1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • 1
  • 638
  • 639
  • 640
  • 840
  • D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • November 25, 2022 at 9:12 PM
    • #12,761
    Quote from Hrx84
    Quote from Yieldchaser

Danas, na Black Friday, Croby odlučio rasti.

Ali nama je ionako uvijek sve na popustu na ZSE pa je svaki drugi dan "Crni petak".

A jaka ti popusta. Pa praktično na prste možeš nabrojati bluechipove s div yieldom većim od 5%. A rizici skoro na razini trećeg svijeta. Zadnji popust je bio dan iza potresa u Zagrebu. A prije toga tamo davne 2012-14. Nekad si imao Zapi s 20% dividende ili Ero s p/e 3, to su bili popusti. Samo sam tada bio klinac

Imas i danas firme sa P/E 1 i EPS na razini cijene dionice, cak i vise 🫣

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,009
    • November 26, 2022 at 12:27 AM
    • #12,762
    Quote from hugh
    Quote from Junius

Dajte kolega, i 1,i 2, i 3Q JE bio budućnost dok se mantralo o recesiji. Ovo je klasični self-fulfilling prophecy. Pogledaje malo ekonomski rast po svijetu za 3Q, sve lijepo i fino raste i to jako.

Recimo jedna Poljska ima jake stope rasta BDP iako su trebali padati, prvenstveno jer je veliki priljev izbjeglica pozitivno djelovao na ekonomiju Poljske(maloprodaja eksplodirala), te još nekih zemljama uz Ukrajinu, pa je maloprodaja u tim zemljama eksplodirala.

odlično......ako smatrate da će se visoke stope rasta ostvariti i nagodinu pravo je vrijeme za all in a možda i zaduživanje do maximuma kako bi u što većoj mjeri iskoristili taj potencijal........sretno.....

i što kaže taj lijepi i fini ekonomski rast u svijetu po pitanju valuacija dionica?.....prvenstveno u USA koja je glavni igrać?.......jel su fer vrednovane, previše ili premalo?.......hoće li E ići dole a P gore ili će P dole zajedno sa E?.......postoji li kakav rizik likvidnosti o ćemu još ni govora nema?.......

inaće Vas uopće ne razumijem po pitanju što lijep i fini rast znaći......nismo na izboru ljepote i finoće........na burzi smo.......

zaboravio sam reći ono bitno oko USA ekonomije a to je da su u njoj trenutno vidi tek onih prvih 25 BPS (znaći onaj nebitan, mali dio) a one 50-etice (2 valjda) i 75-ice (3 valjda) tek trebaju doći na svjetlo dana......pa još jedna 50-etica sredinom 12 mj i još jedna ili dvije 25- ice početkom sljedeće godine ako već do tada ne pukne.......a kad sve to bude vidljivo u ekomomiji jako me zanima što će se dogoditi i hoće li Fed imati alata i želje spašavati market ili će im on bit zadnja rupa na svirali........do tad sport i glazba a onda kreće za ozbiljno makar je tad već game over i nose se gaće na štapu i kreće nova igra.......pa veliki roll over dugova am. korporacija u 2023.......do sad su kamate bile niske ali tako više ne ide i dug se neće financirati ni približno dosadašnjim niskim kamatama na koje su navikli.......neće biti dosadno na razvijenim marketima, a mi ćemo pratiti glavni trend u nelikvidnosti i mantrati o tome kako smo ušli u šengen i uveli euro ali, kako to, ne pomaže......isto kao što se početkom ove godine mantralo o velikim depozitima koji samo ćekaju da uđu na market.......how yes no......uglavnom crobi je jeftin u odnosu na USA jel je afrika sa strujom ali skup u odnosu odnosu na sebe i market na kojem se nalazi......i u tome je cijeli point.......tako će i ostati........barem dok mi ne postanemo amerika a oni hrvatska a svak za sebe nek procijeni kad će se to dogoditi.......a do tad ćemo se zajedno ćuditi zašto je to tako a odgovor je gore.......džaba nam jeftinog kad to nitko neće.......svijet voli skupe fensi šmensi stvari.........samo exkluziva........ništa šrot.......

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • November 26, 2022 at 8:24 AM
    • #12,763

Powell je, ako pazljivo poslusate, rekao da je opcija da prenapregnu kta (i da nesto krcne) OK. I da ce tada "popravljati" stvari tj upaliti printer. Prije trganja nemaju razloga stati hawkish politikom.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 26, 2022 at 9:39 AM
    • #12,764
    Quote from hugh
    Quote from hugh

odlično......ako smatrate da će se visoke stope rasta ostvariti i nagodinu pravo je vrijeme za all in a možda i zaduživanje do maximuma kako bi u što većoj mjeri iskoristili taj potencijal........sretno.....

i što kaže taj lijepi i fini ekonomski rast u svijetu po pitanju valuacija dionica?.....prvenstveno u USA koja je glavni igrać?.......jel su fer vrednovane, previše ili premalo?.......hoće li E ići dole a P gore ili će P dole zajedno sa E?.......postoji li kakav rizik likvidnosti o ćemu još ni govora nema?.......

inaće Vas uopće ne razumijem po pitanju što lijep i fini rast znaći......nismo na izboru ljepote i finoće........na burzi smo.......

zaboravio sam reći ono bitno oko USA ekonomije a to je da su u njoj trenutno vidi tek onih prvih 25 BPS (znaći onaj nebitan, mali dio) a one 50-etice (2 valjda) i 75-ice (3 valjda) tek trebaju doći na svjetlo dana......pa još jedna 50-etica sredinom 12 mj i još jedna ili dvije 25- ice početkom sljedeće godine ako već do tada ne pukne.......a kad sve to bude vidljivo u ekomomiji jako me zanima što će se dogoditi i hoće li Fed imati alata i želje spašavati market ili će im on bit zadnja rupa na svirali........do tad sport i glazba a onda kreće za ozbiljno makar je tad već game over i nose se gaće na štapu i kreće nova igra.......pa veliki roll over dugova am. korporacija u 2023.......do sad su kamate bile niske ali tako više ne ide i dug se neće financirati ni približno dosadašnjim niskim kamatama na koje su navikli.......neće biti dosadno na razvijenim marketima, a mi ćemo pratiti glavni trend u nelikvidnosti i mantrati o tome kako smo ušli u šengen i uveli euro ali, kako to, ne pomaže......isto kao što se početkom ove godine mantralo o velikim depozitima koji samo ćekaju da uđu na market.......how yes no......uglavnom crobi je jeftin u odnosu na USA jel je afrika sa strujom ali skup u odnosu odnosu na sebe i market na kojem se nalazi......i u tome je cijeli point.......tako će i ostati........barem dok mi ne postanemo amerika a oni hrvatska a svak za sebe nek procijeni kad će se to dogoditi.......a do tad ćemo se zajedno ćuditi zašto je to tako a odgovor je gore.......džaba nam jeftinog kad to nitko neće.......svijet voli skupe fensi šmensi stvari.........samo exkluziva........ništa šrot.......

pustimo mi USA market (btw., nije ga spasio FED nego Trump i Biden sa svojim stimmy čekovima, pa ekipa zatvorena u kuće nije imala šta pametnije radit, al nema veze, nek svatko vjeruje u što hoće).

mi imamo EU market di ECB printa još jače nego FED, pa nije baš da EuroStoxx "razdiru" vrhove, a ni ljudi nisu presretni s ekonomijom, unatoč prepucanom BDP-u, jer je sav "printer" otišao u nekretnine.

i, u konačnici, imamo dobri stari ZSE indikator di je TPNG skoro na all time high i još čekamo VIRO spike :S

e sad:

1. kolike su vjerojatnosti da će ECB ili vlade, u inflaciji, "printati" Euro i reći ljudima da ulažu u dionice? (mislim da svi znamo odgovor na ovo pitanje :S)

2. kolike su vjerojatnosti da će podijeljeni kongres, u inflaciji, ponovno izglasati "lovu na ruke", a idu pripreme za predsjeničke izbore (mislim da svi znamo odgovor i na ovo pitanje :S)

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • November 26, 2022 at 9:53 AM
    • #12,765

gledao sam nekog ekonomistu koji pominje Taylorovu formulu koja se je primjenjivala za izračune do pred kraj prošlog stoljeća dok je još bog po zemlji hodao. po toj formuli fed-ova kta. u ovim uvjetima ne bi smjela biti manja od 9%. svjedoci smo ogromnih cirkusa kad se ganja nekih 0,50-0,75%. inače centralne banke su povećale kupovinu zlata na razine neviđene u zadnjih 55 godina. mi smo praktički već u novom više valutnom monetarnom sustavu samo što to još nije objavljeno. konture toga se već naziru, a kakve će to imati reperkusije na one koji na to nikako ne mogu utjecati bumo vidli vrlo brzo.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 26, 2022 at 10:35 AM
    • #12,766
    Quote from verdi

gledao sam nekog ekonomistu koji pominje Taylorovu formulu koja se je primjenjivala za izračune do pred kraj prošlog stoljeća dok je još bog po zemlji hodao. po toj formuli fed-ova kta. u ovim uvjetima ne bi smjela biti manja od 9%. svjedoci smo ogromnih cirkusa kad se ganja nekih 0,50-0,75%. inače centralne banke su povećale kupovinu zlata na razine neviđene u zadnjih 55 godina. mi smo praktički već u novom više valutnom monetarnom sustavu samo što to još nije objavljeno. konture toga se već naziru, a kakve će to imati reperkusije na one koji na to nikako ne mogu utjecati bumo vidli vrlo brzo.

ma inflacija u USA je pala zbog jačanja dollara, šta je i logično, obzirom da se radi o uvozničkoj ekonomiji.

sad kad se dollar "povukao", očekujem da ćemo opet imati "spike" u inflaciji.

samim time, rekao bih da gotovo nema nikakvih šansi oko FED "pivota", osim što je izgledno da će "hike-ovi" nakon prosinca ići po 0,25%, tj. FED će postati "neutralan" (na drugoj temi sam to čak negdje i računao), ali taj dio je jedino bitan ne radi burze, već zato šta će potrožiti uvjeti kreditiranja, a onda će vjerojatno doći do poplave "Chapter 11", a to će već za burzu biti bitno.

što je commodities-a tiče, Kina i Indija već kupuju rusku naftu po 52$/barrel, a to se već prelijeva i na ostale cijene, jer trenutno na naftnim futuresima imamo opet contango (ili prevedeno na ZSE jezik, TPNG i VIRO indikator :S)

e sad, što se pak događa sa zlatom, to ni meni nije jasno, osim šta je očito da svi to "tegle ća" iz Londona, ali rekao bih da se radi o manjku dollarske likvidnosti (btw., zato je i crypto krahirao), ali daleko smo mi od novog monetarnog sustava sve dok se Indija, Kina i Rusija ne dogovore oko neke zajedničke valute u koju svi imaju povjerenje (ovo ti meni rublju, ja tebi yuan ili rupi ili whaterver, to su budalaštine, jer jedni drugima ne daju pristup na tržište, tako da...).

jedino di je tržišni konsenzus je da je USA prezadužena (a Kina, Japan i EU nisu :S) i da dollar ide u "nulu", a svi znamo šta se dogodi kad se svi nagnu na jednu stanu "broda" 8)

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • November 26, 2022 at 10:55 AM
    • #12,767

trgovina van petrodolarskog sistema ide već odavno kroz barter. npr. s. arabija kina ja tebi naftu ti meni u protuvrijednosti pola hidrocentrale i td. ruski ugalj u indiju pola za juane pola za pitaj boga šta. što se tiče nafte friški podatak sa nadležnog mjesta iz s. arabije. u 9. mj. je prvi put na tržištu bilo 101 m. barela što je više nego prije korone. tanker nemoš naći ni za lijek, a o lng tankerima nemoj ni misliti. svi su puni i svi nešto čekaju.

Manu
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,342
    • November 26, 2022 at 11:03 AM
    • #12,768

“Based on the historical relationship between annual changes in excess supply and the Global Aggregate bond index yield, a $1 trillion improvement in the demand/supply balance would imply downward pressure on Global Aggregate yields of around 40 basis points,” the Wall Street bank said.

J.P.Morgan sees global bond yields dipping in 2023 | Hellenic Shipping News Worldwide

This year was one of the worst for bonds in history. While short-dated U.S. Treasury losses were limited to less than 10%, the 23% drop in annual returns of the 10-year U.S. Treasuries through last month was – according to Bank of America (NYSE:BAC) – the worst since the turbulent infancy of 1788.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 26, 2022 at 11:48 AM
    • #12,769
    Quote from verdi

trgovina van petrodolarskog sistema ide već odavno kroz barter. npr. s. arabija kina ja tebi naftu ti meni u protuvrijednosti pola hidrocentrale i td. ruski ugalj u indiju pola za juane pola za pitaj boga šta. što se tiče nafte friški podatak sa nadležnog mjesta iz s. arabije. u 9. mj. je prvi put na tržištu bilo 101 m. barela što je više nego prije korone. tanker nemoš naći ni za lijek, a o lng tankerima nemoj ni misliti. svi su puni i svi nešto čekaju.

ovdi je bitno i kako će na sve utjecati i ukidanje LIBOR-a.

to će sigurno dovesti do mrvljenja svjetskog monetarnog sustava i najvjerojatnije, delistiranja kineskih ADR-ova, pogotovo u slučaju kraha US marketa, jer kinezi ni ovako nemaju valutni swap sa USA i brane pristup svome tržištu kapitala.

upravo tu će stupit na scenu kineski investitori prema EU, jer im mi ne branimo pristup našem tržištu kapitala, a imamo i valutni swap sa USA.

u takvim okolnostima, dollar će sigurno nastaviti rasti, jer USA smanjuje svoj vanjski dug, a ovi ostali će se prebijati preko Eura.

i tu sad dolazimo do pitanja svih pitanja, hoće li im EU dopustiti i direktnu kupnju nekretnina (vjerojatno neće) ili će se to ostvarivati preko preuzimanja ili ulaganja u firme, pogotovo onih koje su izlistane na burzi, a koje im mogu služiti kao "protočni bojler" da dođu do dollara.

nekako mi sve miriše na takav scenarij, nakon što kinezi naprave domaće "čišćenje" nekretninskog balona i gurnu investitore prema dionicama.

a naravno, tu im u igru opet dolaze i neke naše firme, obzirom na našu geostratešku lokaciju i njihove interese u Srbiji i BiH, tako da, u konačnici, to i za našu burzu može biti dobro, a nikome neće smetati šta će nam drugovi iz KP Kine sjediti u nadzornim odborima, jer većina Europljana ionako zaziva povratak komunizma :S

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • November 26, 2022 at 12:28 PM
    • #12,770

Vidim i dalje se mlati prazna slama kako dolar propada, Amerika kuburi i slicne mudrolije. Ne znam zasto onda kad Fed ima presicu cijeli svijet zadrzi dah. Zasto Kinezi ne pomazu Rusiji s opremom. Kako to, kako to?

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • November 26, 2022 at 12:43 PM
    • #12,771

vidim da imaš problema sa razumijevanjem pročitanog. mi smo razgovarali o rastu dolara i jačanju američke ekonomije. kad nemaš šta pametno napisati što je kod tebe u većini slučajeva i šutnja je dobra.

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • November 26, 2022 at 12:54 PM
    • #12,772

Bolje ti je da se upristojis.

Za pocetak, pogodio sam u sridu s poantom, a drugo, nisam isao ad hominem, za razliku od tebe.

A sama cinjenica da si se prepoznao u mom komentaru sama za sebe dokazuje da sam pogodio tko tu sto.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• Shogun
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    983
    • November 26, 2022 at 1:40 PM
    • #12,773

Kolega st-brajo ono cisto iskreno.

Koliko vam je ta kataklizma spika donijela ovu godinu?? ROI?? Jer kod vas je sve nesto samo sto nije ali hoce sigurno, vec mjesecima. Razumio bih da gledate usicarit par postotaka na ulazu, ali kod vas mi se cini da vas je sama vasa spika uplasila te cekate kraj svijeta i nista ne ulazete....

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 26, 2022 at 1:47 PM
    • #12,774
    Quote from Shogun

Kolega st-brajo ono cisto iskreno.

Koliko vam je ta kataklizma spika donijela ovu godinu?? ROI?? Jer kod vas je sve nesto samo sto nije ali hoce sigurno, vec mjesecima. Razumio bih da gledate usicarit par postotaka na ulazu, ali kod vas mi se cini da vas je sama vasa spika uplasila te cekate kraj svijeta i nista ne ulazete....

uzeo dollar po 6,32, još lani kao risk free strategiju, pa sad računajte :/

• Shogun
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    983
    • November 26, 2022 at 2:00 PM
    • #12,775

Ovisi koliko dolara. Ako je 200 000 ok ako je 50 onda zvake

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • November 26, 2022 at 3:50 PM
    • #12,776

Zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palaca .

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,009
    • November 26, 2022 at 11:11 PM
    • #12,777

vlade pomažu, pri tome se zadužuju,.......

Energetska kriza povećala javni dug Velike Britanije na gotovo 100% BDP-a
    LONDON - Velika Britanija počela se jako zaduživati zbog poskupljenja energije i rastuće inflacije.
    seebiz.eu
    Njemački ministar priznao da su sve rezerve gotovo na nuli: ‘Nemamo izbora nego hrabro krenuti naprijed’
    www.poslovni.hr

švabe se sve više okreću prema USA ali tamo izgleda ne mogu nadoknaditi manjak izvoza prema zemljama izvan EU........velik postotni rast izvoza u USA ne može nadoknaditi bitno manji postotak pada izvoza u Rusiju i Kinu......a Kina je vjerovatno glavni problem zbog ne odustajanja od svojih mjera......no i Rusi su im donedacno bili dobri frendovi......

Pad njemačkog izvoza u Kinu i Rusiju
    BERLIN - Njemački izvoz u Rusiju i Kinu osjetno je smanjen u listopadu, pokazali su u utorak preliminarni podaci statističkog ureda.
    seebiz.eu

plaće realno all around the world padaju zbog inflacije a to će se osjetit na consumers spending brutalno u nekom trenutku.......osjeti se već i sada jel potrošnja s obzirom na inflaciju ne raste nego pada a kad bude padala i u prikazanim podacima i zadnjem tuti će bit sve jasno al tad je kasno........

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 27, 2022 at 1:09 AM
    • #12,778
    Quote from hugh

vlade pomažu, pri tome se zadužuju,.......

https://seebiz.eu/ekonomija/ener…0-bdp-a/284818/

Citiram iz linka koji si stavio: Javni dug zemlje tako je prošli mjesec narastao na gotovo 2,460 milijardi eura, odn na 97,5 posto bruto domaćeg proizvoda (BDP).

Strašno je dug narastao sa prošlogodišnjih 97,4% na prošlomjesečni 97,5%....klasičan klikbejt naslov. Dok ćemo za nenormalno zaduživanje i dijeljene love bez ikakvih kriterija za corona lockdown-a se samo praviti da nije postojalo.^^

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 27, 2022 at 8:22 AM
    • #12,779
    Quote from Junius

Citiram iz linka koji si stavio: Javni dug zemlje tako je prošli mjesec narastao na gotovo 2,460 milijardi eura, odn na 97,5 posto bruto domaćeg proizvoda (BDP).

Strašno je dug narastao sa prošlogodišnjih 97,4% na prošlomjesečni 97,5%....klasičan klikbejt naslov. Dok ćemo za nenormalno zaduživanje i dijeljene love bez ikakvih kriterija za corona lockdown-a se samo praviti da nije postojalo.^^

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

pa i nije clickbait.

recimo, nama i USA, koje smo uvozničke ekonomije, inflacija je fino skinila udio javnog duga u BDP-u.

vidite da se nekad i nije tako loše riješit industrije.

em zagađuje, em troši puno energenata, em ih uvijek treba spašavat.

mi smo to odmah riješili nakon rata pretvorbom i privatizacijom.

jbt., ispada da je Franjo stvarno bio vizionar, prvi carbon friendly državnik :S

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 27, 2022 at 3:10 PM
    • #12,780
    Quote from st-brajo
    Quote from Junius

pa i nije clickbait.

recimo, nama i USA, koje smo uvozničke ekonomije, inflacija je fino skinila udio javnog duga u BDP-u.

vidite da se nekad i nije tako loše riješit industrije.

em zagađuje, em troši puno energenata, em ih uvijek treba spašavat.

mi smo to odmah riješili nakon rata pretvorbom i privatizacijom.

jbt., ispada da je Franjo stvarno bio vizionar, prvi carbon friendly državnik :S

Display More

Pa inflacija je svima dobro došla, javni i privatni sektor i građanstvo su uglavnom zaduženi do grla...Plaće su porasle 7-8%, penzije cca 8-9%, tako da su sada svima rate kredita manje. Državni BDP je porastao nominalno za cca 15-16% tako da je i državi udio duga u BDP manji. A da ne govorim kako firmama ova situacija odgovara, kamate na dug su im 2-4% ,a inflacija 15% :)

Svima odgovara inflacija, osim nama koji imamo fin. kapitala u kešu, meni je ove godine inflacija otopila jedan dobar SUV od 250k kuna, a gubitak na TK od ATH ove godine jedan novi, recimo Clio. Tješim se da sam još nominalno u plusu što se tiče kapitalnih dobitaka za ovu godinu :D :D

Recimo indexi turske burze barem prati njihovu inflaciju. Ova naša živi u nekom svome svijetu bajki, opleli smo cca 20-25% od ath ove godine, plus inflacija je pojela 20%, znači relano po dionici izgubljeno 40%. Ali bitno je da neki još čekaju cijene na niže, jer tako kažu stručnjaci... :D :D :D

Edited once, last by Junius (November 27, 2022 at 3:25 PM).

• 1
    • 638
    • 639
    • 640
    • 840

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. MDKA (Medika d.d.) 823

• harpun
      • February 14, 2020 at 2:16 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 9, 2025 at 9:18 PM
    2. Odgovora
      823
      Pregleda
      301k
      823
    3. Skribi

May 9, 2025 at 9:18 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 9, 2025 at 7:22 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      822k
      1.9k
    3. All

May 9, 2025 at 7:22 PM
    1. ARNT (Arena Hospitality Group d.d.) 455

• harpun
      • February 14, 2020 at 9:30 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 9, 2025 at 8:20 AM
    2. Odgovora
      455
      Pregleda
      182k
      455
    3. Sheki

May 9, 2025 at 8:20 AM
    1. JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.) 278

• Cicija
      • February 26, 2020 at 8:56 PM
      • Dionice
      • Cicija
      • May 9, 2025 at 8:04 AM
    2. Odgovora
      278
      Pregleda
      106k
      278
    3. darac11

May 9, 2025 at 8:04 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 8, 2025 at 3:16 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.8M
      10k
    3. accountant

May 8, 2025 at 3:16 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• MDKA (Medika d.d.)

Skribi May 9, 2025 at 9:18 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 9, 2025 at 7:22 PM
  • ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

Sheki May 9, 2025 at 8:20 AM
  • JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

darac11 May 9, 2025 at 8:04 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 8, 2025 at 3:16 PM
  • BCIN (BC Institut d.d.)

KitoLovac May 8, 2025 at 2:39 PM
  • Što smo danas tržili

dionicar May 8, 2025 at 12:33 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

All May 7, 2025 at 8:13 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

goranlagea May 7, 2025 at 10:52 AM
  • SNBA (Slatinska Banka d.d.)

jurexx May 6, 2025 at 9:22 PM

Popularne Teme