" Štopanje cijene " zato da vrijediš maje pa možeš više dionica kupiti i povećati udio ?
Neka si zamisle rat i raspad EU. Čiji bi Adris bio ?
" Štopanje cijene " zato da vrijediš maje pa možeš više dionica kupiti i povećati udio ?
Neka si zamisle rat i raspad EU. Čiji bi Adris bio ?
renchi Ne znam, godinama čitam tvoje vrijedne postove, ali taj crni scenarij nekako ne prihvaćam.
renchi Ne znam, godinama čitam tvoje vrijedne postove, ali taj crni scenarij nekako ne prihvaćam.
A da malo pročitate i vijesti po portalima i X ? Znadete li koliko je 2024 godine bilo stranaca u Hrvatskoj, a koliko će ih biti do kraja 2025 godine ?
Biti će stranaca između 400 000 do 500 000. Ne znam tko će ovo uopće više smatrati svojom zemljom. Hrvati su se iselili i seljavaju se u EU, a ovdje dolaze drugi ljudi koji će u skoro vrjeme činiti najmanje 25 % stanovništva. Nekakav osjećaj pripadnosti je sve manji,a jedino se pripadnost kulturološka i religijska osjeća, a to je npr kršćanstvo ili evropska kultura. A to nije Hrvatska, nego Evropa.
Gledajući državu koja je napravljena, nemamo se čime pohvaliti u smislu državnih zajedničkih službi. Primjerice, kada je izbila tučnjava Torcide sa hrvatskom policijom i kada su Torcidaši demolirali benzinske pumpe, pa čak i policiju, da nije bilo snimaka i CCTV Torcidaši bi mahom završili po zatvorima. Ali, što se pokazalo ? Da je policija psihopatski fizički napala te dečke, a pri tome je bila i naoružana, ali s obzirom da je imala posla sa južnjacima- nastradala je policija. Ta ista policija, ali i država je nastradala jer postoje video zapisi cijelog nemilog događaja. Pitajte Dalmatince što misle o svemu pa i o " Rvackoj. " Ili primjerice pitajte ljude koji imaju stare i nemoćne roditelje ili bolesnu djecu što misle o Rvackoj. Ovo nije zemlja koja je izgradila institucije ili zajednički interes koji bi nas držao - zajedno. Ne samo da su zajedničke institucije nevrijedne, nego su i štetne. Pogledajte javnu nabavu u zdravstvu. Pogledajte samo pretvirbu vlasniptva koj je napravila. A tek povrat ukradene imovine iz 1945. koju je na psihopatdki način oduzela ona prethodna komunjarska Hrvatska. 80 godina je trebao da dođe do toga. I po tome je " pojeo vuk magare ". A ubili i pokrali oko 200 000 Hrvata.
U takvoj državi biti siguran da ćeš biti slijednik svoje nekretninske imovine je - naivno.