Bas me zanima gdje bi cijena bila da ne daju dividendu, da ne otkupljuju dionice, da je losa sezona, da nemaju osiguranje, ribu i hotele, da su u kreditima do grla... Bas me zanima izvjesce kakvo ce biti... Divku sam jedino ovdje pobrao, Istra tvornica novca... Miljardu pojeo Todo je pod upitnikom, kad bi makar malo transparentniji bili
ADRS (Adris grupa d.d.)
-
-
-
poštovani Marin83 a kad bu hotel gotov i koliko bu to koštalo sve skupa i koliko je do sada to sve koštalo. Split je zamrznuti kapital već godinama.
u adrisu je sve od prodaje duhana išlo lako ćemo nema problema a mogu se i dizati krediti jer su sada vrlo jeftini.
sve zlato u Co isto stoji neiskorišteno jer kak je pisalo slovenci su tražili od adrisa i garancije i od CO kad se je željelo kupiti osiguranje.
U adris grupi mi nekaj ne štima pa bi molio znalce za pojašnjenja
-
Bas me zanima gdje bi cijena bila da ne daju dividendu, da ne otkupljuju dionice, da je losa sezona, da nemaju osiguranje, ribu i hotele, da su u kreditima do grla... Bas me zanima izvjesce kakvo ce biti... Divku sam jedino ovdje pobrao, Istra tvornica novca... Miljardu pojeo Todo je pod upitnikom, kad bi makar malo transparentniji bili
Drugim riječima; zanima vas šta bi bilo kad bi Adris bio neka potpuno druga kompanija?
-
Meni je adris super... Mada cijena pada unatoc svemu, kupim kad god imam ovakvu priliku...
-
Sanjao sam noćas da je Rajan uveo neke linije za Zagreb i da će sad nahrupit turisti(nemogu dat link iz objektivnih razloga). Jel ima Adris kakve hotele u Zagrebu?(il sam i to sanjao?)
-
Oh Jesus, naravno da ima, i svi smo se na njima obogatili.
HUPZ preuzet
-
Oh Jesus, naravno da ima, i svi smo se na njima obogatili.
HUPZ preuzet
Da, to mi je bila super godina, kada moje najdraže dioničko društvo (u kojemu sam ponosni dioničar) preuzima dioničko društvo po fer cijeni (isto sam bio dioničar)! I izveli su to dosta fer i transparentno.
-
Da da avioni će slijetati ravno u adrisove sobe ako sobe ne buju u remontu.
Svaka i firma ima bar nekakav plan za prezentaciju a AV ga ima za sebe i taj perpetuum mobile drži vodu. Što će napraviti fondovi jer uloženo im ne donosi nikakav novvac
-
nikaj kolega, baš nikaj. njima se nikud ne žuri. dovoljna im i divka takva kakva je. a možda i bude nekog iznenađenja po tome pitanju
-
Da da avioni će slijetati ravno u adrisove sobe ako sobe ne buju u remontu.
Svaka i firma ima bar nekakav plan za prezentaciju a AV ga ima za sebe i taj perpetuum mobile drži vodu. Što će napraviti fondovi jer uloženo im ne donosi nikakav novvac
Kolega, ovo je grozno čak i ako ste prodali sav...
-
-
Poštovani malovitra u Adrisu treba punovitra
-
Prošlomjesečni fiskalizirani promet u djelatnosti pružanja smještaja gotovo je četiri puta veći nego 2020 te 31 posto veći nego 2019. Istodobno, vrijednost računa koje su u rujnu izdali kafići, restorani i drugi ugostitelji premašila je lanjsku za 70 posto, a preklanjsku za 12 posto
-
da... sad svi sve usluge prijavljuju. nema više sive zone. od straha da im kontrola ne nađe nekaj nepodobnoga, a svi su koristili mjere za covid! lijepo ih država sredila.
-
Očekujem oko 500-550 milijuna kuna neto dobiti za Adris bez manjinskih interesa, odnosno oko 30 EPS. Danas bi trebalo izvješće. Ovo će biti na razini 2019.
CROS - 319 mil. kn neto dobiti, Adris ima 62%
MAISTRA - 362. mil. kn neto dobiti, Adris ima 89%319 * 0,62 + 362 * 0,89 = 520 mil. kn + Cromaris neka sića, recimo 15-ak mil. kn.
Ovo je izvrstan rezultat za ovu godinu, ono što najviše brine je što Covid-19 ne ide nigdje, i pitanje je što će biti s turizmom dogodine. Ova godina je super prošla.
-
Na koliko vrednujete kolega da će dionica poletiti...i još ako Croatia u pokrije Adrisu gubitak turista u 4Q...iako su trenutni rezultati za listopad sasvm oko, imamo preko 2 milijuna noćenja i rast istih za nekih 160% naspram lani.
-
Na koliko vrednujete kolega da će dionica poletiti...
Mislim da bi mogla na 460-480 kuna, međutim ja je osobno ne namjeravam ni kupovati ni prodavati na ovim razinama. Adris je izvukao maksimum iz trenutnih okolnosti i jako sam zadovoljan rezultatom, međutim ostaje ta briga Covid-19 pandemije i stvarno ne znamo što će biti dogodine. Zato sam osobno na HOLD.
Skidam kapu što su turistički ponovili rezultat iz 2019. Čini se da je dobit bez manjinskih interesa 488 milijuna kuna neto, izašlo je izvješće. Dobit grupe s manjinskim interesima je 604 milijuna kuna.
-
Na koliko vrednujete kolega da će dionica poletiti...
Mislim da bi mogla na 460-480 kuna, međutim ja je osobno ne namjeravam ni kupovati ni prodavati na ovim razinama. Adris je izvukao maksimum iz trenutnih okolnosti i jako sam zadovoljan rezultatom, međutim ostaje ta briga Covid-19 pandemije i stvarno ne znamo što će biti dogodine. Zato sam osobno na HOLD.
Skidam kapu što su turistički ponovili rezultat iz 2019. Čini se da je dobit bez manjinskih interesa 488 milijuna kuna neto, izašlo je izvješće. Dobit grupe s manjinskim interesima je 604 milijuna kuna.
Neto dobit za prvih devet mjeseci 2021. godine iznosi 605 milijuna kuna dok je prošle godine ostvarenje bilo 141 milijun kuna.
Izvaredno...
-
Inače Maistra u 3Q rasturala, neto dobit od 449 milijuna kuna...
-
-
Iznad svih očekivanja....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-