vrijeme je da propadnemo sve do kraja. Dok ovce ne shvate da osim vune imaju i meso. Ocito stare spike prolaze kod većine. Žao mi je OBIČNIH ljudi, ali kako si želimo, tako nam je. Inace sam optimista ali ne i glup. Kad tad ce doci do kriticne mase...sutra, za 5, 10, 20god...jednom ce završiti kurbin pir. Nisam clan ni jedne stranke. Ni simpatizer.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Dow Futures minus 2,2%
Caa 600 bodova
-
who cares. nobody.
-
Dow Futures minus 2,2%
Caa 600 bodova
Što nije s više težine i vjerodostojnosti o situaciji na Wall Streetu index S&P500 ???
-
ove USA futurese više nema nikakvog smisla pratiti. jučer -2-2,5%, a trgovina završi 0,6-1,2% u plusu, a europa u laganom minusu.
-
trump lupeta pred izbore o nekakvoj 1 trilion obnovi infrastrukture, slično kao naš bandić i odmah se desio taj swing.
ali da, eu vjerno prati trend, jedan dan lufthansa 10%+, onda 2 dana po 5%-..a avioni sparkirani.
sve u svemu, tko ima živce, igra se.
-
kod nas je stanje još gore, nema ni igre, osim povremeno od izdanja do izdanja, najlakše je kupiti ali kako izaći ako zatreba na tržištu s 1,2mil. kn/h
-
DAX raste, Crobex pada....
Tako tipično za ovaj zagrebački berzan....
-
Sutra naslov: Crobex poveo za sobom DAX u minus...
-
danas je svu slavu ukrao IGH..... No, pravo mu budi, pojavio se kao meteor odnikuda.
Čini mi se da je posisao i dosta ostatka tržišta, svi su odjednom zaboravili na OPTE, ATPL i eksploziju brodara te DLKV kojem su na onom portalu već zadali kanal od "50 do 200 kuna".
DRUKEX i HYSTERIX su vrlo visoki na IGH, pojavio se čak i zazivač HANFE, mada mi se čini kao crni labud. Po tim pokazateljima ( ne smijem to postati na tehničku analizu), osobito po Zazivaču Hanfe, uz volatilnio trgovanje to bi trebao ići ap 20%.
Tko nema živce za tako pregrijane indikatore preporučam tektiku "Škarpunič u siću" ( skraćeno ŠUS) tj da love druge dion ice koje padaju, lijep je izbor pa onda kad se IGH umori, čopnu lijepih do desetak posto.
-
-
-
gledajući neke korelacije sa ostalim burzama, glavni problem naše burze je taj što je još uvijek nisu "otkrili" milenijci.
kad bi netko izmislio neki Robinhood, Revoult ili sličnu aplikaciju za ZSE, budite sigurni da bi gledali CROBEX na realnim evaluacijama.
ova generacija je informatički pismena, stoji doma i ovisna je o internetu, ali primijetio sam da nema nijednog balkanskog YouTubera koji priča o financijama (za razliku od USA di imamo poplavu takvih likova).
možda nekome i od naših forumaša padne na pamet neka takva ideja, pa da i mi napokon gledamo CROBEX bar na povijesnom prosjeku od 1850 bodova, a možda i više (kod Amera je to već dovedeno do apsurda).
čudi me kako se ova ekipa sa KEKS Pay-a nije domislila da plaća nekog milenijskog "influencera" da malo melje o burzi, dionicama i sličnome, jer tu leži ogroman potencijal.
ovoj ekipi posjeti bankama ili ovjeravanje brokerskog ugovora kod javnog bilježnika, pa slanje poštom nije napeta priča, al da im to netko spusti na mobitele, to je već druga pjesma.
-
gledajući neke korelacije sa ostalim burzama, glavni problem naše burze je taj što je još uvijek nisu "otkrili" milenijci.
kad bi netko izmislio neki Robinhood, Revoult ili sličnu aplikaciju za ZSE, budite sigurni da bi gledali CROBEX na realnim evaluacijama.
ova generacija je informatički pismena, stoji doma i ovisna je o internetu, ali primijetio sam da nema nijednog balkanskog YouTubera koji priča o financijama (za razliku od USA di imamo poplavu takvih likova).
možda nekome i od naših forumaša padne na pamet neka takva ideja, pa da i mi napokon gledamo CROBEX bar na povijesnom prosjeku od 1850 bodova, a možda i više (kod Amera je to već dovedeno do apsurda).
čudi me kako se ova ekipa sa KEKS Pay-a nije domislila da plaća nekog milenijskog "influencera" da malo melje o burzi, dionicama i sličnome, jer tu leži ogroman potencijal.
ovoj ekipi posjeti bankama ili ovjeravanje brokerskog ugovora kod javnog bilježnika, pa slanje poštom nije napeta priča, al da im to netko spusti na mobitele, to je već druga pjesma.
Ja sam milenijalka
-
Došlo je ponovno vrijeme od građevinara.
Turisti Out, građevinari In
Sve se ponavlja
-
Ja sam milenijalka
odlično, kolegice!
mislim da bi efekt bio još i bolji kad bi se, u ovom scenariju koji sam naveo, radilo o ženskoj osobi.
-
Ovo na Igi.. ovo se zove - Jump across the creek, Back up to the creek
E pa ako želimo preskočiti creek, pare na sunce
Ovako nekoga punimo po nice cijeni. Osim ako ga ne puni gospođa Marus.
Torta će se rezati poslije.
IMHO, tako ja to vidim
-
Ovo na Igi.. ovo se zove - Jump across the creek, Back up to the creek
E pa ako želimo preskočiti creek, pare na sunce
Ovako nekoga punimo po nice cijeni. Osim ako ga ne puni gospođa Marus.
Torta će se rezati poslije.
IMHO, tako ja to vidim
Znači nije pump and jump
-
Nije. Ovo je akumulacija.
Netko i kupuje sve te prodane dionice.
-
Nije. Ovo je akumulacija.
Netko i kupuje sve te prodane dionice.
mene danas krenulo, uvijek kada ovako lagano kupim, poslije padne, možda zato što je petak i corone sve bliže i više, ali ovdje će biti dosta novog posla pa bumo vidjeli
-
Nadam se jedino da gospodja Anna prodaje i da je uskoro out. Onda idemo gore.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun