A barem smo u necemu prvi, bas tuzno, kakav je to mentalitet.
Nismo mi baš neki primitivci, nego je tržište nelikvidno.
uplašeno oprezni
Nismo mi baš neki primitivci, nego je tržište nelikvidno.
uplašeno oprezni
Ma nisam mislio da smo primitivni, jednostavno smo plitko trziste, i relativno mlada burza. Nema strpljivih, svi bi brzu zaradu, a mozda sam i ja danas tako neke bzvze volje i ,bit ce to dugorocno sve ok, uvijek bude. Jos smo mi dosta podcijenjeni.
Ma nisam mislio da smo primitivni, jednostavno smo plitko trziste, i relativno mlada burza. Nema strpljivih, svi bi brzu zaradu, a mozda sam i ja danas tako neke bzvze volje i ,bit ce to dugorocno sve ok, uvijek bude. Jos smo mi dosta podcijenjeni.
Da se izlista na burzi firma Armirani beton d.d. tržište bi odmah živnilo.
Meni ovo danas bullish izgleda ?
Velik volumen uz pad indeksa, ali sa malom promjenom cijene.
Svaki papir kojeg je netko prodao bid je spremno dočekao.
Ishod ne znamo. Hoće li kupnja apsorbirati svu prodaju, ili će prodaja dotući bid
Danas se sigurno vesele jedino brokeri. Oni su uvijek u pravu
Da se izlista na burzi firma Armirani beton d.d. tržište bi odmah živnilo.
🤣🤣🤣🤣Ma točno to nam treba!
Kao moji roditelji kada plaču prime i odmah zovi miksera da sve salije u beton. 🤣🤣🤣🤣🤣
Meni ovo danas bullish izgleda ?
Velik volumen uz pad indeksa, ali sa malom promjenom cijene.
Svaki papir kojeg je netko prodao bid je spremno dočekao.
Ishod ne znamo. Hoće li kupnja apsorbirati svu prodaju, ili će prodaja dotući bid
Danas se sigurno vesele jedino brokeri. Oni su uvijek u pravu
To pitajte Putina dugorocno😂
Dali mi se samo cini ili je ADRS izbacio odlicno izvjesce, po cijeni se nebi reklo.
Dali mi se samo cini ili je ADRS izbacio odlicno izvjesce, po cijeni se nebi reklo.
202 milijuna kuna neto gubitka u 4Q na razini grupe...što je tu dobro???
Konsolidirana dobit prije kamata, poreza i amortizacije (EBITDA) iznosi 1,02 milijarde kuna, što je pet posto manje od ostvarenog u predpandemijskoj 2019. godini. Neto dobit u 2021. iznosi 403 milijuna kuna.
Konsolidirana dobit prije kamata, poreza i amortizacije (EBITDA) iznosi 1,02 milijarde kuna, što je pet posto manje od ostvarenog u predpandemijskoj 2019. godini. Neto dobit u 2021. iznosi 403 milijuna kuna.
4Q je ajme, gori nego lani...zato je cijena i pala....
Ekipa kada je FI VLEN-a???
meni bi podravka na cca 250-300 kn bila moguća kupnja. Mnogi sektori postaju superrizični. Jasno je da ulaganje u dionice na početku rata (kojeg opsega) predstavlja superrizik i špekulaciju. Šteta za Adpl
meni bi podravka na cca 250-300 kn bila moguća kupnja. Mnogi sektori postaju superrizični. Jasno je da ulaganje u dionice na početku rata (kojeg opsega) predstavlja superrizik i špekulaciju. Šteta za Adpl
Podravka je super rizicna?!
ADPL bi mogao radit skafandere, ako krenu rokat nuklearke,te šatore za izbjeglice, a PODR dnevne gotove obroke za vojsku.
ADPL bi mogao radit skafandere, ako krenu rokat nuklearke,te šatore za izbjeglice, a PODR dnevne gotove obroke za vojsku.
Humanitarno 🙄
Nisam mislio na Podravku. Sve je super-rizično, turizam osobito. Rat je tek na samom početku. Plan Rusije je potpuno uništiti ili zgaziti cijelu Ukrajinu i ići dalje. Rusi glavne snage i oružje nisu još koristili, zločinački pohod neće biti opozvan dok je Putin živ. Važno je to uzeti u obzir, zato sam rekao da bi mi eventualno pola sadašnje cijene Podravke bio znak za razmišljanje.
Nisam mislio na Podravku. Sve je super-rizično, turizam osobito. Rat je tek na samom početku. Plan Rusije je potpuno uništiti ili zgaziti cijelu Ukrajinu i ići dalje. Rusi glavne snage i oružje nisu još koristili, zločinački pohod neće biti opozvan dok je Putin živ. Važno je to uzeti u obzir, zato sam rekao da bi mi eventualno pola sadašnje cijene Podravke bio znak za razmišljanje.
Najbolji hedge su konzerve i armirano sklonište.
covid invalidi i vojnici sa fronta koji dolaze na rehabilitaciju će spasiti turizam ove godine.
Gori ste od hijena
Puno je tvrtki izbacilo izvrsna izvješća, i da je stanje redovno imali bi puno uzroka za zadovoljstvo
Al' stanje nije redovno.
Pa mi se čini da će biti- Market dao, market uzeo
Što činiti, nemam blagog pojma
Imati ćemo valjda pune ruke dionica, vrijediti će ko' Teta Violeta ako se ovo odulji ili sukob proširi
Sa druge strane, ako se potpiše primirje business as usual, pa ti budi pametan.
Da je na burzi lako, bogat bi bio svatko !
Al' nije.
a PODR dnevne gotove obroke za vojsku.
ali samo za neprijatelje, molim lijepo