Kod nas nema niti shorta, a ti bi još i ironmana...
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Pa eto im ideja ako žele promete, nek uvedu šortanje i opcije te bi i s ovako lošim i osrednjim papirima prometi bili veći
-
Naravno ne znam zašto to ne naprave, ako žele razvoj tržišta.
-
Dobro se čisti ERNT danas,
-
Stvar je ,da oni ne zele razvoj trzista , to su samo prazne priče
-
E sad, kome je u interesu da se trziste ne razvije i zasto ?
-
E sad, kome je u interesu da se trziste ne razvije i zasto ?
Možda po onoj, ako je meni ili nama dobro, sve je dobro.
-
pa ako je kod nas sto sigurno onda je to da ce kad tad vrijednost papira pasti u bunar. Eto zato to nema kod nas.
-
Sudeći po prometima svi su na plaži.
I onda netko srusi sa 15,30 kn VLEN za -5% 🤣🤣🤣🤣🤣 stvarno smo vrhunski razvijneno tržište 😂
-
mislim da bi u sljedećem razdoblju "stock's picking" mogao više doći do izražaja........te dionice koje i u doba ovakve krize ne pokazuju slabosti u izvješćima nego posluju isto, slično ili još i bolje nego zadnjih godinu dana, a korekciju su prošle, vjerovatno su svoje dno dotakle i prije nego što će market u cijelosti dotaknuti dno u slučaju da ovo do sada nije bilo dno........vlasnicima tih odlikaša slijedi "besplatno ljetovanje" i "all inclusive"........
-
-
Hm, danas crkotina?!
-
Zar ni nakon vožnje Neverom do Pelješca val optimizma ne zahvaća ZSE?
-
Koji cirkus, ludnica, dionice vani padaju sve redom, a oni razvaljuju sa dobiti.
Primjer.. uz YTD -26%
Deutsche Bank's Q2 profit before tax up 33%, highest since 2011Deutsche Bank said on Wednesday that its profit before tax in the second quarter of 2022 stood at €1.5 billion, rising 33% year on year, its highest…www.teletrader.comOK, sve je vani precjenjeno i mora se to iznivelirati, jer nema veze sa računicama, ali interesantno j epratiti razloge zašto je nešto kao palo ili raslo...
-
Zar ni nakon vožnje Neverom do Pelješca val optimizma ne zahvaća ZSE?
Ha, hrvatski "timing" je uvijek pogresan. Predsjedavanjem nad EU doveli Koronu. Uvodimo euro a eto sto nam slijedi.
Neki investitori klade se na dramatično slabljenje eura, čak i njegov krah. Je li to realno?Hedge fond EDL svojim klijentima najavio je da očekuju pad eura na vrijednost od samo 0,80 dolara, a možda i raspad eurozonewww.jutarnji.hr -
Ako u Gojkovom članku nema apokalipse, onda Gojko nije napisao dobar članak.
-
Gojko je jako nabrijan na ECB i njihovu politiku. Vjerojatno ima neku sumu casha sa strane koja se topi (kao i svi mi uostalom) i malo teže to probavlja.
-
Al pojedinci uživaju kad pročitaju takav članak. To crnilo je hrana za mnoge. Što više crnila, to su snovi takvih ljudi vlažniji.
-
Sto se ZSE-a tice nema trgovanja dok se neprobave izvjestaji kad vidimo izvjestaje mozda taj dan i jos koji bude trgovanja a onda crkotina do jeseni
-
Sto se ZSE-a tice nema trgovanja dok se neprobave izvjestaji kad vidimo izvjestaje mozda taj dan i jos koji bude trgovanja a onda crkotina do jeseni
Fjaka u pravom smislu riječi. Jedino što bi nas moglo danas malo razbudit je Fi od ADPL.
-
ovo što je gojko napisao nije ništa novo, dapače u stručnim krugovima to je prihvaćeno mišljenje. ako fed digne za 0,75 to je u zbiru 2,5. šta će se desiti sa dužnicima koji će morati dospjele dugove reprogramirati valjda je svakome jasno. stezanje omče. to što je ecb podigao za 0.5 ne govori ništa osim da lutaju i kasne. oni su svjesni da nemogu utjecati na inflaciju jer su njeni korjeni van njihove monetarne moći. ali na toj zadnjoj sjednici je donesena jedna važna odluka koja je prošla ispod radara. naime ecb ima jedan fond koji je do nedavno iznosio mjesečno od 15 pa do 80 milijardi (kako kad) i on služi za otkup državnih papira od nesolventnih država. od sad je on neograničen. što će reći zadnja talijanska kriza prije koji dan ako oni plasiraju obveznice po 1,2% normalno da nitko razuman neće svoju lovu tamo riskirati po tim uvjetima. možda bi za 7% i to ako. i onda ulijeće ecb i otkupljuje to npr. po tih 1,2% ali postavlja i političke uvjete tj. da preuzme nadzor i nad fiskalnom i dr. ekonomskom politikom ciljanih država. potpuni gubitak ono malo monetarnog suvereniteta što je bilo preostalo. stavite se vi u položaj nekog odgovornog šefa fonda sa privatnim kapitalom. da li bi vi posudili novce zemlji koja ima dug od 3000 milijardi ili ti 150% bdp? oni su valjda u grupi najrazvijenijih zemalja g7 !? to je u suštini jedna totalno propala ekonomija.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun