1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • August 5, 2020 at 5:33 PM
    • #3,921

jbt, imam po kile zlata a samo je 999,99 cisto...😨

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • August 6, 2020 at 10:51 AM
    • #3,922

e ovo se zove dobra reklama ;)

Real Vision Finance: Infobip

kad jedan ovakav utjecajan YouTube kanal koje se gleda u cijelom svijetu počne govoriti o nekoj firmi iz Hrvatske, to cijelu zemlju stavlja na investicijsku mapu svijeta.

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

Edited once, last by st-brajo (August 6, 2020 at 11:01 AM).

• Mrcash
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,554
    • August 6, 2020 at 12:27 PM
    • #3,923

Igi - konacno. 1/3 akcionara je out , nema više robe jeftino

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • August 6, 2020 at 1:11 PM
    • #3,924
    Quote from LodeRunner
    Quote from Sheriff

Nasi milenijalci, uff...ne znaju ni pbz investor iskodirati da radi :D.

Da je samo do PBZ Investora.. al nazalost nije. Niti Zaba radi kako i kada treba, niti ZSE a niti Xetra. To je sve tipican problem davanja posla izrade specificnog proizvoda nekome tko u zivotu niti je koristio navedeni, niti ga koristi tijekom izrade. A proces izrade ocjenjuje se kolicinom napisanog koda, a ne upotrebljivosti proizvoda od strane postojecih korisnika.

Nista sto jedan "Stevica Posao" ne bi rjesio u koji mjesec, samo smo njega odavno izgubili.

eee baš takvi eksperti su uništili stari forum. ne znam da li se sjećate kad se je poslovni hvalio sa milion pregleda i koječega. 50% klikova smo im mi na forumu radili besplatno. sad su izgubili korak koji više nikad neće uhvatiti. isto kao nekad nokia.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • August 6, 2020 at 2:43 PM
    • #3,925
    Quote from verdi
    Quote from LodeRunner

Da je samo do PBZ Investora.. al nazalost nije. Niti Zaba radi kako i kada treba, niti ZSE a niti Xetra. To je sve tipican problem davanja posla izrade specificnog proizvoda nekome tko u zivotu niti je koristio navedeni, niti ga koristi tijekom izrade. A proces izrade ocjenjuje se kolicinom napisanog koda, a ne upotrebljivosti proizvoda od strane postojecih korisnika.

Nista sto jedan "Stevica Posao" ne bi rjesio u koji mjesec, samo smo njega odavno izgubili.

eee baš takvi eksperti su uništili stari forum. ne znam da li se sjećate kad se je poslovni hvalio sa milion pregleda i koječega. 50% klikova smo im mi na forumu radili besplatno. sad su izgubili korak koji više nikad neće uhvatiti. isto kao nekad nokia.

izgleda su milenijci preuzeli i uređivanje PBZ investora, od tada evo preskačemo preko plota da se nekako uključimo u trgovanje, za koje inače mislim da je spremno preletjeti 1600 ali nam danas vanjski čimbenik ne ide na ruku, a sutra je petak, tako da do ponedjeljka ne očekujem ništa spektakularno

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • August 6, 2020 at 3:49 PM
    • #3,926

evo ipak jedna dobra vijest koja je davno trebala biti uvedena. ne znam da li to vrijedi samo za fimu ili je generalno.

Poštovani klijenti,

od dana 7. kolovoza 2020. putem eTrade-a više neće biti moguće zadati nalog u iznosu manjem od 500,00 kn. Navedeno predstavlja mjeru sprječavanja radnji koje zadavanjem takvog naloga mogu upućivati na manipulaciju tržištem. Molimo Vas da nalog zadate brokeru Fima Vrijednosnica putem telefona ili email-a.

Vaše FIMA-VRIJEDNOSNICE d.o.o.

• Nevera
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    414
    • August 6, 2020 at 4:26 PM
    • #3,927
    Quote from st-brajo

e ovo se zove dobra reklama ;)

Real Vision Finance: Infobip

kad jedan ovakav utjecajan YouTube kanal koje se gleda u cijelom svijetu počne govoriti o nekoj firmi iz Hrvatske, to cijelu zemlju stavlja na investicijsku mapu svijeta.

