Pa vjerovatno treba samo plamenik za izgaranje drugi, ali vjerujem da je to u startu i bilo, pa biras sta ces spaljivati…
upravo se nešto spaljuje na Švicarskoj burzi i uopće ne izgleda dobro
Pa vjerovatno treba samo plamenik za izgaranje drugi, ali vjerujem da je to u startu i bilo, pa biras sta ces spaljivati…
što se događa?....
što se događa?....
nemam pojma, ali burza im je zagnjurila 3,5% sinoć 🤷
što se događa?....
nemam pojma, ali burza im je zagnjurila 3,5% sinoć 🤷
Ocito predreakcija ovoga sta se desilo danas da su svicarci digli isto 0,75% vise od ocekivanog. zanimljivo kako je danas yen najvise ojacao u odnosu na druge, a logicna reakcija bi trebala biti obrnuta, ali to je market uvijek nepredvidljiv i na intraday se uvijek ponasa na nacin da treba prvo ocistit pred sobom da bi mogao nastaviti svojim trendom.
Ps. steta da nisam usao u onaj short EURJPY jos sam ga iskomentirao prekjucer
Kod nas ne vidim nekih značajnijih događaja, ali svakako vidim kako polako, ali sigurno skupljam gubitak na to malo ATGR što imam. Prosjek 417kn i samo tone...
Kod nas ne vidim nekih značajnijih događaja, ali svakako vidim kako polako, ali sigurno skupljam gubitak na to malo ATGR što imam. Prosjek 417kn i samo tone...
I ja isto na HPB.
Ostalo jos 11 kom od zadnjeg FI kad sam kupovao po 870.
Trebalo je to, naravno, sve odmah riješiti s manjim gubitkom po 860, ali očekivao sam da ću moći izaći u nekakvom kratkoročnom bounceu,
koji se nije desio.
Sad eventualno kupiti opet neku siću ako bude veci propad ispod 800 i onda sve riješiti natrag na 800.
Display MoreKod nas ne vidim nekih značajnijih događaja, ali svakako vidim kako polako, ali sigurno skupljam gubitak na to malo ATGR što imam. Prosjek 417kn i samo tone...
I ja isto na HPB.
Ostalo jos 11 kom od zadnjeg FI kad sam kupovao po 870.
Trebalo je to, naravno, sve odmah riješiti s manjim gubitkom po 860, ali očekivao sam da ću moći izaći u nekakvom kratkoročnom bounceu,
koji se nije desio.
Sad eventualno kupiti opet neku siću ako bude veci propad ispod 800 i onda sve riješiti natrag na 800.
Držao sam nešto malo tog HPBa i riješio to uz zaradu za burek 3-4% čim je krenulo ono s preuzimanjem Sberbanke. Već im je Q42021 bio loš, a ovo s ruskim kapitalom me uopće ne zanima. I see that s... and I am outta there. Bog zna kaj je tu preuzeto u knjige.
vrijeme ja za čvrsto se zavezati povodom "soft landinga"?......hell of a ride je pred nama?......
vrijeme ja za čvrsto se zavezati povodom "soft landinga"?......hell of a ride je pred nama?......
Tko ima puno casha i malo duga, solidne prihode, ne mora se bojati. To vrijedi za sve osobe, kako fizičke, tako i pravne. Što će se događati s cijenama, to nije teško naslutiti. Ideja i jest da se sruše cijene, zar ne?
Iduci ulaz planiram oko 340
Atgr
Tako nekako.
Prvi mi je 380, pa sve skupa skoro pa dobro
Imam feeling da ce i atgr u prodaju
Ide i tpng sa burze, tako izgleda...sto ce oststi
TP treba jos 15-tak posto dionica TPNG da idu u delist, cini mi se da ce sad morati od malih kupovati, trajat ce to neko vrijeme.
Neka mi ponude 80 i prodajem odmah. Kad su me već oprali na optimi da se bar tu usrećim
Neka mi ponude 80 i prodajem odmah. Kad su me već oprali na optimi da se bar tu usrećim
Slazem se, mislim da smo u dobroj poziciji da izvucemo sto vise, pogotovo sto nikad nisu bas bili fer prema malim dionicarima.
Gdje ce mirovinci utuci ove milijune kuna od dionica TPNG, mozda ce i to malo dignuti burzu?
Gdje ce mirovinci utuci ove milijune kuna od dionica TPNG, mozda ce i to malo dignuti burzu?
hoće, hoće, isto kao i bijeg štednih uloga građana na burzu zbog inflacije......
U tom slučaju bi trebali namiriti razliku i ovima od kojih su kupovali blokove po 65 i 75, jel?
Dragi moj kolega, pattern je tu sve jasniji. Mislim da fondovi izlaze iz dionica.
U tom slučaju bi trebali namiriti razliku i ovima od kojih su kupovali blokove po 65 i 75, jel?
Njima je išla cijena po dogovoru, a nama bi u tom slučaju išla viša cijena po javnoj ponudi, jel?
Dragi moj kolega, pattern je tu sve jasniji. Mislim da fondovi izlaze iz dionica.
Kako to da onda u zadnjih par mjeseci kontstantno ulaze u HPB i Končar d.d.?
Na ELabu kažu da se povijest ponavlja?
Za sada to ide prema Gatarinom scenariju. GS kasni nekih dva i po mjeseca za njim. Pratimo dalje.
Za sada to ide prema Gatarinom scenariju. GS kasni nekih dva i po mjeseca za njim. Pratimo dalje.
Sva sreca da povijest izgleda razlicito ovisno jel netko pobjednik ili gubitnik..