Kao i prošli tjedan ATPL nije uspila probit 430kn..
A zasto i bi prosli tjedan? BDI je padao.
Kao i prošli tjedan ATPL nije uspila probit 430kn..
A zasto i bi prosli tjedan? BDI je padao.
Ali zato kad krene rast, za dva dana će bit na 550, triba se strpiti još malo, ova godina će biti puno bolja od prošle
Evo nam se i HPB pokrenija....
Sve mi se cini da je bik obuka kostim medvjeda povodom maškara…
Baš sam se pohvalio kolegi kako mi je portfelj danas trenutno na vrhuncu godine, a ušao sam u dionice tek prije 7-8 dana, od Božića sam bio 100% u kešu.
U sličnim prilikama kada sam se tako hvalio je obično drugi dan sve palo... zato da ne ureknem... puj, puj... Kako god, znat ćemo već sutra kako stvari stoje...
Baš sam se pohvalio kolegi kako mi je portfelj danas trenutno na vrhuncu godine, a ušao sam u dionice tek prije 7-8 dana, od Božića sam bio 100% u kešu.
U sličnim prilikama kada sam se tako hvalio je obično drugi dan sve palo... zato da ne ureknem... puj, puj...
meni prošli mjesec break even, ovaj neka sića plus... očekivao sam više od predigre prije i tijekom izvješća ali čini se da je rat kojeg neće biti umiješao prste.
U sličnim prilikama kada sam se tako hvalio je obično drugi dan sve palo... zato da ne ureknem... puj, puj...
meni prošli mjesec break even, ovaj neka sića plus... očekivao sam više od predigre prije i tijekom izvješća ali čini se da je rat kojeg neće biti umiješao prste.
Meni je trenutno portfelj ATH ...očito sam donosio dobre odluke, to ne bih mogao bez ovoga foruma definitivno...
Meni je trenutno portfelj ATH ...očito sam donosio dobre odluke, to ne bih mogao bez ovoga foruma definitivno...
pa i meni je ATH ali sam nezadovoljan tako niskim athuom u odnosu na početak godine. al ajde bitno da se ne gubi... iako inflacija
Ja sam all in od covid propada iako imam lufta za dobar pad isto nije ugodno ali ne posustajem.
Dividenda ZABE mi je bacila zadnji kamen sa srca…
Nekako mi je osjecaj da ni neki veći propad neće biti dugo prisutan a i u takvom scenariju racunam lagano dokupiti od dvd prinosa ako me pogodi tajming…
Za sad dobro gura.
pa i meni je ATH ali sam nezadovoljan tako niskim athuom u odnosu na početak godine. al ajde bitno da se ne gubi... iako inflacija
ne zaboravi polagano kratiti poziciju kako cijene budu išle gore i po meni nema beda....Putin je izgledao dobio inekciju za smirenje....skontala izgleda i ruska vršhuška da lik treba obuzdat...
ne zaboravi polagano kratiti poziciju kako cijene budu išle gore i po meni nema beda....Putin je izgledao dobio inekciju za smirenje....skontala izgleda i ruska vršhuška da lik treba obuzdat...
ništa ne brinite, netko će i njega naučiti mucati
Dodijalo mi gledat kako se na TPNG gledaju preko nišana, pa bacio 1000 eura na ask po 39,80kn i vidim odmah oživila trgovina..ajde još 2-3k eura bacite po asku i eto nas na 45kn...
Jesmo li onda danas "spalili pust"?
nitko ne zna... evo u dražbi se javili fondovi i prodaju po bidu na HPB, PODR, SAPN, sve ispod cijene.
He he, mislim da jos trči okolo u kostimu da još neke prestraši 👻
ima i naših, ove ni corona nije potukla
ima i naših, ove ni corona nije potukla
Pomislih da je intro za hells bells Ac/Dc
Ukrajina proglasila izvaredno stanje i burze odma okrene u crveno..,pa dokle više
Danas očekujem crveni Crobi, nemoguće je da ostanemo netaknuti uz ovaj masakr futuresa zbog ruske mirovne akcije.
Ide to dole jako. Testiranje novih potpora pa gdje se zaustavimo...J
Jedina sigurna luka je OTPE...