u Adrisu vlada korona a ne provodi se cjepljenje
Dajte budite malo precizniji i određeniji?.......
u Adrisu vlada korona a ne provodi se cjepljenje
Dajte budite malo precizniji i određeniji?.......
Repka ce boraviti u hotelu u Rovinju umjesto Škotske... 👏👏😆
Repka ce boraviti u hotelu u Rovinju umjesto Škotske... 👏👏😆
Kada su tamo? Ja idem sutra.
Jel se još dijele autogrami ili je to otišlo u ropotarnicu povijesti ?😂
na povlaštenoj se fini diskont mogao ovih dana dobiti, recimo ispod 410 a sa uključenom divkom.. definitivno jako sigurna zarada na kratkom roku..
na povlaštenoj se fini diskont mogao ovih dana dobiti, recimo ispod 410 a sa uključenom divkom.. definitivno jako sigurna zarada na kratkom roku..
Ja kupio još 15 kom po 408kn! Baš sam ga pogodio.
https://gol.dnevnik.hr/clanak/euro-20…r99z5_lkUhEqDxE
Pa dobro malo ce se napatit ali cuj nije sve tako crno. Gledajmo to pozitivno mjesec dana pun hotel HNS placa 6.mjesec popunjen a tek reklama za hotelcic. Vjerovatno je polupansion s obzirom na Sukera 😅 fina lovica + divkica a u valamaru kamperice 🤗👏👏🎺🎺💱💱💱💱 predivno imaju gdje i jahtice vezat ako pozele... kakva lijepa vijest trosite momci nemojte da vam nista zafali a osoblje molim da sve to fino obracuna i nemojte do koji dan neki clanak kako ste im gratis stogod dali molim lijepo....
Trenutno:
ADRS 450kn
ADRS2 426kn
Zanimljivo koliko ovaj nalog na asku(ADRS) od 2500 dionica na 460 kn koči rast redovne dionice, a trebala je ista već biti na 470kn, ako uzmemo da jedna dionica prati drugu sa razlikom od 10%
ADRS i ADRS2 su mi jedine dionice za koje navijam da su što jeftinije jer ih stalno dokupljujem, a ne mislim prodavati (kako sad stvari stoje)
ADRS i ADRS2 su mi jedine dionice za koje navijam da su što jeftinije jer ih stalno dokupljujem, a ne mislim prodavati (kako sad stvari stoje)
tako i ja, ali razmišljam o odvikavanju i ne pomaže
Može li netko pojasniti je li je za malog dioničara bolje držati u portfelju dionice ADRS 2 povlaštene ili redovne dionice Adris-a, hvala?
Može li netko pojasniti je li je za malog dioničara bolje držati u portfelju dionice ADRS 2 povlaštene ili redovne dionice Adris-a, hvala?
Bolje vam je držati one koje će više rasti.
Imam obje ali više kupujem ADRS2(povlaštene) jer je nešto jeftinija a dividenda je ista.
Imam obje ali više kupujem ADRS2(povlaštene) jer je nešto jeftinija a dividenda je ista.
Jeste, ali po meni ADRS je 15kuna jeftini, nego bi trebao biti prema ADRS2.
Gledam ASK ADRS2 do 490kn nema 800k kuna dionica na prodaji...doslovno put otvoren.
Jeste, ali po meni ADRS je 15kuna jeftini, nego bi trebao biti prema ADRS2.
Gledam ASK ADRS2 do 490kn nema 800k kuna dionica na prodaji...doslovno put otvoren.
Da,ali dok god ADRS bude stopiran (sa velikim nalogom od 460 Kuna ), nema šanse da ADRS2 probije sadašnju cijenu. Moje mišljenje.(imam samo ADRS2).
ADRIS GRUPA je s 8.6. kupila 56 komada dionica MAISTRE. To nisu učinili nikad do sada. Je li nastala obaveza za obaveznom javnom ponudom? Nije da bi se nešto promijenilo,ali onako čudan potez.
ADRIS GRUPA je s 8.6. kupila 56 komada dionica MAISTRE. To nisu učinili nikad do sada. Je li nastala obaveza za obaveznom javnom ponudom? Nije da bi se nešto promijenilo,ali onako čudan potez.
Gdje točno pratite nove izmjene u pozicijama te tko je što kupio? Hvala
Kolega,
ADRS2 je likvidniji i zbog nize cijene (od ADRS) ima veci dividendni prinos...
ADRS je dosadniji, manje likvidniji i ima manji dividendni prinos, ALI prilikom potencijalnog preuzimanja buduci kupac je obvezan dati ponudu za preuzimanje iskljucivo dionica ADRS, dok za ADRS2 moze, ali i ne mora dat ponudu...
Tako da u vremenima spekulacija o mogucoj prodaji cijena i volumen dionice ADRS doslovno divlja ( vidjeno 2015.)
Display MoreMože li netko pojasniti je li je za malog dioničara bolje držati u portfelju dionice ADRS 2 povlaštene ili redovne dionice Adris-a, hvala?
Kolega,
ADRS2 je likvidniji i zbog nize cijene (od ADRS) ima veci dividendni prinos...
ADRS je dosadniji, manje likvidniji i ima manji dividendni prinos, ALI prilikom potencijalnog preuzimanja buduci kupac je obvezan dati ponudu za preuzimanje iskljucivo dionica ADRS, dok za ADRS2 moze, ali i ne mora dat ponudu...
Tako da u vremenima spekulacija o mogucoj prodaji cijena i volumen dionice ADRS doslovno divlja ( vidjeno 2015.)
To je samo djelomično točno da potencijalni kupac ne mora dati ponudu. Sve te dionice nekad su bile redovne. Povlaštene su nastale pretvaranjem redovnih u povlaštene radi regulatornih, zakonodavnih i strateških razloga. Da sad ne ulazimo u detalje.... Naravno da ne mogu tvrditi, ali i povlaštrene bi u eventualnom preuzimanju mogle biti otkupljene po nekoj cijeni, a u situaciji neprijateljskog preuzimanja bi mogle biti i konvertirane u redovne. To im u neku ruku i jest bila namjena. Uglavnom, za trading i kraća držanja povlaštene, za vlasničko ulaganje i "vezanje" uz kompaniju - redovne.
digitalni pozdravi nikako da stignu
https://www.index.hr/magazin/clanak…ca/2283731.aspx
tvrđava i u rovinju a ne samo u preradovićevoj