele uzet u ruke jer misle da je voznja u pijanom stanju nakon dudlanja pred konzumom njihovo pravo i da im to nitko ne smije oduzet ( jel vam to poznato? -americki kongres).

• LodeRunner
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,083
    • January 9, 2021 at 11:32 AM
    • #6,254
    Quote from komot

Evo sada zbog kakti odlaska na Mars rasprodaje sve da ne bi ispalo da je sad dobra prilika za utržit Teslu. Hitno mu treba lova pa možda da 10 % popusta,

https://www.tportal.hr/tehno/clanak/e…a-mars-20210108

Pred koji mjesec sam slusao jedan od poduzih razgovora s njim, Neke stvari je ispricao tako jasno da se iz aviona vidi njegovo razmisljanje koje je prvenstveno kao inzinjer, a sekundarno kao menadjer ili jos gore, financijas. Nije to bilo uopce pitanje novaca i financiranja njegovih projekata. Zna da love ima na bacanje. Kad ponestane, dolazi nova transa sa burze.

To je bilo pitanje vremena.

Svaka stvar, kuca, auto, mikser, dionice zahtijeva od nas malo vremena. Mentalne energije, brige, razmisljanja. Imao jednu ili vise. Narocito kod inzinjera koji kod svake stvari koju vide imaju poriv razmisljati kako se to moze bolje, kakve greske ili falunzi postoje i kako to unaprijediti. To je prirodni mentalni proces kod vecine inzinjera.

On se zeli rijesiti svega toga i posvetiti se u potpunosti samo jednom - kako stupiti nogom na Mars.

Dal ce mu to uspjeti ni sam nije siguran. No nada se da ce utabati put. Spomenuo je kako je osjetno boje da pod tusem razmislja o materijalima za gradnju habitacijskih modula baze, nego o zavjesama ili tapetama koje dizajner ili zena zeli staviti na zid. Da je za sve nas kao drustvo bolje trositi mentalnu energiju i vrijeme na razvojne probleme. Tako da se rjesava svega osim dionica.

Pravi primjer "you will own nothing and be happy for it." Samo kod njega ta recenica stoji.

Metamoron sitting on a blockchair hallucinating about degenerative AI.

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • January 9, 2021 at 11:44 AM
    • #6,255

A što baš na Mars?

Kao dovoljno blizu i dovoljno moguće za nešto napraviti?

Ako to nije suludo onda ne znam što je. Osim ako "Mars" nije sinonim za neku buduću tehnologiju koja će nam omogućiti jednostavnije, brže i efikasnije putovanje svemirskim prostranstvima i prostorno-vremenskim okvirom.

Mislim da ste svi skupa malo previše osupnuti njegovom pojavom i fantazijama. Tesla je Fairytale, kao i svaki Fairytale kad je se preraste ostanu samo sjećanja i pouka za sadašnjost i budućnost. Možda. I to je biznis. Na "Mars" nas može dovesti znanost prije svega, a sumnjam da će biznis biti funding za takvo što.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 9, 2021 at 7:04 PM
    • #6,256

slika govori više od 1000 riječi :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• plavi01
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    368
    • January 10, 2021 at 9:59 AM
    • #6,257

letjeti će i purani a i sjekire padati samo kada jer sada je situacija kao i potres i jedno i drugo je zna se samo se nezna kada

https://www.dnevno.hr/novac/porasle-…akrize-1644847/

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • January 10, 2021 at 10:06 AM
    • #6,258

brajo

pa zar upravo kina nije prije godinu-dvije drastično postrožila (zabranila) malim ulagateljima investiranje u crypto? upravo iz razloga koje navodiš....

ogromnog "izvoza" gotovine i kupnja nekakve virtualne imovine.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 10, 2021 at 10:40 AM
    • #6,259
    Quote from tollway

brajo

pa zar upravo kina nije prije godinu-dvije drastično postrožila (zabranila) malim ulagateljima investiranje u crypto? upravo iz razloga koje navodiš....

ogromnog "izvoza" gotovine i kupnja nekakve virtualne imovine.

možda je malima, al sigurno nije velikima.

njima za kupnju commodities-a kako bi dalje pogonili svoj ekonomski rast treba dolar (jer se commodities kupuju u dolarima) koji jednostavno može nabaviti putem crypta ili Euro kojeg mijenjaju za dolar (zato i služi inicijativa Pojas i put, da upravo oni izgrade Europi novu infrastruktutru i pokupe ove Eure iz Fonda za "oporavak), jer nemaju direktan valutni swap yuan za dolar.

upravo bi Euro mogao gadno devalvirati, jer je trenutno zbog kineske potražnje umjetno visok.

Europa, za razliku od USA, još uvijek nije svu svoju industriju upropastila i jaki Euro joj nikako ne odgovara, jer Europa ipak nešto i izvozi, a dolar je ipak još uvijek globala svjetska valuta, jer se većina trgovine odvija baš u dolarima, kao što je i većina duga baš u dolarima.

s treće strane, USA nikako ne odgovara rast krivulje obveznica na dugom kraju, jer Biden planira preko FED-a monetizirati dug, a to je uvijek lakše ako moraš plaćati manje kamate na novi dug, a znaš da cijeli svijet treba dolare.

četvrto, sistem u USA, za razliku od nas ili Švicarske, funkcionira na način da se novac u realnoj ekonomiji stvara na način da banka izdaje kredit (trenutno to banke ne rade radi spaljene ekonomije i nitko ih na to ne može prisliliti).

znači, FED, za razliku od Švicarske koja printa franak (zanimljivo da unatoč tome franak trenutno ne pada, zato su ih u USA nedavno proglasili valutnim manipulatorima) da kupuje USA dionice, to ne može čini sa dolarom (možda u budućnosti i bude mogao, ali ima još do toga).

peto, ako znamo da su za Demokrate upravo glasala ekipa koja ne da nema dionice, nego nema ni prebijene pare, a sve ljudima potrebno je cjenovno otišlo u nebo, ništa ih ne sprječava da povuku okidač i sruše burzu (a time i ostatak cijena) nakon što se njihova senatorska/insajderska ekipa izvuče iz dionica (isto smo imali i u ožujku prošle godine).

dapače, ako su rekli da će monetizirati dug, to će, ako kamate na dugom kraju obveznica nastave rasti, biti i prisiljeni učiniti kako bi mogli jeftinije refinancirati svoje obveze nastale stimmy-ima.

imate 2 izbora.

ili juriti trenutni rast dok traje ili čekati pad u cash-u.

problem sa jurenjem rasta je isključivo taj da hoćete li uspjeći na vrijeme uteći kad krene pad, jer bidovi presušuju.

nadam se da je ovo pojasnilo moju poziciju :)

• plavi01
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    368
    • January 10, 2021 at 11:03 AM
    • #6,260

ovi purani mogu letjeti pitaj boga još koliko dugo a keš još uvijek nije kralj jer lova ide u crypto a tu se priči tek ne vidi kraj jer se uključuju banke /zemlje

držati keš koji kopni je veliki upitnik/koja valuta jer i banke s različitim valutama ulaze u crypto

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 18, 2025 at 11:46 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. hugh

May 18, 2025 at 11:46 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 16, 2025 at 11:37 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. dionicar

May 16, 2025 at 11:37 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 16, 2025 at 7:37 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.8M
      10k
    3. accountant

May 16, 2025 at 7:37 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 16, 2025 at 4:27 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. misterno

May 16, 2025 at 4:27 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 16, 2025 at 3:45 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      907k
      2.1k
    3. All

May 16, 2025 at 3:45 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

hugh May 18, 2025 at 11:46 PM
  • Što smo danas tržili

dionicar May 16, 2025 at 11:37 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

misterno May 16, 2025 at 4:27 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:45 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

piho May 16, 2025 at 11:03 AM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

bjane May 16, 2025 at 10:45 AM
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

SILVIO2024 May 16, 2025 at 9:48 AM
  • Best buy

darac11 May 15, 2025 at 7:08 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,799 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 2 months ago