A jesmo hrabri, kad je zeleno vani , javlja se sumnja, nema prometa, ali zato kad je crveno vani...nemogu oni dublje propast od nas
DAX skoro na +2%.
A oni najveći ovisnici o ruskim energentima.
A jesmo hrabri, kad je zeleno vani , javlja se sumnja, nema prometa, ali zato kad je crveno vani...nemogu oni dublje propast od nas
DAX skoro na +2%.
A oni najveći ovisnici o ruskim energentima.
Ja još držim i gaće i štap, zasad. Zahvaljujem onom ko je danas lupio po asku na medici jer mi je vratio portfelj u plus u ovoj godini. Žao mi je prodavat ove moje nelikviduše, daju dividende, a teško ih je ponovno skupit. Vremena su baš izazovna, možda je zlato rješenje.
jednostavno nesigurna luda vremena... ne znaš kako će koji dan krenuti-završiti
sada su kratkoročni do podne, a dugoročni bome ostanu i do 3 popodne
jednostavno nesigurna luda vremena... ne znaš kako će koji dan krenuti-završiti
sada su kratkoročni do podne, a dugoročni bome ostanu i da 3 popodne
i još kad svaki dan šteka platforma za trgovanje taman na otvaranju, par minuta ne znaš tko pije tko plaća... tako je bar na Hiti tjedan dva već... svako jutro na otvaranju, ima li tko sličnih problema?
i još kad svaki dan šteka platforma za trgovanje taman na otvaranju, par minuta ne znaš tko pije tko plaća... tako je bar na Hiti tjedan dva već... svako jutro na otvaranju, ima li tko sličnih problema?
Meni PBZ u zadnje vrijeme, na kompjuteru, a i na mobitelu počela zezat
samo na otvaranju ili? jer meni se sve zamrzne i tek oko 9.34 krenu transakcije, 4-5 minuta sam slijep svako jutro.
Najčešče samo na otvaranju i oko podne kad je drazba, ali ne zamrzne skroz, nego se brojke pojave pa nestanu na 10s i tako po nekoliko minuta ima nema, uglavnom iritantno.
Kod mene sve u redu sa hitom
ja nemam takvih problema, ali mi je poznato iz nekih ranijih vremena dok su bile veće gužve, a serveri slabiji
ja nemam takvih problema, ali mi je poznato iz nekih ranijih vremena dok su bile veće gužve, a serveri slabiji
Danas guzve nema😂
Danas guzve nema😂
do kraja dana se očekuje pojačani promet, tako da ipak treba biti oprezan na semaforima i kružnim tokovima, uočen je i povećan broj "izbjeglica" na određenim dionicama
Danas guzve nema😂
do kraja dana se očekuje pojačani promet, tako da ipak treba biti oprezan na semaforima i kružnim tokovima, uočen je i povećan broj "izbjeglica" na određenim dionicama
Samo da ne bjeze iz Atlantske😂
Vidim Djuro danas +13%
Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lijepa, topla, hrabra, a nježna, važna i neizbježna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga tvoja nije laka, ako je bura jaka.
Sretan Dan žena od srca svima želim.
Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lijepa, topla, hrabra, a nježna, važna i neizbježna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga tvoja nije laka, ako je bura jaka.
Sretan Dan žena od srca svima želim.
🔝🔝🔝
Kolege, može pomoć?
Ima li netko primjer ugovora o prijenosu dionica između članova obitelji (žena-muž)?
Kolege, može pomoć?
Ima li netko primjer ugovora o prijenosu dionica između članova obitelji (žena-muž)?
https://www.skdd.hr/portal/f?p=100:105:28257052223382:::::
imaš na skdd... i o darovanju i prijenosu pa koji ti paše
također, ako to još nisi radio, imaš naknadu za preknjižbu + javni bilježnik, preporučeno poštom ili ako ti se da čekati jer rade u korona režimu, možeš i osobno, traje nekih 15-20 dana
DAX +5%. i CAC grabi prema 5.
Mi smo na 2%.Stici cemo za koji tjedan. 🤦♂️
Kad je DAX padao na 2,..% mi smo na 4,..%.
Mi smo na 2%.Stici cemo za koji tjedan. 🤦♂️
Kad je DAX padao na 2,..% mi smo na 4,..%.
baš sam pogledao koliko je tko pao od 23.02, mi sa 2120 na sada 1962 7,5% a dax sa 14548 na sada 13470 7,41%
BDI 2352—2558
BCI 1826—2281
BPI 3041—3194
BSI 2733—2845
Dobro su skocile vozarine danas.
DAX +6,20%, CROBEX 2,53%...a kad padamo padamo isti postotak.