Ha ha, zezas se

• TwinSpark18
    Student
    Reakcija primljeno
    56
    • August 7, 2020 at 8:39 AM
    • #3,928
    Quote from verdi

evo ipak jedna dobra vijest koja je davno trebala biti uvedena. ne znam da li to vrijedi samo za fimu ili je generalno.

Poštovani klijenti,

od dana 7. kolovoza 2020. putem eTrade-a više neće biti moguće zadati nalog u iznosu manjem od 500,00 kn. Navedeno predstavlja mjeru sprječavanja radnji koje zadavanjem takvog naloga mogu upućivati na manipulaciju tržištem. Molimo Vas da nalog zadate brokeru Fima Vrijednosnica putem telefona ili email-a.

Display More

Agram već "sto godina" ne dopušta naloge ispod 1000 kuna. Odnosno, ne mogu se zadati online nego za njih treba nazvati brokera i objasniti zašto takav nalog hoćeš zadati.

• calypso
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    601
    • August 7, 2020 at 9:01 AM
    • #3,929
    Quote from TwinSpark
    Quote from verdi

Poštovani klijenti,

Display More

Agram već "sto godina" ne dopušta naloge ispod 1000 kuna. Odnosno, ne mogu se zadati online nego za njih treba nazvati brokera i objasniti zašto takav nalog hoćeš zadati.

Display More

I to je skroz u redu... Nije bas fora kada netko sa 100-200kn prometa u zadnjoj minuti trgovanja spusti cijenu za par posto na nekim manje likvidnim dionicama...

Sto zelis kad previse imas?
    Sto mislis kad previse znas?
    (Boa - Za vezu je potrebno dvoje)

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • August 7, 2020 at 10:41 AM
    • #3,930
    Quote from calypso
    Quote from TwinSpark

I to je skroz u redu... Nije bas fora kada netko sa 100-200kn prometa u zadnjoj minuti trgovanja spusti cijenu za par posto na nekim manje likvidnim dionicama...

danas do sada imamo 100k€ prometa po Vujčićevom tečaju zamjene pri ulasku u eurozonu (7,53) i shodno tome mogli bi dozvoliti i zadavanje naloga od 20kn da se malo pojača promet, da nije IGHove 2/3 mogli bi spustiti i na 10kn

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • August 7, 2020 at 11:49 AM
    • #3,931

Samo polako sa zakljuccima...medju forumskom zajednicom (ivana7 to prati najbolje😁😁😁) kruze glasine da je kolega Neo/Remorker/salt/splico/itd., vec nekoliko puta bankrotirao...obzirom koje investicije zastupa vjerujem da je navedeno istina...

Pa ulagac koji u ovoj situaciji trpa 70% poftfelja u drustvo koje ne vraca obaveze, radi sa simbolicnom dobiti, ima negativni kapital i kasni s izvjescem, i jos se hvali s tim🤣🤣 nije ulagac...to je cisti kockar...

Imam IGH, ali sam unutra zbog spekulacije i nikad vise od 7% portfelja...

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • August 7, 2020 at 12:06 PM
    • #3,932
    Quote from Parica

Samo polako sa zakljuccima...medju forumskom zajednicom (ivana7 to prati najbolje😁😁😁) kruze glasine da je kolega Neo/Remorker/salt/splico/itd., vec nekoliko puta bankrotirao...obzirom koje investicije zastupa vjerujem da je navedeno istina...

Pa ulagac koji u ovoj situaciji trpa 70% poftfelja u drustvo koje ne vraca obaveze, radi sa simbolicnom dobiti, ima negativni kapital i kasni s izvjescem, i jos se hvali s tim🤣🤣 nije ulagac...to je cisti kockar...

Kolega ne znam naravno. I Trump je triput bankrotirao ;)

Inace sam uvjerenja da pravi igraci nisu na forumu.

I sama sam sa sicom u IGH. Trenutno sam u lijepom plusu. Uskoro idem van. Sada mi je i zao da nisam i ja usla sa 100k kuna, ali nemam ja hrabrosti za to. I na DLKV zaradila za burek.

I sve su vam to zali i placi firme i IGH i DLKV i ATPL ali lova se moze okrenuti. Samo ja tu sa sicom ulazim.

A pravi kapital mi "ceka" u dionicama sa fundamentima😂😂

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • August 7, 2020 at 2:01 PM
    • #3,933
    Quote from Marielena
    Quote from Parica

Kolega ne znam naravno. I Trump je triput bankrotirao ;)

Inace sam uvjerenja da pravi igraci nisu na forumu.

I sama sam sa sicom u IGH. Trenutno sam u lijepom plusu. Uskoro idem van. Sada mi je i zao da nisam i ja usla sa 100k kuna, ali nemam ja hrabrosti za to. I na DLKV zaradila za burek.

I sve su vam to zali i placi firme i IGH i DLKV i ATPL ali lova se moze okrenuti. Samo ja tu sa sicom ulazim.

A pravi kapital mi "ceka" u dionicama sa fundamentima😂😂

Display More

Ne kolegice, pogresno razmisljate...bolje da niste usli sa 100k kuna jer bi se polakomili (i slabije spavali), a kasnije kad tad naletili na minu i pogubili dosta kapitala...

Treba bit discipliniran kod omjera spekulacije i investiranja u portfelju...

P.s. molim moderatora da prebaci raspravu na prikladni topic

• sasab
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    282
    • August 7, 2020 at 2:13 PM
    • #3,934

@Perica

Svako ulaze kako misli da mu je najbolje i nema smisla nikoga prozivati da li je to ispravno ili nije. Ovdje dijelimo informacije i razmisljanja, pa kome se svidilo kome ne. Ulazu se vlastiti novci i nikome nije nista iz usta uzeto.

Na kraju svega, tvoj novac, tvoja ludost, tvoj dozivljaj, adrenalin, zarada, kocka itd..

Live your life and let live! 8)

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • August 7, 2020 at 2:17 PM
    • #3,935
    Quote from sasab

@Perica

Svako ulaze kako misli da mu je najbolje i nema smisla nikoga prozivati da li je to ispravno ili nije. Ovdje dijelimo informacije i razmisljanja, pa kome se svidilo kome ne. Ulazu se vlastiti novci i nikome nije nista iz usta uzeto.

Na kraju svega, tvoj novac, tvoja ludost, tvoj dozivljaj, adrenalin, zarada, kocka itd..

Live your life and let live! 8)

Slazem se, u potpunosti ste u pravu...:thumbup:,

odnjelo me:):):)

• Mrcash
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,554
    • August 7, 2020 at 2:47 PM
    • #3,936

Nažalost, umjesto poticaja optima ce biti uteg .... tužan dan zq zse

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • August 7, 2020 at 2:54 PM
    • #3,937
    Quote from Parica

Pa da neu je super dosao ovaj novi forum da zapocme clean start, malo srece u startu i stvorio je male sljedbenike kao N.B tako da je to sad self-fulfilling prophecy dok traje dok sljedbenici ne nalete na minu, a iskusniji koriste taj trend zasto ne dok traje, ali kako kazes znamo ga mi sa onog foruma i njegovo konstantno brisanje profila kada su stvari isle nizbrdo, ali nema smisla se nadglasavat ko voli nek izvoli, iako u tom svom iskustvu vratolomija gore dole nesto je i naucio pa valjda je sada pametniji :)

• barbosa
    Guest
    • August 7, 2020 at 3:01 PM
    • #3,938

nekom neprilika-nekome prilika...evo odlikašica igh srokana 5% na 115kn da bi se ulovilo pad na opte...

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • August 7, 2020 at 3:03 PM
    • #3,939

optima sentiment na zse promijenila, loše loše

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • August 7, 2020 at 3:07 PM
    • #3,940

Kakva odvratna godina dosad, ovi u Opte neka prvo (sa) čuvaju zdravlje.

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema) 4.3k

• maratonac
      • February 19, 2020 at 1:17 PM
      • Kavana
      • maratonac
      • May 25, 2025 at 7:51 PM
    2. Odgovora
      4.3k
      Pregleda
      1.3M
      4.3k
    3. All

May 25, 2025 at 7:51 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 2:13 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 25, 2025 at 2:13 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      907k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

All May 25, 2025 at 7:51 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 25, 2025 at 2:13 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago