Na nekim klasama imovine da se zaraditi. To bi otprilike bilo kao da na dionicama imamo promet 100-150m dnevno kad bi bilo neke tržišne ravnoteže među imovinskim klasama.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Na nekim klasama imovine da se zaraditi. To bi otprilike bilo kao da na dionicama imamo promet 100-150m dnevno kad bi bilo neke tržišne ravnoteže među imovinskim klasama.
državi s 4% PPN stvarno nije potreban PKD 12%
-
PPN?... Ako je to porez na promet nekretnina, onda je 3%.
-
PPN?... Ako je to porez na promet nekretnina, onda je 3%.
je od 2019 točno
-
DLKV dobitnik dana, u sudačkoj nadoknadi.
https://www.seebiz.eu/trzista/zagreb…obitnika/234947
i prenosim dobar članak
-
Nadam se jedino da gospodja Anna prodaje i da je uskoro out. Onda idemo gore.
Ne zurite kolege..treba je drzati u rasponu 95-100kn dok ne izadje. Danas sam stavio svih 1200kom na prodaju samo da pomognem blokirati rast. Jer mislim jos kupovati. Naravno da me pokupilo u otvaranju..od 900 kom mojih 700kom i cijena se vratila na 100kn. Ne zurite kolege...doticna ima jos po meni cca 17000kom barem i ne treba preplacivati.
Bude to po 95-100kn...samo strpljivo. Nek izadje
-
E vidite kolega @Neo to mi i je čudno. Ako je istina da gdja ujutro nije prodavala, pod uvjetom da želi izaći. Bilo je za očekivati danas lagani pull back.
Osim ako ona prodaje po diskontnim cijenama točno nekome odredjenom, tj prelijeva iz supljeg u prazno po skrbnickim računima. Nešto slično kao fondovi DLKV na 3.8. Istina tu sam nešto malo akumulirala i prodala po 4.8.
I dalje vjerujem da će se ovdje stvarni volumeni okretati na razini cca 150 kuna.
-
Sve ima svoj trenutak kolegice. Eto sad cu ispasti cudan al vjerujem da bi Crobex mogao naglo narasti do 1720. Ako se isto dogodi preporucujem izlaz jer ce uslijediti propad. Dapace mislim da smo jos narednih 40 dana u bullu pa slijedi novi bear market koji ce opet dobro uzdrmati indeks.
Bit ce izrazito velikih volatilnosti.
-
Kolega @Neo ja do kraja ljeta planiram biti u cashu jer na jesen ocekujem ekonomsku krizu i smatram da ce lazni optimizam u SADu udariti o zid.
Moje misljenje samo.
-
Kolega @Neo ja do kraja ljeta planiram biti u cashu jer na jesen ocekujem ekonomsku krizu i smatram da ce lazni optimizam u SADu udariti o zid.
Moje misljenje samo.
I ja ocekivao vaai vec 2 godine da se malo ispusu, a oni i uz koronu na ATH .. sta mislite da je ekipi koja upravlja gospodarstvom u cilju gubitci?
Napravit ce oni sta treba da razvoj ide dalje, isprintat ce se $$$$@ koliko treba i tako su sve to imaginarne brojke koje odavno nemaju pokrice u drugoj imovini 🤗
-
-
Ako se negdje može tražiti novi potencijal za ulaganje u dionice onda mislim da bi to moglo biti ponajprije ovdje jer putovanja sigurno više neće biti u tolikoj mjeri:
https://www.nacional.hr/dzs-stanovnici…milijardi-kuna/
Tko bi rekao da se radi o tako velikom iznosu? Za ilustraciju sveukupan prošlogodišnji promet dionicama na zse bio je nešto preko 2 milijarde. Znači sada znamo da se na putovanja trošilo 8x više a još ranije smo vidjeli na nekretnine 20x više nego na dionice.
-
https://hr.investiramo.com/research/artic…stvene-promjene
Ne znam gdje bi ovo trebalo stavit, pa molim moderatora da stavi gdje on misli da bi trebalo
Ima malo vise za citat, al mislim da vrijedi procitat.
-
ljudi su skepticni i razocarani u dionice i taj trend se nece lako preokrenuti. Pa kako i bi kad dionice padaju od 2007.g.
-
Neo@
LJudi nece razmisljat svojom glavom, nego citaju razne kvazi pametne gurue a nebi posudili knjigu u knjiznici i malo proucili o dionicama ili bilo cemu, pogotovo u danasnje vrijeme je cudno kad je i internet svugdje oko nas.
Tko je poslije zadnjeg pada ulagao u dionice, ovih cca 12-13 godina je mogao jako jako fino zaradit, a da je samo malo zrna soli u glavi imao.
-
Danas će nam 🎾 koji su puni para rušiti crobex
-
Danas ne bi trebali... ipak je dan antifašista
-
Nasdaq probio 10.000
-
Danas ne bi trebali... ipak je dan antifašista
I Europa u predtrgovanju u zeleno.
-
Lijepi promet u prvih sat vremena
-
Lijepi promet u prvih sat vremena
je samo što DAX ode preko dva %, a mi tjeramo u bezdan ( to valjda radi Đoke i Nike)
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun