A turiste ocekujem tek za godinu, dvije…. Sad imamo kompanije koje stvarno mlate lovu po dionici samo takvu, pa treba to iskoristiti 😎
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
slabo se ovi hvataju za džep,
Održana investicijska konferencija „CEE Investment Opportunities“ s 200 sudionikada nije ovo malo burzovnih entuzijasta. tzv. burekaša, bilo bi motaj kablove i isključi struju
-
https://zse.hr/hr/odrzana-inv…-sudionika/2467da nije ovo malo burzovnih entuzijasta. tzv. burekaša, bilo bi motaj kablove i isključi struju
Mozda su slucajno zmije usle u dzep ?
-
https://zse.hr/hr/odrzana-inv…-sudionika/2467da nije ovo malo burzovnih entuzijasta. tzv. burekaša, bilo bi motaj kablove i isključi struju
Pusti ih da dobro razmisle i izračunaju, pa možda bude i za koji masni burek!
-
Opet danas indeksi vani padaju, pa me zanima zasto mislite da ce sada ljudi navaliti kupovati dionice pred recesiju ili stagflaciju koja je jos i gora od recesije?
Strani indeksi su od pocetka godine pali 20 - 30%, a Crobex je jos uvijek netaknut, za sada... Po prometima na ZSE zadnjih tjedana ne vidim bas puno interesa za kupnju...
-
Po prometima na ZSE zadnjih tjedana ne vidim bas puno interesa za kupnju...
Ha ne znam. Meni VIRO kupuju ko ludi. VLEN i dalje raste ko blesav. A TPNG sigurno nastavlja prema gore novim sankcijama.
Ko bi ga znao. Mozda sam samo u krivim dijonicama?
-
Opet danas indeksi vani padaju, pa me zanima zasto mislite da ce sada ljudi navaliti kupovati dionice pred recesiju ili stagflaciju koja je jos i gora od recesije?
Strani indeksi su od pocetka godine pali 20 - 30%, a Crobex je jos uvijek netaknut, za sada... Po prometima na ZSE zadnjih tjedana ne vidim bas puno interesa za kupnju...
Samo one koje mlate paru, a takvih je bilo i u koroni!
-
vani i dalje trebaju padati, a vecina sastavnica crobexa dosta narasti da dođu priblizno valuacijama vani 💪
-
vani i dalje trebaju padati, a vecina sastavnica crobexa dosta narasti da dođu priblizno valuacijama vani 💪
...Vani i dalje trebaju padati....a kod nas ce tada rasti...dok vani padaju....ako se racionalno sagledaju stvari sa povijesnim kontekstom i odnosom stranih i domacih indeksa tada lako dođemo do zakljucka...sve ovisi da li ce se nastaviti pad vani...a vjerojatno hoce zbog rata u Ukrajini, FED rate hike-a, tighteninga i svega ostaloga...
Jednostavno nema dobrih vijesti gdje god da okrenes, s ove ili druge strane oceana..embargo na uvoz Ruske nafte, rast cijena energenata... do sada neviđena inflacija...povecanje kamata...recesija....stagflacija...
Njemački analitičari: Ukrajina bi mogla izgubiti rat. Ako popustimo, slijedi mračna era za svijetNakon konfuznog početka invazije, ne čini se toliko nezamislivo da Rusija osvoji cijeli Donbaswww.jutarnji.hr -
Ma jel' to CERP ima napad epilepsije na Rivpu ?
Baca ko' da tuđe baca
A znala sam da ga treba čekati na ovoj cijeni, al' nisam imala strpljenja, gurala se... e pa neka mi !
Moram priznati da makar je izgledalo da može do 32,40.. nekako mi je bilo malo vjerojatno da stvarno i hoće
Whatever !
-
-
Aa neznam na temelju čega je i rasla rivp, kao bit će turista, OK. Ali koji su ulazni troškovi svega šta će ostati.
Sa druge strane imamo firme koje zarađuju baš ono brutalno na trenutne cijene dionice pa isto ekipa prodaje i ne želi to iskoristi. Ali isto OK, svako po svojoj procjeni.
-
Dobro se trejdalo ovaj misec, ovaj mali gubitak za one koji tvrde da se ne može trejdat bez gubitka, pa da im srce bude na mistu...
Ukupno 28 prodajnih naloga, od toga samo jedan gubitak(TPNG) i to greškom, umjesto kupi, stiskao prodaj( i to mi smanjilo realiziranu dobit cca 1000kn). Inače sam sam sve strašno brzo preprodavao( moglo se puno više +20-30% na istim transakcijama zaradit).
-
5 milijuna kuna prometa na Rivijeri.
Ha!
Cerp ?
-
Dobro se trejdalo ovaj misec, ovaj mali gubitak za one koji tvrde da se ne može trejdat bez gubitka, pa da im srce bude na mistu...
Ukupno 28 prodajnih naloga, od toga samo jedan gubitak(TPNG) i to greškom, umjesto kupi, stiskao prodaj( i to mi smanjilo realiziranu dobit cca 1000kn). Inače sam sam sve strašno brzo preprodavao( moglo se puno više +20-30% na istim transakcijama zaradit).
koj je to broker?
izgleda kao erste al ja nemmre mnac tu opciju poreza za jesec dana kako to vama prikazuje
-
Brzo se preprodavalo, kaže čovjek koji mi je krv popio što sam izašla iz Adrisa prije fajrunta
Ovo je zvanično Bear market, pa sukladno zvaničnim preporukama treba uistinu na svakom odbijanju izletiti out
I sva je sreća da nismo svi isti, inače kome bi prodavali ovi što košer trejdaju
Zamisli da svi radimo isto, niti dipa niti ripa ne bi bilo
-
Šef JPMorgana: Pripremite se za ekonomski uraganIZVRŠNI direktor JPMorgan Chasea Jamie Dimon predviđa gospodarski "uragan" uzrokovan ratom u Ukrajini, rastućim inflacijskim pritiscima i povećanjem kamatnih…www.index.hr
pripremljeni i spremni držimo se za madvjeđu šapu da nas uragan ne porazbaca po selu kad dođe........
-
pripremljeni i spremni držimo se za madvjeđu šapu da nas uragan ne porazbaca po selu kad dođe........
Kad medvjedi lete okolo preferiram biti na drugoj strani klackalice.
-
Ne znam kakve oni uragane vide. Napuhani tech i drugo što je skupo se možda još ohladi. Trebalo je na vrijeme dizat kamate i zaustavit stimulanse što nije učinjeno, sad su ovo posljedice. Pa da market padne još 20-30% to bi bilo normalno, ništa strašno. Taman da se vratimo u pred-covid razdoblje, tamo u početak 2020. I recesija je normalan dio ciklusa. Mislim da bi dizanje kamata do 3-4% i da to malo potraje riješilo inflaciju, zatuklo risk-on mentalitet, zaustavilo pumpanje nekretnina i cijena sirovina. I to nam svima treba.
-
Ne znam kakve oni uragane vide. Napuhani tech i drugo što je skupo se možda još ohladi. Trebalo je na vrijeme dizat kamate i zaustavit stimulanse što nije učinjeno, sad su ovo posljedice. Pa da market padne još 20-30% to bi bilo normalno, ništa strašno. Taman da se vratimo u pred-covid razdoblje, tamo u početak 2020. I recesija je normalan dio ciklusa. Mislim da bi dizanje kamata do 3-4% i da to malo potraje riješilo inflaciju, zatuklo risk-on mentalitet, zaustavilo pumpanje nekretnina i cijena sirovina. I to nam svima treba.
Da kolega, ali problem je kad se dovoljno dignu kamatne stope, uspori gospodarstvo, dugovi dođu na naplatu, koliko će korupcije, ludosti i pohlepe Elite izaći na vidjelo, baš kao i 2008. Nije 2008 bila strašna zbog recesije, recesije su normalna stvar, nego zbog onog što je recesija razotkrila i na kraju kako je "Elita" pokrila svoj lopovluk i korupciju javnim Američkim novcem, a račun poslala svojoj srednjoj klasi i ostatku Svijeta. Znate ono "too big to fail"? Tada su to bile top Američke financijske institucije, sad je to Američka Država. Bojim se da je sad račun još puno veći nego 2008, kao i ulozi, a cijenu će opet plaćati isti kao i onda. Dobit iz kockanja je moja, a rizici i gubitci vaši.
Ulazimo u zadnjih 10 godina Američkog carstva, bit će luda vožnja, cilj je u Pekingu.
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…ica_najnovije_m
ne znam...sve ovo, da kompariram, imaš punu bačvu vode, kiša pada svako malo da se bačva preljeva a ti se bojiš da ćeš sutra biti žedan....mislim da je investicijski svijet vudrila malo prevelika komocija uslijed easy money zadnjih dve god.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun