ne znam čemu briga , biti će nafte za unuke ,praunuke , ...itd
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Netko je agresivno izlazo na 2.500,00kn KODT (treba pogledati u knjigu dionicara za par dana) ali rasprodaja nije dugo trajala.
-
Opet HANFa ne radi svoj posao....
KOKA ide u delist prema cijeni koji su si sami formirali. Pa mi smo stvarno predmet sprdancije
-
Opet HANFa ne radi svoj posao....
KOKA ide u delist prema cijeni koji su se sami formirali. Pa mi smo stvarno predmet sprdancije
biti će s Kokom kao is Pevecom, ne mora se prodati, moja Kaba je delistirana, ali još nitko ne poteže koliko bi je platili, ako bude istiskivanja i neka čudna procjena u elaboratu, može ići i tužba s dokazivanjem da to nije realna cijena, Hanfa? aaaa Hanfa
to su sami guzičari tamo, jer ako neće biti tamo, neće ih nitko drugi nigdje, zar nije glavni Hanfaš Dalićkin namjesnik.
-
za koku sam to cijelo vrijeme i sumnjao. firma ubija samo što su većinski prokletinje gladne. razmišljam o bojkotu proizvoda ali je to dosta teško jer ima puno kvalitetnih stvari.
-
Dobronamjerno upozorenje za Đuru, ne kupujte trenutne dionice za iznos veći od 25 lipa, jer već vidim počeli su danas stručnjaci preplačivati dionicu x9. Pa će im poslin biti svako kriv...
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/DDJH/GS-DDJH-65216ea4084a3082a047f95ffabd80c2.pdf
-
Dobronamjerno upozorenje za Đuru, ne kupujte trenutne dionice za iznos veći od 25 lipa, jer već vidim počeli su danas stručnjaci preplačivati dionicu x9. Pa će im poslin biti svako kriv...
Koliko tu ima dodavanja, smanjivanja puta cini mi se da si puno i reka
-
Nominalni iznos trenutnih dionica će biti 20 lipa, pa onda ide okrupnjivanje 50 trenutnih dionica u jednu, koja će imati nominalnu vridnost 10 kn.
Dakle umjesto 20 lipa, stavio sam 25lipa, čisto neka realna tržišna cijena koja će tada biti i koja ne bi trebala njezinim imaocima stvoriti gubitke...
Ovi što su danas kupovali, najblaže rečeno nisu baš svoji...
-
Nominalni iznos trenutnih dionica će biti 20 lipa, pa onda ide okrupnjivanje 50 trenutnih dionica u jednu, koja će imati nominalnu vridnost 10 kn.
Dakle umjesto 20 lipa, stavio sam 25lipa, čisto neka realna tržišna cijena koja će tada biti i koja ne bi trebala njezinim imaocima stvoriti gubitke...
Ovi što su danas kupovali, najblaže rečeno nisu baš svoji...
Bit ce sutra svoji
-
Jel još netko ljut na sebe što nemam keša na brokerskom? 😬😬 Ova situacija s KODT danas me je baš bacila u depru. Gledam... 2.500 kn cijena na asku. Ak si kosu nisam počupao. A novci na tekućem propadaju.. Uh što sam ljut na sebe.
-
-
Jel još netko ljut na sebe što nema keša na brokerskom? 😬😬 Ova situacija s KODT danas me je baš bacila u depru. Gledam... 2.500 kn cijena na asku. Ak si kosu nisam počupao. A novci na tekućem propadaju.. Uh što sam ljut na sebe.
ja čekam na 2460kn povlaštenu, iskrcavanje nije gotovo, ne treba brzat...
-
Jel još netko ljut na sebe što nema keša na brokerskom? 😬😬 Ova situacija s KODT danas me je baš bacila u depru. Gledam... 2.500 kn cijena na asku. Ak si kosu nisam počupao. A novci na tekućem propadaju.. Uh što sam ljut na sebe.
A netbanking?
-
Inače...
Dobri gospodarski podaci potaknuli ulagače na Wall StreetuNA WALL Streetu su danas cijene dionica porasle, ponajviše tehnoloških divova, a dobro raspoloženje na tržištu zahvaljuje se gospodarskim podacima koji su…www.index.hrKaže, novi podaci govore da ipak ne dolazi recesija, već gospodarski rast.
Dovoljno smo pali, slijedi zelenjava par dana.
-
Jel još netko ljut na sebe što nemam keša na brokerskom? 😬😬 Ova situacija s KODT danas me je baš bacila u depru. Gledam... 2.500 kn cijena na asku. Ak si kosu nisam počupao. A novci na tekućem propadaju.. Uh što sam ljut na sebe.
Prebaciš netom, skeniraš potvrdu o uplati, pošalješ na mail brokera ili ih nazoveš da si poslao potvrdu o uplati i imaš za kratko vrijeme novac na brokerskom.
-
Nisam ljut. Mogao sam skinuti koliko sam htio. Uzeo sam par komada onako za želju 😉 jer tko zna koliko će još dolje
-
Inače...
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2365147
Kaže, novi podaci govore da ipak ne dolazi recesija, već gospodarski rast.
Koja zelenjava ? Upravo sam pogledao Ameriku, Dow Jones je trenutno preko 3% u minusu, 1000 bodova, S&P preko 3,5% u minusu, a Nasdaq čak i preko 4% u crvenome. Prenapuhana tržišta, rast cijena energenata, rat u Ukrajini i inflacija su ogromna prijetnja tržištima i ne bi me čudila skora recesija. Ne može ni ZSE ostati imun na ova podrhtavanja.
-
Koja zelenjava ? Upravo sam pogledao Ameriku, Dow Jones je trenutno preko 3% u minusu, 1000 bodova, S&P preko 3,5% u minusu, a Nasdaq čak i preko 4% u crvenome. Prenapuhana tržišta, rast cijena energenata, rat u Ukrajini i inflacija su ogromna prijetnja tržištima i ne bi me čudila skora recesija. Ne može ni ZSE ostati imun na ova podrhtavanja.
To, to...."nije odavno" netko širija crnjake, taman da mi se pokvari večer i odem nemirno spavat...
-
Prebaciš netom, skeniraš potvrdu o uplati, pošalješ na mail brokera ili ih nazoveš da si poslao potvrdu o uplati i imaš za kratko vrijeme novac na brokerskom.
Ma previše je to radnji. 😁
Al imaš pravo... 👍
-
Inače...
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2365147
Kaže, novi podaci govore da ipak ne dolazi recesija, već gospodarski rast.
Iskreno, nisam provjeravao i ne znam kakvo je doista stanje na stranim burzama. Linkao sam članak jer su mi neke izjave bile pomalo smiješne, poput one koje sam i napisao u postu, zato sam i stavio smaliće.
Kaže - ipak ništa od recesije, idemo gore. Urnebesno. 🤣
Uglavnom, ne zamaram se previše okolnim zbivanjima, iako bih vjerojatno trebao. Al kad mi je portfelj tako dobro posložen, ne mogu zamisliti da to sad moram prodavati. 😁 Od 8 dionica, jedino RIVP mi je danas pao, ostalo je išlo gore. 🤓
-
me Dow Jones 31,522.05 32,468.67 31,484.73 -1,132.54 -3.47% 14:57:05 S&P 500 3,921.30 4,044.16 3,920.80 -167.55 -4.10% 14:59:35 Nasdaq 11,402.11 11,826.22 11,401.34 -582.41 -4.86% 14:59:34 Small Cap 2000 1,764.80 1,826.10 1,764.70 -75.50 -4.10% 14:59:35 -4-5% ovaj tren
nije odavno bila ovakva rasprodaja
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k