Danas je Atpl narasla +9.5%, pa bi sada mogla povući u plus i ostatak Zse
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Mogla bi povući AP ali adris i ht ne daju gore burzi
-
Prije 10. Dana se cijenkalo i natezalo danima za par centi a vid sad, odakle te sve pare .. ide u nebo a ja prodao skoro sve u startu i sad tuzno gledam
-
Prije 10 dana se cjenkalo i natezalo danima za par centi, a vid sad, odakle te sve pare .. ide u nebo (...)
Istina. Izgledalo je kao da nema para. Koja razlika!
-
Prije 10 dana se cjenkalo i natezalo danima za par centi, a vid sad, odakle te sve pare .. ide u nebo (...)
Istina. Izgledalo je kao da nema para. Koja razlika!
Možda je veći dio para otišao u obveznice, a manji dio na burzu
-
Bit ce para kad je prilika prava, ima puno spavaca koji prate al ne kupuju, pa vide 15 posto dividenda zabe, atlantska 10 posto, rekordne dobiti mnogih turista, itd itd, pa se vrati na burzu zbog dobrih prilika, podcjenjenosti, unatoc svemu sto je prosao na zb. Nocas gledam Hang Seng 4 posto u plusu, sve normalno, kod nas kad se zareda malo zelenila svi se cude, prodaje se. Iako treba biti dosta oprezan jer ima opasnih situacija, ja odavno vise prilika nisam vidio na zagrebackoj burzi. Ne bude li recesije(sad vise ni ne mislim da ce je biti), bude li inflacija u uzdama a rat ne eskalira, imatelji dionica ce biti nagradeni. Tocit ce se Adzić i Galić kao tocena piva.
-
Prije 10. Dana se cijenkalo i natezalo danima za par centi a vid sad, odakle te sve pare .. ide u nebo a ja prodao skoro sve u startu i sad tuzno gledam
Mislim da će malo na hlađenje, možda se i uspijete vratiti, jer poslije hlađenja ako se bdi održi ode na nove vrhove.
-
Bit ce para kad je prilika prava, ima puno spavaca koji prate al ne kupuju, pa vide 15 posto dividenda zabe, atlantska 10 posto, rekordne dobiti mnogih turista, itd itd, pa se vrati na burzu zbog dobrih prilika, podcjenjenosti, unatoc svemu sto je prosao na zb. Nocas gledam Hang Seng 4 posto u plusu, sve normalno, kod nas kad se zareda malo zelenila svi se cude, prodaje se. Iako treba biti dosta oprezan jer ima opasnih situacija, ja odavno vise prilika nisam vidio na zagrebackoj burzi. Ne bude li recesije(sad vise ni ne mislim da ce je biti), bude li inflacija u uzdama a rat ne eskalira, imatelji dionica ce biti nagradeni. Tocit ce se Adzić i Galić kao tocena piva.
Da neće biti recesije možeš zaboraviti. Kamo sreće da se se inflacija smiri.
-
Ovo od NG je samo i isključivo korekcija marketa(na gore) na ime prošlogodišnje inflacije, a gdje je još da se nadoknade gubici marketa iz druge polovine 2022.
Koliko sam upratio( možda sam u krivu) nijedan turist nije napravio revalorizaciju svojih nekretnina(na ime inflacije), a gdje je još porast vrijednosti uslijed višegodišnjih ulaganja u te iste nekretnine.
-
Meni nije jasno od svih silnih postova koje sam pročitao kako je moguće da bilo tko ko se aktivno uključio u aktivnije trgovanje na ZSE nema barem dio portfelja u brodarima, bilo ATPL, JDPL ili UP. Svi koji trguju s tim vrijednosnicama znaju kakva je osnovna cikličnost kretanja ovih dionica i da imam diverzifikaciju ne znam kakvu, na kraju kineske nove godine imao bi barem neku od ovih dionica..... Ne želim nikog uvrijedit ali ako danas nemate dionica brodara onda se stvarno na ovom našem malom bazenu ulaganja nemojte smatrate relevantnim da drugim pametujete......
-
-
Posramili ste me sad. Mislim da neko vrijeme neću pisati.
-
Meni nije jasno od svih silnih postova koje sam pročitao kako je moguće da bilo tko ko se aktivno uključio u aktivnije trgovanje na ZSE nema barem dio portfelja u brodarima, bilo ATPL, JDPL ili UP. Svi koji trguju s tim vrijednosnicama znaju kakva je osnovna cikličnost kretanja ovih dionica i da imam diverzifikaciju ne znam kakvu, na kraju kineske nove godine imao bi barem neku od ovih dionica..... Ne želim nikog uvrijedit ali ako danas nemate dionica brodara onda se stvarno na ovom našem malom bazenu ulaganja nemojte smatrate relevantnim da drugim pametujete......
Slažem se.
Trenutno, atpl 30 % Jdpl 10% Ulpl 10 %
-
Slažem se.
A vidi ovog kronera
ATPL 60°%, JDPL 18%, ULPL 8%
-
Ja imam samo brodare, ATPL 60%, JDPL 25%, ULPL 15%, krenuo s kupnjom u ljeto 2021.
-
Dobro, nisam jedini sa većinom brodara posađenim u portfelju za sljedeće razdoblje, dok to ne počne donosit plodove za branje
-
Slažem se.
A vidi ovog kronera
ATPL 40%, JDPL 43%.
Samo jednom se živi...........
-
Mene i sram reći koji postotak su mi brodari u portfelju 😅🙈
-
Samo hrabro! Da čujemo!?
-
I mene je sram, prva brojka nula pa zarez pa tek onda nešto.😁
-
A vidi ovog kronera
ATPL 40%, JDPL 43%.
Samo jednom se živi...........
Za sada kolega Laudator najbolji, imal ko da ga potuče.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun