1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • Meri
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    671
    • March 7, 2022 at 11:07 AM
    • #10,461
    Quote from Moller
    Quote from Roki

Tek sam sad skužio da nam je crobex pao ispod 1900.

Držali smo glavu iznad 2000 cijela dva mjeseca. Nije loše :D

uspoređujući neke stvari, zaključio sam da mali Vladimir ide istim tempom kao Corona, ako je suditi po tome, još nas očekuje 15 dana panike, a nakon toga će "stožer" krenuti s mjerama, znači, za dvije godine, nitko ga više neće ni spominjati

treba doći treće nje.ra tada

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • March 7, 2022 at 11:11 AM
    • #10,462
    Quote from Moller
    Quote from Roki

Tek sam sad skužio da nam je crobex pao ispod 1900.

Držali smo glavu iznad 2000 cijela dva mjeseca. Nije loše :D

uspoređujući neke stvari, zaključio sam da mali Vladimir ide istim tempom kao Corona, ako je suditi po tome, još nas očekuje 15 dana panike, a nakon toga će "stožer" krenuti s mjerama, znači, za dvije godine, nitko ga više neće ni spominjati

Ovo je i meni bas bilo na pameti😂

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • March 7, 2022 at 11:23 AM
    • #10,463
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

Ovo je i meni bas bilo na pameti😂

još neki dan ste malo bili skeptični jer sam blue chipove mijenjao za "konzerve", sada se već pomalo slažemo i to mi je drago,

ipak je ovo meni još uvijek pomalo chipkasto, sve puno rupa

• toluen
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,665
    • March 7, 2022 at 11:38 AM
    • #10,464
    Quote from Meri

treba doći treće nje.ra tada

Jerome Powell "Mogu ja, mogu ja !!!"

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • March 7, 2022 at 11:43 AM
    • #10,465

žao mi je što ovako sve roni ali sam barem ogromnim dijelom u kešu a ono što nisam to izamortiziram ovakvim prilikama kao jutros na ERNT npr... i tako index sve niži a radiš na tome da sačuvaš što više kapitala za trenutak kad prođe sve ovo oko Ukrajine.

• Roki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,524
    • March 7, 2022 at 12:39 PM
    • #10,466

Evo još "dobrih" vijesti...

Ako me oči služe to je poskupljenje oko 160% od 1.3. Super.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• nik07aos
    Student
    Reakcija primljeno
    297
    • March 7, 2022 at 1:06 PM
    • #10,467

Proljeće u Europi bi moglo biti vatreno ako se ovako nastavi, troškovi života su jednostavno previsoki a cijene roba i usluga su davno prešle prihvatljive psihološke granice.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • March 7, 2022 at 1:16 PM
    • #10,468
    Quote from nik07aos

Proljeće u Europi bi moglo biti vatreno ako se ovako nastavi, troškovi života su jednostavno previsoki i a cijene roba i usluga su davno prešle prihvatljive psihološke granice.

Sve je to očekivano zbog lockdowna, printanja novca i sada rata u kojoj sudjeluje energetski jedna od najvažnijih država svijeta.

Narod se treba sjetiti poduzimati akcije i birati prave ljude kada su izbori, sada je kasno, a svako loše djelovanje ima svoje posljedice. Ljudi su valjda mislili da su stimulansi i pomoć za vrijeme Covida besplatni, i da to nikad neće doći na naplatu.

Nakon pljačke u Agrokoru i vjetroelektrana Hrvati su opet izabrali HDZ, iako je HDZ pokrao naše mirovine kroz Lex Agrokor, a izgleda da će i opet sanjiranjem Fortenove i Sberbanke.

Švicarci se sigurno mnogo manje nerviraju zbog rasta cijena energenata, jer godinama rade dobre odluke. Kako je tako je, da će biti bolje sumnjam, a realno jedino glad može opametit glasače.

Čeka nas težak period i na burzama jer visoka cijena energenata, sirovina i inflacija će otopiti zarade kompanija. Čini mi se da trenutno u ništa nije niti dobro niti sigurno uložiti, sve je ili preskupo ili riskantno.

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • March 7, 2022 at 1:21 PM
    • #10,469
    Quote from Paulie
    Quote from nik07aos

Proljeće u Europi bi moglo biti vatreno ako se ovako nastavi, troškovi života su jednostavno previsoki i a cijene roba i usluga su davno prešle prihvatljive psihološke granice.

Sve je to očekivano zbog lockdowna, printanja novca i sada rata u kojoj sudjeluje energetski jedna od najvažnijih država svijeta.

Narod se treba sjetiti poduzimati akcije i birati prave ljude kada su izbori, sada je kasno, a svako loše djelovanje ima svoje posljedice.

Nakon pljačke u Agrokoru i vjetroelektrana Hrvati su opet izabrali HDZ, iako je HDZ pokrao naše mirovine kroz Lex Agrokor, a izgleda da će i opet sanjiranjem Fortenove i Sberbanke.

Švicarci se sigurno mnogo manje nerviraju zbog rasta cijena energenata, jer godinama rade dobre odluke. Kako je tako je, da će biti bolje sumnjam, a realno jedino glad može opametit glasače.

Čeka nas težak period i na burzama jer visoka cijena energenata, sirovina i inflacija će otopiti zarade kompanija.

Display More

Pitanje svih pitanja, koga birati ? Za hdz svi znamo, sdp Bucko bere dnevnice, odvojeni zivot i dr i njegov pulen a zive u zg, ti isti ce ruke u pekmezu imat samo da dodu do prilike, most ? oni su se pokazali sa biljeznicima vec davno, mozemo ? bolje ne trosit rijeci

Stvarno , za koga ? ILI kaj ja velim , bmk tko je na vlasti i gledam da meni i mojima bude bolje.

• Roki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,524
    • March 7, 2022 at 1:36 PM
    • #10,470
    Quote from havi
    Quote from Paulie

Narod se treba sjetiti poduzimati akcije i birati prave ljude kada su izbori, sada je kasno, a svako loše djelovanje ima svoje posljedice.

Čeka nas težak period i na burzama jer visoka cijena energenata, sirovina i inflacija će otopiti zarade kompanija.

Pitanje svih pitanja, koga birati ? Za hdz svi znamo, sdp Bucko bere dnevnice, odvojeni zivot i dr i njegov pulen a zive u zg, ti isti ce ruke u pekmezu imat samo da dodu do prilike, most ? oni su se pokazali sa biljeznicima vec davno, mozemo ? bolje ne trosit rijeci

Stvarno , za koga ? ILI kaj ja velim , bmk tko je na vlasti i gledam da meni i mojima bude bolje.

Display More

Zbog te logike nam i je tako. Ne kažem da nam je oporba super ali brate mili uopće nije teško biti bolji od HDZa, pa zašto onda ne probati dati nekom drugom priliku. HDZ je šaka jada u smislu koliko su kompetentni za obavljat svoj posao, koga od ministara bi vi zaposlili u svojoj firmi? ja nebi nikoga, eventualno Marića samo što je i on izgubio kredibilitet kad mu je vrhunac u borbi protiv inflacije vaučer od 200 kn, ma daj molim te. Može se njemu u obranu reći i da je to Plenkijevo maslo a eto, Marić ga mora slušati, ali brate mili ako je to tako, ako su mu ruke zavezane onda ne znam šta uopće radi u vladi...

• Barikb
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,075
    • March 7, 2022 at 2:18 PM
    • #10,471
    Quote from havi
    Quote from Paulie

Narod se treba sjetiti poduzimati akcije i birati prave ljude kada su izbori, sada je kasno...

Pitanje svih pitanja, koga birati ? Za hdz svi znamo, sdp Bucko bere dnevnice, odvojeni zivot i dr

Ne vidim osim Pauliea i Grmoje tko bi nas mogao voditi. Oni uvijek znaju što bi narod trebao. Osim toga tko sada ulaže u dionice očekuje zaradu, je li tako ? I to ratnu, vrlo masnu zaradu.

Važno da je netko drugi kriv uvijek i da se se ne odgovara za vlastite postupke. Tako i putin razmišlja, ali neće ići tako na kraju.

Jedino osobna odgovornost. I to je u redu.

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • March 7, 2022 at 2:29 PM
    • #10,472

Sažetak tržišta > DAX

12.916,06−178,48 (1,36 %)

danas sa - 5% na -1%

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • March 7, 2022 at 2:29 PM
    • #10,473

Gdje je Jugoslavija bila 25 godina od kraja 2. svj. rata, a gdje je Hrvatska 25 godina od završetka svog rata?

Vojno, ekonomski, politički..

To je jedina ispravna analogija.

• Kadisibil91
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    429
    • March 7, 2022 at 2:57 PM
    • #10,474

Treba reset cijelog svijeta jer su ljudi kreteni. Znači populacija na 0 i onda opet nanovo od majmuna.I onda bi sve bilo ok bar neko vrijeme dok jedni kromanjonci iz jednog sela ne napadnu druge i tako opet počinje.Ali bar bi se normalno živjelo to razdoblje.

Kapitalizam,kumunizam,ideologije,vjere,bogovi,pohlepa,borbe za teritorij ,uništavanje prirode blabla .Znači sami sebe masakriramo I to svjesno.To mogu samo kreteni.Bilo putem klime,nuklearnog oružja ili meteora ,nebitno.Uglavnom reset.Kakve jugoslavije,hrvatske,amerike i rusije.Glavna preokupacija ti je ulovit 2 ribe i nekog vepra s vremenom na vrijeme.I sve što razmišljaš je dal si sit,da li ti je toplo i kako po mogućnosti osigurati potomke. I nema veće sreće.

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • March 7, 2022 at 4:42 PM
    • #10,475
    Quote from Kadisibil91

Treba reset cijelog svijeta jer su ljudi kreteni. Znači populacija na 0 i onda opet nanovo od majmuna.I onda bi sve bilo ok bar neko vrijeme dok jedni kromanjonci iz jednog sela ne napadnu druge i tako opet počinje.Ali bar bi se normalno živjelo to razdoblje.

Kapitalizam,kumunizam,ideologije,vjere,bogovi,pohlepa,borbe za teritorij ,uništavanje prirode blabla .Znači sami sebe masakriramo I to svjesno.To mogu samo kreteni.Bilo putem klime,nuklearnog oružja ili meteora ,nebitno.Uglavnom reset.Kakve jugoslavije,hrvatske,amerike i rusije.Glavna preokupacija ti je ulovit 2 ribe i nekog vepra s vremenom na vrijeme.I sve što razmišljaš je dal si sit,da li ti je toplo i kako po mogućnosti osigurati potomke. I nema veće sreće.

Ovo je neka nova ideja, protiv masovnog masakriranja - masivnijim masakriranjem? 🤔

• Nevera
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    414
    • March 7, 2022 at 8:30 PM
    • #10,476

Ha, drži gaće ako su ostale barem na štapu ako nisu drži štap.

Trenutno je sigurno da baš ništa nije sigurno.

Tek sljde padovi, burze padaju svakodnevno nakon vijesti, bez obzira na trenutnu vrijednost i kap. Ali svi gube i nažalost ide daljnji pad indexa.

Žao mi dionicama adpl. Ni krivi izgubili.

Idemo dalje pamet u glavu

• komot
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,346
    • March 7, 2022 at 10:21 PM
    • #10,477

Ja još držim i gaće i štap, zasad. Zahvaljujem onom ko je danas lupio po asku na medici jer mi je vratio portfelj u plus u ovoj godini. Žao mi je prodavat ove moje nelikviduše, daju dividende, a teško ih je ponovno skupit. Vremena su baš izazovna, možda je zlato rješenje.

• diokidina
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,171
    • March 8, 2022 at 9:15 AM
    • #10,478

Europa jutros iz dobrog minusa okrenula u plus,i to u par minuta.

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • March 8, 2022 at 9:25 AM
    • #10,479
    Quote from komot

Ja još držim i gaće i štap, zasad. Zahvaljujem onom ko je danas lupio po asku na medici jer mi je vratio portfelj u plus u ovoj godini. Žao mi je prodavat ove moje nelikviduše, daju dividende, a teško ih je ponovno skupit. Vremena su baš izazovna, možda je zlato rješenje.

jednostavno nesigurna luda vremena... ne znaš kako će koji dan krenuti-završiti :D

• Sinner99
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    327
    • March 8, 2022 at 9:35 AM
    • #10,480

A jesmo hrabri, kad je zeleno vani , javlja se sumnja, nema prometa, ali zato kad je crveno vani...nemogu oni dublje propast od nas

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 30, 2025 at 4:39 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. accountant

May 30, 2025 at 4:39 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 10:15 PM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. umalo

May 29, 2025 at 10:15 PM
    1. ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.) 942

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:13 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 29, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      942
      Pregleda
      494k
      942
    3. alfa1

May 29, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 10:36 AM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Meri

May 29, 2025 at 10:36 AM
    1. Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora 2

• imavrek
      • May 13, 2025 at 11:47 AM
      • Stručne rasprave
      • imavrek
      • May 29, 2025 at 10:24 AM
    2. Odgovora
      2
      Pregleda
      440
      2
    3. imavrek

May 29, 2025 at 10:24 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 30, 2025 at 4:39 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 29, 2025 at 10:15 PM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

alfa1 May 29, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Meri May 29, 2025 at 10:36 AM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 29, 2025 at 10:24 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji May 29, 2025 at 9:38 AM
  • Trumpove carine

pod_zidom May 29, 2025 at 9:32 AM
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

umalo May 29, 2025 at 9:29 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 28, 2025 at 2:00 PM
  • Hrvatski ETF fondovi

Bokyklc May 28, 2025 at 8:01 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago