Jel ima netko da mu ne radi Zaba treder?.....opet.....evo proradio je.....koji su to......uf...
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
A mrtvila jutros....
-
‘Smart money’ stock-market index hits one-year low
https://www.marketwatch.com/story/smart-mo…369254?mod=bnbh
šteta što kod nas nema ovakvih indikatora.
živo me zanima jel naš "smart money" na ovom rastu ulazi ili izlazi?
-
Pratim neku reddit grupu za ulaganja u Americi, tamo su uglavnom sve klinci koji kupuju neke "nove" firme i full su nabrijani na brzu lovu. Vidi se da su jos zeleni i da nikad nisu popusili lovu pa su prilicno bahati, ali hocu reci da nasi niti ih zanima niti imaju gdje uloziti.Sigurno bi prije ulozili u firmu tipa Rimac, nego u Podravku.
-
Mi možda nemamo kvalitetne dionice ali možemo uživati u kvalitetnim zavrzlamama koje onda rezultiraju kvalitetnim raspravama. Eto uz OPTE i ATPL dočekasmo i Dalekovod.
-
Mi možda nemamo kvalitetne dionice ali možemo uživati u kvalitetnim zavrzlamama koje onda rezultiraju kvalitetnim raspravama. Eto uz OPTE i ATPL dočekasmo i Dalekovod.
Mi možda nemamo kvalitetne dionice, al imamo dosta para za popušit hahah
-
I para za popušit je sve manje i manje, pa nam samo ostaju rasprave na forumu.
-
Plenković se odlučio povećati Božićnice državnim službenicima sa 1000 na iznos 1500kn, nadajmo se da je to u cilju pomoći tržištu kapitala i da će oni kupovati dionice ili barem ETF
-
Plenković se odlučio povećati Božićnice državnim službenicima sa 1000 na iznos 1500kn, nadajmo se da je to u cilju pomoći tržištu kapitala i da će oni kupovati dionice ili barem ETF
-
dok se kod nas delistira, ovi samo dotaču, zato su oni valjda Amerika, a mi Afrika sa strujom
-
-
Izgleda da smo se vratili na kiosk promete.
-
dok se kod nas delistira, ovi samo dotaču, zato su oni valjda Amerika, a mi Afrika sa strujom
Kod nas je voda besplatna, tj. otvoriš pipu i teče
Tko bi to kod nas kupovao . Bolje je kupovati planinski
zrak u boci ili tako nešto inventivno .
I ETF 7CRO danas samo 30 000 kn prometa, dok 7SLO rastura i danas čak preko 150 000 kn prometa
-
a što bi tek na ovo rekli?
https://www.seebiz.eu/trzista/katast…j-berzi/247111/
treba otići na neki njihov forum od hartija, pa im lijepiti prinose Makedonaca
-
Mislite Sjevernomakedonaca po novom :-))).
Uvijek se u svemu mozemo usporedjivati sa losijima od sebe, ali i takvih je sve manje i manje. Treba se usporedjivati sa boljima od sebe i uvijek teziti da budes bolji. To se odnosi kako na trziste, tako i na same pojedince na tom trzistu, tj. na sve nas.
-
19l prodaju za dok se kod nas delistira, ovi samo dotaču, zato su oni valjda Amerika, a mi Afrika sa strujom
Kod nas je voda besplatna, tj. otvoriš pipu i teče
ZG Holding ne bi se složio s vama, a ni ostali distributeri, poglavito oni što 19l prodaju za 50-ak kn s dostavom naravno, da kum MIki može to kako ukomponirati u dionice, ne boj se da ne bi bio kakav IPO a možda i DVAIPO jer bi jedan netko ukrao
-
Mozda bi bilo pametnije otici tamo s novcima i pokupovat sve sto valja...
Zainteresirali ste me pa sam otisao vidjet sto tamo ima i ugodno se iznenadio...BELEX15 ima P/E 8,7 i P/B 0,66...npr. Jedinstvo d.a. se bavi projektiranjem, ima P/E 5, zadrzanu dobit, i nema dugorocnih obveza...Dunav osiguranje P/E 4,7, div yield cca. 3,5%...a uci ce i oni kad-tad u EU...
.
-
Mozda bi bilo pametnije otici tamo s novcima i pokupovat sve sto valja...
Zainteresirali ste me pa sam otisao vidjet sto tamo ima i ugodno se iznenadio...BELEX15 ima P/E 8,7 i P/B 0,66...npr. Jedinstvo d.a. se bavi projektiranjem, ima P/E 5, zadrzanu dobit, i nema dugorocnih obveza...Dunav osiguranje P/E 4,7, div yield cca. 3,5%...a uci ce i oni kad-tad u EU...
.
nije Vam ni ta luda.
aj iskopajte neki brokeraj za trgovanje tamo, pa javite iskustva.
Vi bi sa svojim prometima mogli tamo komotno biti market maker
-
Evo šta Nijemci pišu o nama... Hrvatsko gospodarstvo premašit će razinu prije krize već 2021. godine. Burza u Zagrebu doživljava pravi vatromet. Plus od 30 posto dovoljan je za novi vrhunac svih vremena. https://www.fondsprofessionell.de/news/maerkte/h…069/newsbild/3/
-
Evo šta Nijemci pišu o nama... Hrvatsko gospodarstvo premašit će razinu prije krize već 2021. godine. Burza u Zagrebu doživljava pravi vatromet. Plus od 30 posto dovoljan je za novi vrhunac svih vremena. https://www.fondsprofessionell.de/news/maerkte/h…069/newsbild/3/
Stvarno svašta.....naznam niti jednog koji je rekao da čemo 2021. premašiti razinu prije krize.......ovo mora da je neki ober stručnjak pisao.......mi ako 2024. dođemo ne te razine od prije, možemo se lupat nogom u guzicu od sreče.......
-
Burza danas dobila koronu?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-