Forum i služi, barem po mom mišljenju tome da svako kaže svoje mišljenje.......i svak ima pravo da ga kaže......iskrenost je očito vaša vrlina i ljepo ste reki da ste u kešu......ja isto ovdje uvijek napišem svoje mišljenje......neko misli drugačije i neka......ni ne možemo svi imati isto mišljenje.....ja također nisam očekivao neki veliki rast početkom ove godine i to sam i rekao ali isto tako sam rekao da je i rast moguć i on se događa, jak je i ide dalje mada u njega nisam vjerovao ali tu je......ali kad čovjek stalno prati burzu ipak relativno brzo skuži kad pogriješi u procjeni , prilagodi se okolnostima i to je to.......hoču reći, zašto ići protiv trenda.....trend je naš frend......kad se lova nudi uzmi je..... rijetko tko nije bio ranjen nakon 3 mj prošle godine i strah je nakon toga velik .....i sam zbog toga zaradim manje al kažu da je strah dobar za onog tko ga ima......ali opet nesmije nas paralizirati da samo promatramo rast.....možda je ludo ali što će biti ako crobex za 2-3 tjedna bude bio na 2000?.....možda balončić ali nikako balončina......uglavnom, mislim da protiv trenda ne treba ići pogotovo kad je tako jak ali naravno treba imat sreče malo i znaja i iskustva i odabrat najbolje balončiće.......
Svak cast za post. Iskljucivost u pozitivi kao i u negativi nikad nije dobra . Ak nesto raste i i vidis da ce i dalje rast ne vidim razlog bacat crnjake koji se nece dogodit u doglednoj buducnosti. Sve na kraju i raste i pada i svi smo mi na kraju u jednom momentu u pravu a u drugom momentu potpuno u krivu.