Atlanska 95 super
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
100 % ATPL
-
Atlanska 95 super
Kolegice je li to znači ATPL 95% portfelja ili....
-
Atpl 100% domaca burza
NMM
COOLco
Pobornik focused investing teorije
-
ATPL 40%, JDPL 43%.
Samo jednom se živi...........
Za sada kolega Laudator najbolji, imal ko da ga potuče.
ATPL 63%, JDPL 48% i ULPL 27% , sve drugo mi je 100%... ili kako moj dobri prijatelj voli reći svojim radnicima kada ga pitaju jel rade u subotu...99% da ne radite, a 100% da radite
-
ATPL 65%
JDPL 20%
RIVP 15%
🙂
-
Atlanska 95 super
Kolegice je li to znači ATPL 95% portfelja ili....
Da.
Napominjem, kad bude padala, ako ne javim jer imam puno posla, da znate, prodala sam dan prije.
-
Trenutno sam sve dionice prodao zbog brodara.
Pa je:
Atpl-50,20
Ulpl-49,80
Nocas zakarta, budim se a ono alpha otisla 16 posto gori, atpl 2 posto..da je vise ovakvih budenja u podne 😫.
-
Hmm, ja kad sam 2016… a onda pred 2-3 godine prebacivao ostale pozicije u brodare gledao sam jesam li blesav toliko se izlagat jednom sektoru jer se to ne radi u racionalnom investiranju, makar bio zabijen… ali jednostavno ne mozes odoliti kad vidis valuacije, kad tad se mora otvoriti samo treba strpljenja i hladna glava. Jeste da su rusi sve prolongirali….
Ono imao sam i druge pozicije koje su super firme, ali potencijal rasta je mali, bas me briga trenutno za par % divke i cesto prebacivanje pozicija, to odradim jednom, dvaput godisnje. Kako sam i pisao ne trebaju mi nista isplacivati divke, rastom vrijednosti i otkljucavanjem imat cu drasticno vise, i to bez poreza jer je vec proslo 2 godine.
Nadam se samo da su ovo u zadnje vrijeme vecinom nasi kupovali da ostane nasim ljudima. Nisam gledao knjige, da se nisu stranci ukljucili pa da ste prodali po ovom kikiriki cijenama njima da poberu vrhnje 😏.
Kad vec naveliko kupuju apartmane i nekretnine, pitanje je kad ce se preselit i na ZSE.
-
Meni je Atpl 55 posto, Ulpl 40 posto, ostatak Luka Ploče.
Ja istina stalno trejdam pa se to mijenja.
Preko zime sam jedno vrijeme bila 100 posto cash.
-
-
Hmm, ja kad sam 2016… a onda pred 2-3 godine prebacivao ostale pozicije u brodare gledao sam jesam li blesav toliko se izlagat jednom sektoru jer se to ne radi u racionalnom investiranju, makar bio zabijen… ali jednostavno ne mozes odoliti kad vidis valuacije, kad tad se mora otvoriti samo treba strpljenja i hladna glava. Jeste da su rusi sve prolongirali….
Kolega ovo vi pišete svaku godinu na početku godine, na kraju godine bude muk, te krene kosa ispadat.
-
Mene i sram reći koji postotak su mi brodari u portfelju 😅🙈
I mene je sram, prva brojka nula pa zarez pa tek onda nešto.😁
izgleda sam ipak najbolji, kod mene sve nule i prije i poslije zareza
-
I mene je sram, prva brojka nula pa zarez pa tek onda nešto.😁
Hahahahaha , ajde bar ste iskreni, sjedi 5
Na brodarima se može puno zaraditi, ali i puuno
više izgubiti ako zakasnite na vlak i kupite prekasno,
jer su jako ciklični i trgovanje je volatilno.
-
Hahahahaha, ajde bar ste iskreni, sjedi 5
Atpl mi se sada čini kupuje malo drugačija skupina ulagača. Ovih 5 eura divke je nekim ljudima bolje nego ulaganje u državne obveznice na 2 godine. Zato trenutno Atpl niti ne trejdam. Nije vrijeme za nas burek majstore.
ULPL je još uvijek rizična investicija i samo za nas koji smo naučeni na adrenalin😅
-
a što bih dobio time da sam neiskren, ni burek
ne isplati se protiv brodarskog sindikata, jači su od Ribiča i Severa zajedno
kada krdo krene, najbolje se izmaknuti,
do prošlog tjedna kada je Cerp možda i po narudžbi najavio prodaju, nije nikoga bilo na vidiku, sada su već svi na brodu s najvećim mogućim postocima, a nitko ne vidi da smo na ovoj cijeni bili i prošle godine u ovo vrijeme, znači, dugoročni cijelu godinu na 0, ali bitno da se hvalospjevi za iskrcavanje objavljuju
-
Nekima dugorocno nije jedna godina
-
do prošlog tjedna kada je Cerp možda i po narudžbi najavio prodaju, nije nikoga bilo na vidiku, sada su već svi na brodu s najvećim mogućim postocima, a nitko ne vidi da smo na ovoj cijeni bili i prošle godine u ovo vrijeme, znači, dugoročni cijelu godinu na 0, ali bitno da se hvalospjevi za iskrcavanje objavljuju
Ja sam zamijetila Ulpl kada sam vidjela da je cijena ista kao i prije godinu dana.
Vani tankeri narasli 300-400x.
-
Znači ovdje se ladno trguje, bolje rečeno kupuje, kao da se zaboravilo da je sutra petak... helooouuu.... petak!
Nekako mi smrdi da će sutra burza u crveno.
-
Ja sam zamijetila Ulpl kada sam vidjela da je cijena ista kao i prije godinu dana.
sve smo isto zamijetili, ali nemamo jednake ulagačke poglede,
Uprava Atpl mi nikada nije ulijevala povjerenje da bih bio ozbiljan dioničar, a o onima iz Ulpl bolje ne bih ništa rekao
-
sve smo isto zamijetili, ali nemamo jednake ulagačke poglede,
Uprava Atpl mi nikada nije ulijevala povjerenje da bih bio ozbiljan dioničar, ao onima iz Ulpl bolje ne bih ništa rekao
Kolega, to sto su vas uhvatili na lijevoj nozi i sto ste zahvaljujući negiranju stvarnosti ostali na tribinama brodara i nekih drugih dionica, ne znaci da su te firme ili njihove uprave loše, već da je vasa procjena bila pogrešna.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner