Na burzi nema mjesta panici, ali ako krene panika treba paničariti prvi. Ja kompletno out dok se sve rasčisti Ukrajina i monetarna politika.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
sto je ovo? kataklizma?
sve roni odjednom....
a udaljeni 700 km ...
po trgovanju bi rekli da su ruske trupe na ulasku u ZG, treba prodati dok još na burzi rade kompjutori i ima struje, također s e očekuje udar i na Koprivnicu, jedino u Zadru su krenuli u protunapad, to se valjda Gotovina opet aktivirao
-
*dionicar, nemoj se bojati, nije kataklizma, a kupnja se iz poznatih razloga spustila nešto niže i to što roni je malo panike...ne brini se, proći će...evo i dax sa -2 na otvaranju sada na -1,1 a oni su tek paničari...
-
Neki su jutros dobro spustili prodajnu cijenu da bi kasnije kupili što jeftinije. Nadam se da im to ipak neće uspjeti.
-
Slijedi par dobrih dana za daytradere...Neće stalno nizbrdo, bit će valova i valića, ovisno kako pristižu dez-informacije.
-
*dionicar, nemoj se bojati, nije kataklizma, a kupnja se iz poznatih razloga spustila nešto niže i to što roni je malo panike...ne brini se, proći će...evo i dax sa -2 na otvaranju sada na -1,1 a oni su tek paničari...
Naravno, zasto bi kupovali skuplje kada ima onih koji ce dati jeftinije. Sto puta sam ovo vec gledala na burzi.
-
A mogli su još malo nastavit prodavati, brzo su odustali
-
Čekaj da vide amerikance danas...mi se nešto volimo voditi zapadom, biti moderni. Bit će materijala za nas
-
kakav pretjer. smiješni smo.
-
Netko je citao na forumu da je stop loss na Atpl 390 kuna pa prodao par stotina komada😂
Da je barem promet neki. Sve su rasprodali na mizernom prometu.
Ma gledaju ove vani, pa i oni reagirali. Ali barem ima prodavaca vani.
-
-
A mogli su još malo nastavit prodavati, brzo su odustali
ovo su sitne čarke s par mil.
ima popodnevna smjena, neka se žuriti, ovo je tek zagrijavanje cijevi, tek kada se pojave veći kalibri, onda će biti drž nedaj
-
Netko je citao na forumu da je stop loss na Atpl 390 kuna pa prodao par stotina komada😂
meni je najjače što je u jednom trenutku netko prodavao po 361 ali ga je blokada spasila od sumanute ideje... p.s. vani GOGL +2%
iako realno ovo je jedna tako belsava situacija jer u svakom trenutki može doći ili do rata ili do dogovora i zato ne izlazim ful... dok recimo kad je krenula korona sve sam odmah rasprodao jer je to dugoročni problem a ovo sad je debilana.
-
Ma gledaju ove vani, pa i oni reagirali. Ali barem ima prodavaca vani.
Vikinzi vani već skoro 2% u plusu....al isto netko na otvaranju prosuo 3% u minus.
-
Pa vidiš da je jutros stalo gospodarstvo, više nitko niš ne radi . Hoće se bar ameri ispuhati -50% ipak su na ATH pozicijama, da se to malo dovede u red
-
bježte pete da vas ne po*erem...
-
evo baš gledam već mi se isplatila panika palih žrtava novinarskog rata.
-
Čestitke kupcima atpl jutros , nevjerojatno koliko levata ima pa tako lako prodaju zlato pod gvozđe
-
gledam ja sada Viro, ili je to najbolja dionica na burzi ili su svi to rasprodali pa nema više tko ni srušiti pošteno ili zuker dolazi na kraju
-
To bi ovako trebalo izgledati.
-
Čestitke kupcima atpl jutros , nevjerojatno koliko levata ima pa tako lako prodaju zlato pod gvozđe
Zašto su levati s obzirom koliko je puta dionica otišla gore/dole zadnjih 2 mjeseca po +/-20% nije ni čudo da ljudi kalkuliraju...a ovi što ne mogu kontrolirati svoje emocije,pa shodno tome i postupke, te ne žalim nimalo...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun