Lagano nizbrdo …
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ajde da vidimo dali će biti ovih dana šta ranijeg poklona od naših brodara za Božić
-
Pa zašto ima toliko prodavača na Viro , ako će dionica i dalje rast ?? Ehh hmm.
-
Mora da je petak došao ranije
-
koju vi stranu gledate, prodajni nalozi se miču, kako se bliži 10h
ovo je samo usklađivanja s cijenom šećera 7,99 (10kg/dionici)
ipak moram priznati, da mi je malo žao što nije barem četvrtak, ako već nije petak
-
Ne pratim to pedantno kao vi kolega, oko 9.30 je tako izgledalo, pazim na vid. Oči su ipak neprocjenjive.
-
DAX već 21% iznad kriznog minimuma, a samo 12% ispod povijesnog maksimuma. Sve manje negativnih trzaja na globalnom tk, osim na zse gdje su intervencije vlade i novi ekstraharač učinili svoje.
-
DAX već 21% iznad kriznog minimuma, a samo 12% ispod povijesnog maksimuma. Sve manje negativnih trzaja na globalnom tk, osim na zse gdje su intervencije vlade i novi ekstraharač učinili svoje.
osim toga, radimo na "slobodnom" tržištu, koje kontrolira Ante "Pečat" pa se moraš na svakome ćošku paziti da te ne okradu, a kriminalaca i prevaranata nam ne nedostaje
suspendirano trgovanje po prvi puta dok traje ročište o PSN, znači da je netko izgleda podmazao perje debloj guski
-
Da li je tko na ovoj konferenciji ZSE i LJSE?
Investicijski dani Zagrebačke i Ljubljanske burze - CEE Investment Opportunities, Winter Edition
-
možda gosti iz Makedonije, prodaju papriku za ajvar ZaneSEnjacima
-
-
možda gosti iz Makedonije, prodaju papriku za ajvar ZaneSEnjacima
prije ima tome par ljeta, kolega moj pravio ajvar
imao novi iPhone, inače bio lud za svim od Apple proizvoda
pa je i svom uratku nadjenuo ime iVar
bijela slova, crna etiketa, premium
doduše, ne znam jel su paprike bile makedonske
-
očito nije, svi su na LKRI, VIRO, itd., a TPNG je nominirana za dionicu godinu
dobro je, barem se napokon nešto ovdi i događa.
"sindikati" su počeli "paliti motore", čekamo iduću priliku, ne sumnjam da će ih biti
-
nekako sumnjam u kraj negativnih trzaja jel svaki put ove godine kad je vix bio na ovim razinama krenio je mumbo jumbo......a nije on jedini eventualni pokazatelj mumbo jubo situacije.......ali, marketi možda imaju plan postati još precjenjeniji tako da je sve moguće.......oćekuje se božićni reli da se popeglaju minusi al je trenutno tipujem na Grincha jel koeficijent je velik i pruža puno veće mogućnosti zarade.......a na našem marketu, fondovi, kako ih je volja mogu sa šakom dukata usmjerit index po želji i držati ga tamo koliko ih volja.......
-
Market ne ide pravorctno ni gore ni dole, tako da je najsigurnije reci da ce "fluctuating"... Ali svi negativci previdjaju da bear market u prosjeku traje 270 dana a ovaj je vec preko 300 a ne vjerujem da ce do kraja godine s&p izbrisati 17%minusa tako da ce biti preko 350 dana.
-
nekako sumnjam u kraj negativnih trzaja jel svaki put ove godine kad je vix bio na ovim razinama krenio je mumbo jumbo......a nije on jedini eventualni pokazatelj mumbo jubo situacije.......ali, marketi možda imaju plan postati još precjenjeniji tako da je sve moguće.......oćekuje se božićni reli da se popeglaju minusi al je trenutno tipujem na Grincha jel koeficijent je velik i pruža puno veće mogućnosti zarade.......a na našem marketu, fondovi, kako ih je volja mogu sa šakom dukata usmjerit index po želji i držati ga tamo koliko ih volja.......
evo kolega da malo prisnažimo teoriju velikog praska, došao sam i ja do neke gotovine i valjalo bi da oluja svih oluja sve odnese osim mene i Marka, a vi se spašavajte sami
-
očito nije, svi su na LKRI, VIRO, itd., a TPNG je nominirana za dionicu godinu
dobro je, barem se napokon nešto ovdi i događa.
"sindikati" su počeli "paliti motore", čekamo iduću priliku, ne sumnjam da će ih biti
Onda bi i fondovi morali biti nagradjeni za najbolju zaradu na dionici godine
-
Crnjaci i dežurni katastrofičari će opet kmečati po svom...
US economic growth tops estimates, GDP up 2.9% in Q3The United States economy grew at a faster-than-expected annual rate of 2.9% in the third quarter of 2022, according to the second estimate published by the…www.teletrader.com -
Crnjaci i dežurni katastrofičari će opet kmečati po svom...
to je info koju svaki optimista koji drži do sebe treba znati već odavno.......isto tako treba znati da se rast očekuje i u q4........i ono najbitnije prije žlićice vegete ja da i market to već zna odavno prije klase optimist.....
-
Je se meni ovo čini ili je ova naša Burza zadnje vrijeme okrenula trend u lagani rast??? A i počelo su kupovati po asku.
-
Je se meni ovo čini ili je ova naša Burza zadnje vrijeme okrenula trend u lagani rast??? A i počelo su kupovati po asku.
eno se i njima u Amerikama pomiješale boje, izgleda braća Dalton udaraju po asku
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin