"Žuta srijeda" preselila na burzu jer shopping centri ne rade, sve na rasprodaji.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ma ide to sad gore, bid je puno jači od aska a vidim da i europa teži ka plusu. Ovakva volatilnost u narednom periodu bi mogla biti svakodnevna pojava...
-
... hrana i piće imaju prođu? zanemari
-
Tko po vama neće biti načet?
MDKA, TSHC, HT, CKML, PTKM ovako nabrzaka. Podravka i Saponia isto bi mogli dobro proć. Ne treba zaboraviti da je i Belupo u Podravci, kod Saponije bi Maraska mogla jako podbacit, a s druge strane pogoni Saponije rade punom parom.
Ispred svih ovih koje si naveo, možeš dodati IGH. (što god Kajnak i slični mislili o tome).
-
Kad smo vec kod lapsusa Poslovnog... Ovo im stoji vec 5 dana. Greska se ponavlja u podnaslovu i u tekstu a cini se da nije copy-paste...
https://www.poslovni.hr/hrvatska/s-dup…ciranja-4223627
"Ne čudi stoga što minstar financija Zdravko Marić ustrajava na tome da PDV tek po naplati faktura plaćaju samo poduzetnici s prihodima do 7,5 milijardi kuna."
Koliko ih imamo? INA, Konzum, HEP i PPD?
Ljuti me kad ovako nesto izleti novinarima u "zutom" tisku, ali za jednu poslovnu novinu je stvarno previse.
-
Nisam sigurno koliko nas je bilo zaposlenih prije mjesec dana, prije početka epidemije, mislim milijun i 200 tisuća
Svaki deseti je znači ostao bez posla. Nadam se privremeno, i kratkotrajno
Po tome je nekih 15 000 u zadnjih 20 dana ostalo bez posla ne znam koliko je to povecanje po postotku na nezaposlenost, medjutim treba gledati da je inace svake godine od 3-4 mjeseca pad nezaposlenih za 1% povezan sa sezonskim zaposljavanjem, pa je realno onda gubitak veci ako se ide u usporedbe iako tesko je to sve usporedjivat jer ako se usporedjuje 2018 nezaposlenost je ona i manja u istom razdoblju, iako su sve ove mjere davanja place ocito samo odgadjanje trenda povecanja nezaposlenosti pa da bi statistika imala smisla trebala bi nekako tu anomaliju izbacit iz izracuna, a onda je to opet to much i tako znamo samo da ide nizbrdo koliko vidit cemo u 10 mjesec
-
Kad smo vec kod lapsusa Poslovnog... Ovo im stoji vec 5 dana. Greska se ponavlja u podnaslovu i u tekstu a cini se da nije copy-paste...
https://www.poslovni.hr/hrvatska/s-dup…ciranja-4223627
"Ne čudi stoga što minstar financija Zdravko Marić ustrajava na tome da PDV tek po naplati faktura plaćaju samo poduzetnici s prihodima do 7,5 milijardi kuna."
Koliko ih imamo? INA, Konzum, HEP i PPD?
Ljuti me kad ovako nesto izleti novinarima u "zutom" tisku, ali za jednu poslovnu novinu je stvarno previse.
ne zamjerimo novinarima, za njih je to viša matematika jer ima više nula i to ih jako buni
-
Mjere vlade su odgodile navalu na zavod dva mjeseca, kad se mjere ukinu tek tada će se statistika pogoršati.
-
Mjere vlade su odgodile navalu na zavod dva mjeseca, kad se mjere ukinu tek tada će se statistika pogoršati.
3+3 znaci 6 mjeseci osim ako bas taj ne bankrotira
-
mjere vlade su kompenzirale udarni val i ako se trend kontrole širenja virusa nastavi kao do sada, za očekivati da će se u 6 mj. ako ne i ranije, postupno ublažavati...naravno, neki sektori će biti više a neki manje pogođeni međutim, od 6. mj. nije za očekivati porast nezaposlenih nego baš suprotno, ako ništa drugo, priviknuti ćemo se na trendove, prilagoditi situaciji i nastaviti živjeti...
-
-
https://www.nacional.hr/wuhan-proslavi…tnu-povezanost/
Uz skidanje zabrane, krenuo je željeznički promet. Prvi vlak se uputio iz stanice Hankou prema drugoj destinaciji u provinciji Hubei. Ubrzo su krenuli vlakovi prema drugim, okolnim provincijama.
Dodajmo kako je u Međunarodnu zračnu luku Wuhan Tianhe sletio prvi zrakoplov Xiamen Airlinesa. Avion je dočekan uz tradicionalni pozdrav vodenim topovima.
Zračna luka je otvorena za putnike, koji uz mjere opreza mogu putovati prema drugim odredištima.
-
Uz skidanje zabrane, krenuo je željeznički promet. Prvi vlak se uputio iz stanice Hankou prema drugoj destinaciji u provinciji Hubei. Ubrzo su krenuli vlakovi prema drugim, okolnim provincijama.
Dodajmo kako je u Međunarodnu zračnu luku Wuhan Tianhe sletio prvi zrakoplov Xiamen Airlinesa. Avion je dočekan uz tradicionalni pozdrav vodenim topovima.
Zračna luka je otvorena za putnike, koji uz mjere opreza mogu putovati prema drugim odredištima.
osim informacije da se u Kini stanje pomalo normalizira, ne vidim kako će to nama pomoći, naši vlakovi i kada je sve "u redu" i kada krenu nikada ne znaš kada će doći, ovo im je najbolji period, jer se ne kreću pa ne kasne
-
osim informacije da se u Kini stanje pomalo normalizira, ne vidim kako će to nama pomoći, naši vlakovi i kada je sve "u redu" i kada krenu nikada ne znaš kada će doći, ovo im je najbolji period, jer se ne kreću pa ne kasne
Onima koji razmišljaju ovo govori puno. Na sličan način se i Trump odnosio prema događajima u Kini dok epidemija još nije bila kod njih jer mu se činilo da se događa daleko i da ih se ne tiče. A vidimo što sad imaju.
Tako se i završetak epidemije u Kini mnogima čini sada daleko.
-
Onima koji razmišljaju ovo govori puno. Na sličan način se i Trump odnosio prema događajima u Kini dok epidemija još nije bila kod njih jer mu se činilo da se događa daleko i da ih se ne tiče. A vidimo što sad imaju.
Tako se i završetak epidemije u Kini mnogima čini sada daleko.
ja samo o vlakovima, nevezano za epidemije, pandemije, mislio sam, naši vlakovi kada krenu samo prave gubitke na račun proračuna, dok stoje manje je štete
-
čini mi se da se volatilnost lagano smanjuje.
trguje se dosta tehnički, onako školski.
kako stvari zasad izgledaju, čini mi se da ide odbijanac prema gore, možda ne na svim dionicama, ali tamo di ukalkuliramo fundamente, potencijal i određene okolnosti, definitivno
-
čini mi se da se volatilnost lagano smanjuje.
trguje se dosta tehnički, onako školski.
kako stvari zasad izgledaju, čini mi se da ide odbijanac prema gore, možda ne na svim dionicama, ali tamo di ukalkuliramo fundamente, potencijal i određene okolnosti, definitivno
Čini se da da, smirilo se skroz, korekcija je očito odrađena. Sad se čekaju signali. Bit će uskoro skupština, izviješća i pokretanja proizvodnje pa će biti zanimljivo.
-
..hm nekako sam bojazni da je skroz suprotno..
da je ovaj odbijanac odrađen prema gore i da će nas Q1 reporti i forecasti možda vratiti na dno 20.3
bumo vidli
-
..hm nekako sam bojazni da je skroz suprotno..
da je ovaj odbijanac odrađen prema gore i da će nas Q1 reporti i forecasti možda vratiti na dno 20.3
bumo vidli
Pa q1 vjerovatno nece.... ali rezultati za 2Q ce biti drz nedaj... za određene kompanije, ali to je tesko prognozirati, kad vlada placa minimalac, odgadaju se neki rashodi.. a jos nitko nezna tko, sta, koliko....
-
Bero odustao od kandidature, indeksi uzletjeli.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ka/2173363.aspx
čini se da je nekima ovo najbolji uskršnji poklon.
vidit ćemo hoće li sutra doći gladni ili će se to ostaviti za uskršnji utorak.
-
Ovi američki redikuli (predsjednik & protukandidati) su u klasi Keruma.
Ili već zaboravljene Čokolinde.
Di je ta amerika došla ....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-