Šta je ovo, Kina napala Tajvan ?
Prošli cili tjedan smo ignorirali pad vani, sada su si ljudi dali oduška....ja sam likvidirao većinu onoga sa plusom ili malim minusom...
EDIT: danas otišlo Bogu na istinu -3% portfelja.
Šta je ovo, Kina napala Tajvan ?
Prošli cili tjedan smo ignorirali pad vani, sada su si ljudi dali oduška....ja sam likvidirao većinu onoga sa plusom ili malim minusom...
Zasto uvijek isti pisu, i to ponajvise kad je pad. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Ne razumijem nikada te koji prodaju sto jeftinije.
Inflacija i recesija su tu vec 2 mjeseca. Mogli ste prodati Atpl po 550 kuna ako mislite da je to peak, a ne po daj sto das principu. Ne razumijem eto koliko god da sam na burzi.
Inflacija i recesija su tu vec 2 mjeseca. Mogli ste prodati Atpl po 550 kuna ako mislite da je to peak, a ne po daj sto das principu. Ne razumijem eto koliko god da sam na burzi.
Kad raste strah te prodati da ne propustiš dobit, kad pada nije te strah u početku, ako nastavit padati, onda prodaš u strahu da ne nastavi padati...psiha...
Kad raste strah te prodati da ne propustiš dobit, kad pada nije te strah u početku, ako nastavit padati, onda prodaš u strahu da ne nastavi padati...psiha...
Da, zato 90% ljudi gubi na burzi.
Da, zato 90% ljudi gubi na burzi.
A meni se rugate kad kažem krati malo (ako si u ok plusu)..meni je samo žao što nisam uspio prodat po 526kn 1/4 ATPL u petak...
ima li sto danas da je u + osim LKRI i LPLH ?
ima li sto danas da je u + osim LKRI i LPLH ?
Temperatura zraka
Inflacija i recesija su tu vec 2 mjeseca.
Kod nas, kao i obično, kasno paljenje.
Bit ću uskoro......drz`te gaće......
Ne jos......ali uskoro......
Inflacija i recesija su tu vec 2 mjeseca.
Kod nas, kao i obično, kasno paljenje.
Bit ću uskoro......drz`te gaće......
Ne jos......ali uskoro......
Lako moguce da u Europi tek krece pad, jer su napokon priznali da postoji inflacija i da moraju dizati kamatne stope....dok je Nasdaq vec pao skoro 30%...
Zelenski ce morat ovo prihvatit,kao i druga strana.
Kolege Sheriff i Loderunner, jel vi nešto actually trgujete preko bare ili se onako neobavezno bavite tamošnjim marketom. I ako kupujete koji je red veličine tih ulaganja, ako nije tajna?
Ako trgujete sto bi vi kao iskusni investitori trenutno držali odnosno kupovali?
Neobavezno trgujem.
Danas izasao iz UVIXa i nadogradio pocetnu pozicijiu SOXL od petka. Ne vjerujem da je rasprodaja gotova dok FED ne potvrdi 50 punti dizanja kamata. Planirani izlazak cim SPY pretrci 390$.
Sheriff gleda RSI dok kod mene vecu ulogu ima VIX ali i dnevni RSI na pojedinacnim indeksima gdje su bazirani sektori sa kojima trgujem putem fondova. Plus nekoliko kompleksnih modela trzista.
Samo mislim da smo na krivoj temi jerbo je ova pod forumom "Hrvatsko" trziste kapitala.
Da bila je pala sa 435 kn na 403kn, što je najbolje trebalo joj je 6 trgovinskih dana da dođe do najniže cijene. Dakle pad je bio još veći i iznosio je 2.7 puta od iznosa divke.
Ajme fuckic., bilo kuda minus svuda
Na Rivijeri sam u minusu ???????????
Sve mi je u crvenom, osim Medike. Nju drže malo drugačiji ulagači. Možda će se moći kupiti koji komad na popustu, ako bude sreće da kome popuste žifci
A meni je još uvijek prerano za krenuti u shopping, i nikada ništa od mene
Ajme fuckic., bilo kuda minus svuda
Na Rivijeri sam u minusu ???????????
Sve mi je u crvenom, osim Medike. Nju drže malo drugačiji ulagači. Možda će se moći kupiti koji komad na popust, ako bude sreće da kome žifci
A meni je još uvijek prerano za krenuti u shopping, i nikada ništa od mene
dax se malo odbio, samo je pitanje da li da bi se ponovno zabio, tko rano rani dva gubitka grabi, osobno čekam dividende i onda lagano krenuti s kupnjom, a možda i prodajom
Hmmmm ništa nije palo dovoljno da bi se reklo sigurna je kupnja...ne volim ovaj osjećaj ni na nebu ni na zemlji...Jedino pokoji turist tipa ARNT, ADRS2, te LRHC i SLRS ..sve drugo skupo....
Hmmmm ništa nije palo dovoljno da bi se reklo sigurna je kupnja...ne volim ovaj osjećaj ni na nebu ni na zemlji...Jedino pokoji turist tipa ARNT, ADRS2, te LRHC i SLRS ..sve drugo skupo....
a Viro postojan otporan na sve krize i nevere