jbt, imam po kile zlata a samo je 999,99 cisto...😨
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
e ovo se zove dobra reklama
kad jedan ovakav utjecajan YouTube kanal koje se gleda u cijelom svijetu počne govoriti o nekoj firmi iz Hrvatske, to cijelu zemlju stavlja na investicijsku mapu svijeta.
-
Igi - konacno. 1/3 akcionara je out , nema više robe jeftino
-
Nasi milenijalci, uff...ne znaju ni pbz investor iskodirati da radi .
Da je samo do PBZ Investora.. al nazalost nije. Niti Zaba radi kako i kada treba, niti ZSE a niti Xetra. To je sve tipican problem davanja posla izrade specificnog proizvoda nekome tko u zivotu niti je koristio navedeni, niti ga koristi tijekom izrade. A proces izrade ocjenjuje se kolicinom napisanog koda, a ne upotrebljivosti proizvoda od strane postojecih korisnika.
Nista sto jedan "Stevica Posao" ne bi rjesio u koji mjesec, samo smo njega odavno izgubili.
eee baš takvi eksperti su uništili stari forum. ne znam da li se sjećate kad se je poslovni hvalio sa milion pregleda i koječega. 50% klikova smo im mi na forumu radili besplatno. sad su izgubili korak koji više nikad neće uhvatiti. isto kao nekad nokia.
-
Da je samo do PBZ Investora.. al nazalost nije. Niti Zaba radi kako i kada treba, niti ZSE a niti Xetra. To je sve tipican problem davanja posla izrade specificnog proizvoda nekome tko u zivotu niti je koristio navedeni, niti ga koristi tijekom izrade. A proces izrade ocjenjuje se kolicinom napisanog koda, a ne upotrebljivosti proizvoda od strane postojecih korisnika.
Nista sto jedan "Stevica Posao" ne bi rjesio u koji mjesec, samo smo njega odavno izgubili.
eee baš takvi eksperti su uništili stari forum. ne znam da li se sjećate kad se je poslovni hvalio sa milion pregleda i koječega. 50% klikova smo im mi na forumu radili besplatno. sad su izgubili korak koji više nikad neće uhvatiti. isto kao nekad nokia.
izgleda su milenijci preuzeli i uređivanje PBZ investora, od tada evo preskačemo preko plota da se nekako uključimo u trgovanje, za koje inače mislim da je spremno preletjeti 1600 ali nam danas vanjski čimbenik ne ide na ruku, a sutra je petak, tako da do ponedjeljka ne očekujem ništa spektakularno
-
evo ipak jedna dobra vijest koja je davno trebala biti uvedena. ne znam da li to vrijedi samo za fimu ili je generalno.
Poštovani klijenti,
od dana 7. kolovoza 2020. putem eTrade-a više neće biti moguće zadati nalog u iznosu manjem od 500,00 kn. Navedeno predstavlja mjeru sprječavanja radnji koje zadavanjem takvog naloga mogu upućivati na manipulaciju tržištem. Molimo Vas da nalog zadate brokeru Fima Vrijednosnica putem telefona ili email-a.
Vaše FIMA-VRIJEDNOSNICE d.o.o. -
e ovo se zove dobra reklama
kad jedan ovakav utjecajan YouTube kanal koje se gleda u cijelom svijetu počne govoriti o nekoj firmi iz Hrvatske, to cijelu zemlju stavlja na investicijsku mapu svijeta.
Ha ha, zezas se
-
evo ipak jedna dobra vijest koja je davno trebala biti uvedena. ne znam da li to vrijedi samo za fimu ili je generalno.
Poštovani klijenti,
od dana 7. kolovoza 2020. putem eTrade-a više neće biti moguće zadati nalog u iznosu manjem od 500,00 kn. Navedeno predstavlja mjeru sprječavanja radnji koje zadavanjem takvog naloga mogu upućivati na manipulaciju tržištem. Molimo Vas da nalog zadate brokeru Fima Vrijednosnica putem telefona ili email-a.
Vaše FIMA-VRIJEDNOSNICE d.o.o.Agram već "sto godina" ne dopušta naloge ispod 1000 kuna. Odnosno, ne mogu se zadati online nego za njih treba nazvati brokera i objasniti zašto takav nalog hoćeš zadati.
-
Poštovani klijenti,
Vaše FIMA-VRIJEDNOSNICE d.o.o.Agram već "sto godina" ne dopušta naloge ispod 1000 kuna. Odnosno, ne mogu se zadati online nego za njih treba nazvati brokera i objasniti zašto takav nalog hoćeš zadati.
I to je skroz u redu... Nije bas fora kada netko sa 100-200kn prometa u zadnjoj minuti trgovanja spusti cijenu za par posto na nekim manje likvidnim dionicama...
-
Agram već "sto godina" ne dopušta naloge ispod 1000 kuna. Odnosno, ne mogu se zadati online nego za njih treba nazvati brokera i objasniti zašto takav nalog hoćeš zadati.
I to je skroz u redu... Nije bas fora kada netko sa 100-200kn prometa u zadnjoj minuti trgovanja spusti cijenu za par posto na nekim manje likvidnim dionicama...
danas do sada imamo 100k€ prometa po Vujčićevom tečaju zamjene pri ulasku u eurozonu (7,53) i shodno tome mogli bi dozvoliti i zadavanje naloga od 20kn da se malo pojača promet, da nije IGHove 2/3 mogli bi spustiti i na 10kn
-
-
Samo polako sa zakljuccima...medju forumskom zajednicom (ivana7 to prati najbolje😁😁😁) kruze glasine da je kolega Neo/Remorker/salt/splico/itd., vec nekoliko puta bankrotirao...obzirom koje investicije zastupa vjerujem da je navedeno istina...
Pa ulagac koji u ovoj situaciji trpa 70% poftfelja u drustvo koje ne vraca obaveze, radi sa simbolicnom dobiti, ima negativni kapital i kasni s izvjescem, i jos se hvali s tim🤣🤣 nije ulagac...to je cisti kockar...
Imam IGH, ali sam unutra zbog spekulacije i nikad vise od 7% portfelja...
-
Samo polako sa zakljuccima...medju forumskom zajednicom (ivana7 to prati najbolje😁😁😁) kruze glasine da je kolega Neo/Remorker/salt/splico/itd., vec nekoliko puta bankrotirao...obzirom koje investicije zastupa vjerujem da je navedeno istina...
Pa ulagac koji u ovoj situaciji trpa 70% poftfelja u drustvo koje ne vraca obaveze, radi sa simbolicnom dobiti, ima negativni kapital i kasni s izvjescem, i jos se hvali s tim🤣🤣 nije ulagac...to je cisti kockar...
Kolega ne znam naravno. I Trump je triput bankrotirao
Inace sam uvjerenja da pravi igraci nisu na forumu.
I sama sam sa sicom u IGH. Trenutno sam u lijepom plusu. Uskoro idem van. Sada mi je i zao da nisam i ja usla sa 100k kuna, ali nemam ja hrabrosti za to. I na DLKV zaradila za burek.
I sve su vam to zali i placi firme i IGH i DLKV i ATPL ali lova se moze okrenuti. Samo ja tu sa sicom ulazim.
A pravi kapital mi "ceka" u dionicama sa fundamentima😂😂
-
Kolega ne znam naravno. I Trump je triput bankrotirao
Inace sam uvjerenja da pravi igraci nisu na forumu.
I sama sam sa sicom u IGH. Trenutno sam u lijepom plusu. Uskoro idem van. Sada mi je i zao da nisam i ja usla sa 100k kuna, ali nemam ja hrabrosti za to. I na DLKV zaradila za burek.
I sve su vam to zali i placi firme i IGH i DLKV i ATPL ali lova se moze okrenuti. Samo ja tu sa sicom ulazim.
A pravi kapital mi "ceka" u dionicama sa fundamentima😂😂
Ne kolegice, pogresno razmisljate...bolje da niste usli sa 100k kuna jer bi se polakomili (i slabije spavali), a kasnije kad tad naletili na minu i pogubili dosta kapitala...
Treba bit discipliniran kod omjera spekulacije i investiranja u portfelju...
P.s. molim moderatora da prebaci raspravu na prikladni topic
-
@Perica
Svako ulaze kako misli da mu je najbolje i nema smisla nikoga prozivati da li je to ispravno ili nije. Ovdje dijelimo informacije i razmisljanja, pa kome se svidilo kome ne. Ulazu se vlastiti novci i nikome nije nista iz usta uzeto.
Na kraju svega, tvoj novac, tvoja ludost, tvoj dozivljaj, adrenalin, zarada, kocka itd..
Live your life and let live!
-
@Perica
Svako ulaze kako misli da mu je najbolje i nema smisla nikoga prozivati da li je to ispravno ili nije. Ovdje dijelimo informacije i razmisljanja, pa kome se svidilo kome ne. Ulazu se vlastiti novci i nikome nije nista iz usta uzeto.
Na kraju svega, tvoj novac, tvoja ludost, tvoj dozivljaj, adrenalin, zarada, kocka itd..
Live your life and let live!
Slazem se, u potpunosti ste u pravu...,
odnjelo me
-
Nažalost, umjesto poticaja optima ce biti uteg .... tužan dan zq zse
-
Pa da neu je super dosao ovaj novi forum da zapocme clean start, malo srece u startu i stvorio je male sljedbenike kao N.B tako da je to sad self-fulfilling prophecy dok traje dok sljedbenici ne nalete na minu, a iskusniji koriste taj trend zasto ne dok traje, ali kako kazes znamo ga mi sa onog foruma i njegovo konstantno brisanje profila kada su stvari isle nizbrdo, ali nema smisla se nadglasavat ko voli nek izvoli, iako u tom svom iskustvu vratolomija gore dole nesto je i naucio pa valjda je sada pametniji
-
nekom neprilika-nekome prilika...evo odlikašica igh srokana 5% na 115kn da bi se ulovilo pad na opte...
-
optima sentiment na zse promijenila, loše loše
-
Kakva odvratna godina dosad, ovi u Opte neka prvo (sa) čuvaju zdravlje.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin