Kako su mogli ukrasiti?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Prema prvim preliminarnim procjenama izgleda da su mi ukrali oko 0,9% portfelja
Zbrojio sam sve uplate, sve realizirane kapitalne dobitke+ nerealiziranu dobit i portfelj mi je manji za oko 0.9%, nego prikazuje gledalica na aplikaciji. Imam sve potvrde o uplatama i sve potvrde o kapitalnim dobicima.
Srećom da dobro pamtim brojeve i već par dana mi je nešto sumnjivo i nekako mi je kunski portfelj izgledao manji, nego bi trebao biti ,kad sve zbrojim imao sam što vidit....nemam riječi
???
pa trebali bi pogledati broj dionica a ne koliko je to kuna/eura jer se vrijednost portfelja mijenja svakom prodajom(ne vasom)
-
ja sam živio za dan kad će izaći modra lasta. da li se neko sjeća smib-a?
A ja za Male Novine sa nastavcima stripa o Tarzanu. Kada je to bilo auuuu.
-
Pa SMIB i danas postoji. Osnovnoškolci se i danas mogu, ako žele, pretplatiti na SMIB (smilje i bosilje).
-
Kako su mogli ukrasiti?
Ipak nisu, totalno su im krive postavke za nerealiziranu dobit, odnosno kupovne cijene dionica u gledalici su navedene krivo. kada sam izračunao dobit uz pomoć potvrda kupovnih naloga cijena se poklopila sa onom na gledalici...Dakle, iznos ukupnog portfelja je točan, kao i trenutna tržišna vrijednost pojedinih dionica, ali je nabavna vrijednost krivo prikazana.
Prema prvim preliminarnim procjenama izgleda da su mi ukrali oko 0,9% portfelja
Zbrojio sam sve uplate, sve realizirane kapitalne dobitke+ nerealiziranu dobit i portfelj mi je manji za oko 0.9%, nego prikazuje gledalica na aplikaciji. Imam sve potvrde o uplatama i sve potvrde o kapitalnim dobicima.
Srećom da dobro pamtim brojeve i već par dana mi je nešto sumnjivo i nekako mi je kunski portfelj izgledao manji, nego bi trebao biti ,kad sve zbrojim imao sam što vidit....nemam riječi
???
pa trebali bi pogledati broj dionica a ne koliko je to kuna/eura jer se vrijednost portfelja mijenja svakom prodajom(ne vasom)
Sve je u redu. Nabavna vrijednost pojedinih dionica je krivo navedena, pa me to odvelo prema krivom izračunu...to im u ponediljak prijavim da poprave...
-
Kolege, kaže onaj Filipović tržište ne funkcionira pa vlada donosi uredbe, pa se tuže klijenti banaka za promjenjive kamatne stope u Švicarcima, pa firme puno zarađuju pa ajmo porez na ekstra profit, pa netko diže cijene pa će dobiti novi porez za neposlušne pa onda ja odlučio da bi trebalo osnovat udrugu ulagatelja u 3.mirovinski stup kojeg reklamiram i potiče država jer evo ja pokraden ovo je moja izvedba u AZ Profitu od 2016. Uplatio 35000 kn poticaji 4500 kn a stanje na računu 39112 molim Plenkovića da mi sanira štetu i da pod hitno račun uskladi sa inflacijskim očekivanjima ili slijedi tužba, ovo je primjer kako smo upali u spiralu socijalističkog zla i ne vidi se kraj ovog sukoba naše države sa tržištem, zašto bi ja imao manja prava od onih koji se zadužuju po tko zna kakvim uvjetima, i onima kojih država daruje helikopter s kim novcem
-
Baš razmisljam da sebi i radnicima počnem uplaćivati 3 stup kako bi smanjio dobit, no izgleda je bolje to sve svest na potrošnju i to izvan granica.
-
crobi izgleda konačno ima i podršku kešoljubaca
-
proljeće je uranilo, sve se zeleni
jesu li nasi fondovi ili stranci?
-
LOL
Slika sve govori.
Nikakvi prometi.
Još se nije ekipa postavila na ask u € kako treba.
-
-
[…]
Odmah na početku rastućeg trenda? Ovo danas kupuje fondovska industrija, jer svi Blue Chip-ovi rastuRobbieJanuary 9, 2023 at 11:01 AM Sve raste kolege, gdje god ubodete ne možete falit.
-
WTF! Crobex je u plusu 2 posto😯. Tko je umro? 🤣🤣🤣🤣🤣
-
Gadna inflacija danas! Ako ovako nastavi tko zna tko ce si vise od nas uopce moci priustiti dionice.
-
Da, neobično. Usput, malo sam se pogubio s eurima, teško mi je orijentirati se.
-
Da, neobično. Usput, malo sam se pogubio s eurima, teško mi je orijentirati se.
izgleda dosta njih se pogubilo ... neka, neka
-
. . .
-
Gadna inflacija danas! Ako ovako nastavi tko zna tko ce si vise od nas uopce moci priustiti dionice.
ma uvijek ima ljudi koji imaju keš, čak su i ovdje to objavljivali, nema za njih problema
. . .
siguran sam da će dosljedno odbiti barem prvu plaću u €urima
-
Molim Vladu da vrati cijene dionica od prije Nove Godine, vjerni glasač
-
Friski kapital, mozda europski? Ako sutra bude tisina to je to..
-
Izgleda da je rafalna paljba i rast Crobexa završio jučer. Vratili se ljudi s praznika, malo entuzijazma se potrošilo u jednom danu, i sad opet po starome.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin